ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο Κώστας Σεφτελής δίνει το δικό του "ρεπορτάζ" και αναδεικνύει τι δεν έκανε η δημοτική αρχή για τα φρεάτια

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Κώστας Σεφτελής δίνει το δικό του "ρεπορτάζ" και αναδεικνύει τι δεν έκανε η δημοτική αρχή για τα φρεάτια


Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Κώστας Σεφτελής ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook κάποιες φωτογραφίες και έδωσε το δικό του μήνυμα για αυτά που θα συμβούν από δική μας αμέλεια!! Αμέλεια γιατί εκλέξαμε την παρούσα δημοτική αρχή. Θα μπορούσαμε και χειρότερα αλλά θα μπορούσαμε και καλύτερα ή κάνω λάθος;

Γράφει λοιπόν ο κ. Σεφτελής : 



Τις επόμενες ώρες στην Ηλιούπολη όπως και σε ολόκληρη την Αττική, αναμένουμε την εξέλιξη των έντονων και επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που πλήττουν τη χώρα μας.

Η προσωπική μου υπενθύμιση και προτροπή προς όλους, είναι:

• Να μην υποτιμήσουμε την κατάσταση και ο καθένας μας να κάνει τα αυτονόητα για αυτές τις περιπτώσεις.
• Να περιορίσουμε τις μετακινήσεις μας με οποιοδήποτε μεταφορικό μέσο.
• Να αποφύγουμε να διασχίσουμε χειμάρρους και ρέματα, πεζή ή με οχήματα, κατά τη διάρκεια καταιγίδων και βροχοπτώσεων, αλλά και για αρκετές ώρες μετά το τέλος της εκδήλωσής τους.
• Να αποφύγουμε τη διέλευσή μας κάτω από μεγάλα δέντρα, από αναρτημένες πινακίδες και γενικά από περιοχές, όπου ελαφρά αντικείμενα μπορεί να αποκολληθούν και να πέσουν στο έδαφος.
• Να ασφαλίσουμε αντικείμενα τα οποία αν παρασυρθούν, ενδέχεται να προκαλέσουν καταστροφές ή τραυματισμούς.
• Να ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες των κατά τόπους αρμοδίων φορέων, όπως είναι ο Δήμος, η Ελληνική Αστυνομία, το Πυροσβεστικό Σώμα κ.λπ.

Ο Δήμος Ηλιούπολης τώρα, πιστεύω να έπραξε τα αυτονόητα, αν και η εικόνα της πόλης μας δεν μαρτυρεί κάτι τέτοιο. 

Ογκώδη αντικείμενα, κλαδιά, μπάζα και βουλωμένα φρεάτια (ακόμα και απέναντι από το Δημαρχείο) είναι η εικόνα της πόλης μας σήμερα Σάββατο 29/9 όπως διαπίστωσα προσωπικά, κινούμενος σε ολόκληρη την πόλη, από τις 12:00 μέχρι τις 14:00.
Να ελπίσουμε και να ευχηθούμε όλα να πάνε καλά.

Κώστας Γ. Σεφτελής

ΔΕΊΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ "ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑΜΕ" ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 













ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: