ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Και η αδήλωτη και απλήρωτη εργασία συνεχίζεται στο κανάλι του Ανδρέα Κουρή

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Και η αδήλωτη και απλήρωτη εργασία συνεχίζεται στο κανάλι του Ανδρέα Κουρή


Πολλοί είχαν δυσανασχετήσει όταν το 2013 η κυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου είχε αφήσει την Δικαιοσύνη ( εάν δεν την είχε προτρέψει κιόλας) να κάνει την δουλειά της και να στείλει στις φυλακές για χρέη προς το Δημόσιο και το ΙΚΑ τον αείμνηστο Γιώργο Κουρή και τον γιο του Ανδρέα. Χρέη προς το ΙΚΑ που ξεπερνούσαν τα 9.000.000 !!!


Βλέπετε στο κανάλι του Ταύρου οι εργαζόμενοι δεν έχουν ασφάλεια και δουλεύουν με απόδειξη δαπάνης εάν και δουλεύουν κανονικότατα 8ωρο και πενθήμερο ή εξαήμερο ανάλογα με την ειδικότητά τους. Πέντε χρόνια μετά και η αδήλωτη εργασία στο Kontra είναι καθεστώς.




Οι αγαστές σχέσεις της επιχείρησης με τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ της επιτρέπουν να εξακολουθεί να λειτουργεί με κανόνες εργασιακής "ζούγκλας". Τι και εάν την υπογραφή του για το νέο δελτίο που τρέχει από τον περασμένο Μάιο έβαλε ο Σταμάτης Μαλέλης, το καθεστώς της ανασφάλιστης εργασίας καλά κρατεί και θα κρατάει έως ότου βρεθεί μια επόμενη κυβέρνηση που θα θελήσει όπως η κυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου να ζορίσει επιχειρηματίες που θεωρούν "έγκλημα" να ασφαλίζουν τους εργαζομένους τους.



ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ REAL Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΥΡΗΣ ΠΟΖΑΡΕΙ ΠΕΡΙΧΑΡΗΣ

Εδώ δεν τους πληρώνουν καν όλο τους τον μισθό αλλά τους έχουν με έναντι. Δηλαδή εάν συμφώνησες 1000 ευρώ παίρνεις κάποια στιγμή 500 ευρώ και περιμένεις. Τι περιμένεις θα μου πείτε; Να πέσει στον ιδιοκτήτη κανένα ΤΖΟΚΕΡ μπας και φιλοτιμηθεί και βάλει έναν ολόκληρο μισθό. Τον τελευταίο χρόνο η κατάσταση αρχίζει και βαραίνει τόσο που ακόμα και οι κολλητοί του Προέδρου αρχίζουν και δυσανασχετούν. Τόσο τζάμπα πρόεδρος δεν υπάρχει πουθενά. Και το θέμα είναι πως ενώ το κανάλι φιλοξενεί υπουργούς της κυβέρνησης ουδείς από αυτούς έχει την παραμικρή διάθεση να δώσει τέλος σε αυτό το χάλι.



Όσο για τους βουλευτές της αντιπολίτευσης έχουνε το παράδοξο ο ο ίδιος ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης να κάνει εκεί γυρίσματα ,και να πληρώνει για την εκπομπή τηλεπώλησης που κάνει , όχι πλέον ο ίδιος αλλά ο αδελφός του.

Συντηρεί δηλαδή έναν εργοδότη και ένα κανάλι που βρίζει μονίμως τη ΝΔ και την ηγεσία της και παράλληλα στηρίζει την πιο ανίκανη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης. Μιλάμε δηλαδή για τον τέλειο παραλογισμό, εκτός και εάν είναι τόσο "φθηνός" ο κ. Κουρής στην πώληση τηλεοπτικού χρόνου που και ο Άδωνις κοιτάζει το συμφέρον του!!! εις βάρος βεβαίως μιας παράταξης που επί δεκαετίες καθυβρίζεται από τους "Αυριανιστές" του Ταύρου.



Εάν ο κ. Γεωργιάδης δεν γνωρίζει κάτι που γνωρίζει όλος ο δημοσιογραφικός κόσμος δεν κάνει για την θέση που κατέχει. Εάν πάλι γνωρίζει και αδιαφορεί δεν είναι ικανός για να πάρει την ψήφο δεξιών και έντιμων ψηφοφόρων που ατυχώς για αυτούς αγνοούν αυτή την μεγάλη αλήθεια.





Το γεγονός πως ο κ. Κουρής χρωστάει εκατομμύρια ευρώ σε τράπεζες, δημόσιο και ασφαλιστικούς οργανισμούς δεν τον απαλλάσσει φυσικά από τις υποχρεώσεις του προς τους εργαζομένους του συγκροτήματος. Γιατί καλή η προπαγάνδα σύντροφοι αλλά η ΑΛΗΘΕΙΑ πάντα είναι καλύτερη και στο τέλος κερδίζει.

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: