ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η "απολογία" για την ακύρωση του διαγωνισμού για τον "έξυπνο φωτισμό" - Πάμε σε νέο τώρα ελπίζοντας να υλοποιηθεί το έργο

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Η "απολογία" για την ακύρωση του διαγωνισμού για τον "έξυπνο φωτισμό" - Πάμε σε νέο τώρα ελπίζοντας να υλοποιηθεί το έργο



ΟΥΤΕ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ 
Θα παρακολουθούμε το θέμα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον γιατί έχουμε κατασταλάξει πως ο διαγωνισμός για το συμφέρον της πόλης μας  πρέπει να υλοποιηθεί.


Επειδή είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πως η ΔΙΑΚΉΡΥΞΉ του διαγωνισμού ήταν ευνοϊκή προς συγκεκριμένη εταιρεία, θα είμαστε σε επαγρύπνηση. 

Όταν με το καλό αναρτηθεί ο νέος διαγωνισμός θα επέμβουμε και πάλι με περισσότερες πληροφορίες.

Θεωρούμε πως ουδείς θα βάλει το κεφάλι του στον ντορβά και δεν θα θέλει να έχει στο μέλλον νομικές περιπέτειες. Η κατηγορία πως τάχα εμείς εκπροσωπούμε συγκεκριμένα συμφέροντα είναι τουλάχιστον αστειότητα. Μία  ακούγεται για εμάς πως τα παίρνουμε  από τους Νασταίους τους οποίους δεν γνωρίζουμε καν. Αργότερα θα ακουστεί πως είμαστε ντίλερ συγκεκριμένης εταιρείας. 

Άλλωστε η δική μου κακή οικονομική κατάσταση είναι και η μεγαλύτερη απόδειξη πως ουδέποτε στη δημοσιογραφική μου πορεία (που δυστυχώς για κάποιους συνεχίζεται) υπήρξα παπαγαλάκι επιχειρηματιών ή ακόμα και πολιτικών παρατάξεων.

Πολλές φορές τα κείμενά μου έχουν στραφεί και κατά της παράταξης που υποστηρίζω γιατί κομματόσκυλο δεν υπήρξα ποτέ.

Άλλωστε οι μηνύσεις και οι αγωγές που κερδήθηκαν επειδή οι μηνυτές μου είχαν τις δικές τους δικαστικές περιπέτειες είναι και η μεγαλύτερη απόδειξη πως είμαι στη μειοψηφία εκείνη των δημοσιογράφων που βλέπουν τη δημοσιογραφία ως λειτούργημα.

Ένα λειτούργημα που απαξιώθηκε επειδή η εκάστοτε ισχυροί κατάφεραν ελέγχουν τα περισσότερα ΜΜΕ. Το διαδίκτυο με το μικρό κόστος συντήρησης παραμένει για όλους εμάς που το παλεύουμε κόντρα στα "θηρία" το τελευταίο καταφύγιο επιβίωσης.

 Όμως πέρα και πάνω από ότι λέει ο καθένας από εμάς τελικοί κριτές μας είσαστε όλοι εσείς που πρέπει να ψάχνετε ότι διαβάζετε. Για αυτό και εμείς σεβόμενοι την καταγγελτική δημοσιογραφία την οποία επί δεκαετίες υπηρετούμε να σας δίνουμε πάντα ΣΤΟΙΧΕΙΑ για όσα γράφουμε.

Θα ήταν "ευχάριστο" δημοσιογραφικά  για εμάς να προχωρούσε ένας διαγωνισμός που θα κατέληγε σε παρωδία αλλά έστω την τελευταία στιγμή για το καλό της πόλης μας ο διαγωνισμός ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ. 

Για εμάς είναι προτιμότερο να χάσουμε ένα καταγγελτικό θέμα παρά οι δημότες μας να χάσουν εκατομμύρια ευρώ και να μείνουν τελικά στο σκοτάδι.

Ο νέος καθαρός διαγωνισμός θα πρέπει να προχωρήσει ΑΜΕΣΑ και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να προχωρήσει από την παρούσα διοίκηση. 

Ένα θέμα που δεν θα σχολιάσουμε είναι η εμμονή της εκπροσώπου του ΚΚΕ να μιλάει για τα κακά του Καπιταλισμού. Άμα δεν της αρέσει ας πάει να ζήσει στα ελάχιστα κράτη που δεν έχει ακόμα επικρατήσει. Γιατί βαρεθήκαμε όσους επί δεκαετίες καρπώνονται τα καλά του Καπιταλισμού και της Αστικής μας Δημοκρατίας και παράλληλα δουλεύουν για να μας κάνουν Βόρεια Κορέα. 

Οι "καταγγελίες" της για ολιγωρία συγκεκριμένων υπαλλήλων θα μας έβρισκε σύμφωνους αλλά να της υπενθυμίσουμε πως η παράταξη της είναι αντίθετη με την αξιολόγηση των υπαλλήλων και κυρίως με τις απολύσεις όσων επί δεκαετίες πληρώνονται εάν και είναι ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ.  

Ο κ. Βαλασόπουλος τραγικός αρνείται τάχα την ιδιωτικοποίηση δομών του Δήμου για το καλό της κοινωνίας  και από την άλλη φεσώνει τους δημότες με 3.000.000 ευρώ δάνειο  για να υλοποιήσει ένα έργο που θα ΦΤΙΑΞΕΙ ιδιώτης γιατί ο Δήμος και οι υπάλληλοί του δεν ξέρουν ούτε να αλλάξουν τις καμένες λάμπες από τις κολώνες της ΔΕΗ!!! 

Είναι λέει κατά της εκχώρησης δομών!! Να τα πει αυτά στην ΕΤΑΔ που παραχώρησε ακίνητο στο δήμο μας σε ιδιώτη και αύριο θα παραχωρήσει και άλλο όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε.

Και να μην παρακαλάει κάθε χρόνο για όλο και μεγαλύτερη κρατική χρηματοδότηση. Κάθε χρόνο θα παίρνει και πολύ λιγότερα ας μην τα χαλάει λοιπόν για να συντηρεί δομές παντελώς άχρηστες. 

Αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί ο κ. Ευσταθίου αφού δεν συμφωνεί με το δάνειο γιατί δεν καταψήφισε την διαδικασία. Αναγκαίο μεν το έργο αλλά δεν εξήγησε πως θα το έκανε αυτός ως Δήμαρχος..

Οι λύσεις είναι συγκεκριμένες και οι θέσεις πρέπει να είναι ξεκάθαρες. Άλλωστε η συμμαχία Κοκοτίνη - Βαλασόπουλο με ουρά την Τσατσούλη δείχνει πως η συμμαχία πλέον παίζεται ανάμεσα σε αυτούς που ξορκίζουν τον ιδιωτικό τομέα και σε αυτούς που θέλουν τις συμπράξεις.

Όλο και πιο κοντά ο Βασίλης Βαλασόπουλος στην συμμαχία που αντί να τον σώσει όπως προφανώς πιστεύει θα τον κάνει πρώην Δήμαρχο της πόλης μας. 

Έλειπε και ο κ. Αναγνώστου από την συνεδρίαση και δεν ακούσαμε τι πιστεύει και αυτός όπως και η κ. Πίκουλα!! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: