ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μόνο εμείς κάνουμε δεξιά αντιπολίτευση όλοι οι άλλοι απλώς τιμούν τους αριστερούς "αγώνες"

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

Μόνο εμείς κάνουμε δεξιά αντιπολίτευση όλοι οι άλλοι απλώς τιμούν τους αριστερούς "αγώνες"

Όσο πλησιάζουν οι δημοτικές εκλογές του Μαΐου τόσο θα πυκνώνουν οι αναρτήσεις μας  εδώ αφού το άλλο ιστολόγιό μας τελικά θα πάρει τον δικό του δρόμο (διαβάστε εδώ σχετικά). Θέλουμε λοιπόν να σας ενημερώσουμε από τώρα πως η αντιπολίτευση η δική μας θα επικεντρωθεί σε θέματα όχι μόνο καθημερινότητας αλλά και ιδεολογίας.



Δηλαδή τα σκουπίδια που δεν μαζεύονται στην ώρα τους δεν είναι θέμα μόνο της ανικανότητας του προσωπικού ή της έλλειψής του. Είναι θέμα και εάν εσύ κάνεις την τομή και παραχωρείς την καθαριότητα σε ιδιώτες. Αφού δεν μπορείς να επιβάλεις στους εργαζόμενους να αποδώσουν τα δέοντα, αφού λες πως δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα να προσλάβεις όσους χρειάζονται ( μεγάλο ψέμα αυτό) τότε ποια άλλη λύση έχεις να εξετάσεις;

Η δική μας θέση ήταν πως οι δομές θα μπορούσαν να παραμείνουν κρατικές εάν και εφόσον λειτουργούσαν με ιδιωτικά κριτήρια και όχι με την νοοτροπία του δημοσίου υπαλλήλου που κοιτάει πως θα δουλέψει λιγότερο και θα πληρωθεί περισσότερο. Το πρόβλημα με τα σκουπίδια στην πόλη δεν είναι της κρίσης. Ακόμα και τις εποχές που ο Δήμος μας έπαιρνε πάνω από 70 εκ. ευρώ κρατική επιχορήγησε αντιμετωπίζαμε ανάλογα προβλήματα.


Οι σπατάλες άρχισαν να γίνονται επί εποχής Δημήτρη Κιντή ο οποίος θεώρησε πως έπρεπε να βολέψει στον Δήμο όλους τους κομμουνιστές της πόλης μας. Ο τομέας της καθαριότητας έκανε προσλήψεις κάθε χρόνο επί μια 12ετία που στο τιμόνι του Δήμου ήταν ο κομμουνιστής δήμαρχος. Όμως εάν και διορίζονταν στην καθαριότητα εύκολα μεταπηδούσαν σε άλλους τομείς με αποτέλεσμα να έχουμε πάλι κενές θέσεις. Και οι επόμενες διοικήσεις δεν θέλησαν να λύσουν το πρόβλημα και συνέχισαν στην στραβή πεπατημένη. Το 90% των υπαλλήλων του Δήμου μας άμα δείτε τα αποτελέσματα των εκλογών που κάνουν για το σωματείο τους ανήκουν στην αριστερά. Η Σοβιετία λοιπόν αυτή δεν μπορεί να διαχειριστεί αποτελεσματικά όχι μόνο τον τομέα της καθαριότητας αλλά και άλλους τομείς. Η ιδεολογία κάποιου φαίνεται και στο θέμα της "δημόσιας" περιουσίας. Όταν οι περισσότεροι Ηλιουπολίτες πιστεύουν πως το κράτος σωστά έπραξε και υφάρπαξε ιδιωτική περιουσία τότε έχεις πρόβλημα.

Με τίτλους σαν και αυτούς που έχουν όλοι οι συμπολίτες μας κινήθηκαν οι κληρονόμοι Νάστου. Η ατυχία τους ήταν πως ο κομμουνιστής δήμαρχος θέλησε να εφαρμόσει τον κομμουνισμό στην πόλη. Αφού κάποιος είχε παραπάνω από όσα του χρειάζονται ο δήμος θεώρησε πως έπρεπε να τα πάρει για να φτιάξει δομές της πόλης. Η Ελληνική Δικαιοσύνη μετά από 40 χρόνια αποφάσισε πως τα ακίνητα αυτά είναι κρατικά προφανώς για να έχει και να πουλάει έτσι ώστε οι Δικαστές να συνεχίσουν να παίρνουν τους παχυλούς μισθούς τους. Η απόφαση του Αρείου Πάγου που δίνει τα ακίνητα στο Κράτος ουσιαστικά είναι η απόφαση με την οποία κάποιος άλλος ιδιώτης θα αγοράσει κάποια ή όλα αυτά τα ακίνητα σε τιμές ευκαιρίας. Ήδη η εκμίσθωση ενός τέτοιου ακινήτου έχει δημιουργήσει πολύ θόρυβο. Και προσεχώς όταν θα βγουν και τα χαρτιά της εκμίσθωσης θα έχουμε πάλι "λαϊκές" κινητοποιήσεις από τους παραμυθατζήδες της αριστεράς και τους βολεμένους δημοτικούς και δημοσίους υπαλλήλους της περιοχής μας.

Οι δημοτικές παρατάξεις της πόλης μας έχουν ταχθεί όλες με την λογική να πάρουμε να δώσουμε και θεωρούν καταπατητή τον Νάστο. Αγνοώντας παντελώς πως αγόρασε την έκταση , αγνοώντας παντελώς το γεγονός πως στην Αστική Δημοκρατία δεν χτίζεις σε διαφιλονικούμενη έκταση. Δεν ξέρουμε τι θα κάνουν οι κληρονόμοι Νάστου και εάν θα καταφύγουν στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο που σίγουρα θα τους δικαιώσει. Αυτό που ξέρουμε εμείς και θα λέμε από εδώ είναι πως δεν μπορείς με νοοτροπία κατσαπλιά να κάνεις τάχα δεξιά αντιπολίτευση. Θα θέλαμε τώρα που το θέμα έχει ξεκαθαρίσει και ο Δήμος έχασε όλα τα ακίνητα τα οποία θα διαχειρίζεται πλέον η ΕΤΑΔ να βγει ο πρώην δήμαρχος Θεόδωρος Γεωργάκης ο μόνος που έκανε θετικές ενέργειες για να λυθεί προς όφελος των πολιτών το ζήτημα και να μας δώσει μέσω μιας συνέντευξης πολύτιμα στοιχεία για την υπόθεση. Και κυρίως πως οδηγηθήκαμε στο σήμερα που τα ακίνητα αυτά θα δοθούν αργά ή γρήγορα σε άλλους ιδιώτες προς αξιοποίηση.

Δηλαδή τα πήραμε από τους Νασταίους για να τα δώσουμε σε άλλους ιδιώτες. Ένα κράτος παρίας όπως η Ελλάδα μόνο θα μπορούσε να καταφέρει να πάρει μια τέτοια απόφαση μετά από μισό σχεδόν αιώνα!!!! Είναι ντροπή για όσους ακόμα πιστεύουν πως η Ελλάδα αξίζει να είναι μέρος μιας Ε.Ε που σέβεται την ιδιωτική περιουσία και πιστεύει πως το Κράτος δεν πρέπει να δημεύει περιουσίες ιδιωτών. Όλοι εσείς που πανηγυρίζετε για την απόφαση του Αρείου Πάγου να ξέρετε πως όταν χάσετε το δικό σας ακίνητο από το Κράτος δεν θα έχετε κανένα να σας υπερασπιστεί. Άλλωστε το δικό σας σπίτι θα το πάρουν και πιο εύκολα δικαστές που δρουν με μοναδικό γνώμονα όχι πως να αποδώσουν ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ αλλά πως θα εξασφαλίσουν χρήματα για το Κράτος έτσι ώστε να μην πειραχτούν οι δικοί τους μισθοί και συντάξεις.

Στο πλαίσιο αυτό που σας περιγράψαμε με μόλις δύο θέματα που αναλύσαμε θεωρούμε πως είμαστε το μοναδικό τοπικό ΜΜΕ που παράγουμε δεξιό - φιλελεύθερο ΛΟΓΟ χωρίς να υποκύπτουμε σε φθηνούς λαϊκισμούς και δημαγωγία. Γιατί θα μπορούσαμε μια χαρά και όμορφα να συστρατευθούμε με τον όχλο που ζητάει δημόσια ακίνητα νομίζοντας πως θα κερδίσει κάτι αλλά εμείς θα συνεχίσουμε να σας γράφουμε ΑΛΗΘΕΙΕΣ που πονάνε και να κρίνουμε μια ΣΑΠΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ που λειτουργεί με βάση τα δικά της συμφέροντα.

Η Αστική μας Δημοκρατία κινδυνεύει από αυτή την Δικαιοσύνη και πρέπει να είναι κύριο μέλημα της επόμενης κυβέρνησης στο να την καθαρίσει. Και δεν λέμε απλώς αποστρατείες δικαστικών αλλά την ποινική τους δίωξη για τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει. Ένα από αυτά και η απόφαση για την δημόσια περιουσία που δείχνει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι κάτι που έχεις κληρονομήσει από τους δικούς σου και που το έχεις για πάνω από 40 χρόνια μπορεί να βρεθεί ένας δικαστής και να σου πει δεν σου ανήκει.

Όσο εμείς λοιπόν εδώ θα κάνουμε αντιπολίτευση ιδεολογική τόσο θα πυκνώνουν οι επιθέσεις εναντίον μας. Επιθέσεις που φυσικά και δεν θα μας πτοήσουν στο να συνεχίσουμε να σας παρέχουμε μια ενημέρωση με ΑΠΟΨΗ που θα στεναχωρεί πάντοτε την εκάστοτε δημοτική διοίκηση και θα σπάει την διαδημοτική ομερτά που επικρατεί στις υπάρχουσες δημοτικές παρατάξεις.

Ο εφιάλτης τους μην δημιουργηθούν νέες θα γίνει πραγματικότητα στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: