ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεν βάζουν μυαλό με τίποτα ....

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

Δεν βάζουν μυαλό με τίποτα ....


Πάλι κλαρίνα στα σχολεία της πόλης μας. Μια εβδομάδα μετά το κράξιμο μας για το γλέντι-πανηγύρι των Αρκάδων έρχονται οι Βορειοηπειρώτες να τραγουδήσουν και να γλεντήσουν μέσα σε χώρο σχολείου.
Από ότι κατάλαβα κανείς υπεύθυνος δεν ακούει. Επομένως ο μόνος τρόπος πλέον είναι να ενημερώνουμε από πριν και να σας θέτουμε όλους προ των ευθυνών σας. Μην πάτε λοιπόν και κάντε τα παράπονά σας στο σωματείο που βρήκε αυτόν τον χώρο για την εκδήλωσή του. Δηλαδή γιατί θα πρέπει όλοι να πηγαίνουν ΤΖΑΜΠΑ και να μην νοικιάσουν ένα μαγαζί για την εκδήλωση αυτή;  


Η είσοδος είναι μόλις 2 ευρώ επομένως παίξτε κανένα ΤΖΟΚΕΡ και αφήστε τους διοργανωτές να αποτύχουν για την επιλογή του χώρου της εκδήλωσής τους.

 Εμείς τι άλλο να σας γράψουμε. Βαρεθήκαμε με τα ρουσφέτια της κάθε δημοτικής αρχής,  για μια χούφτα ψήφους αυτοί είναι ικανοί να τους παραχωρήσουν και τον προαύλιο χώρο καμιάς εκκλησίας!!! Αλλά ξέχασα η Εκκλησία δεν παραχωρεί έτσι εύκολα τους χώρους που της ανήκουν, και οι κατσαπλιάδες δεν έχουν βάλει ακόμα στο χέρι όλη την περιουσία της. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: