ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ευχαριστούμε τους φίλους μας στο facebook για τις κοινοποιήσεις των αναρτήσεων μας

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

Ευχαριστούμε τους φίλους μας στο facebook για τις κοινοποιήσεις των αναρτήσεων μας

ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΔΕΞΙΑ - ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ 
Σε μια εποχή που ο αμερικανικός κολοσσός Facebook παίζει κεντρικό ρόλο στην ενημέρωση. Θεωρούμε υποχρέωση να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που κοινοποιείτε αναρτήσεις μας εκεί. Οι περισσότεροι πλέον αφιερώνουν 5-6 ώρες την ημέρα "χαζεύοντας" στο facebook και θεωρούμε σημαντικό να έχουμε ομάδες που μας στηρίζουν εκεί.



Δεν φτάνει όμως η δική μας πρόνοια. Η καλύτερη διαφήμιση για το το τοπικό μας ιστολόγιο είναι να βλέπουμε αναρτήσεις μας σε "τοίχους" φίλων ή και αγνώστων που μέσω της κοινοποίησης βοηθάνε το δικό μας μήνυμα να "ταξιδέψει" σε όσο το δυνατόν περισσότερους αναγνώστες.

Το δικό μας ιστολόγιο είναι πάνω και πέρα από όλα τα άλλα ένας διαδικτιακός χώρος ΑΠΟΨΗΣ που δεν αναπαράγει απλώς ειδήσεις αλλά στηλιτεύει συμπεριφορές αναδεικνύει προβλήματα και κυρίως υπόσχεται πως θα έχει στο μέλλον (στις προσεχείς δημοτικές εκλογές) ενεργή συμμετοχή με τα κοινά της πόλης μας. Εμείς δεν θα πετροβολούμε από έξω όπως σας είχαμε υποσχεθεί εδώ και καιρό.

Θα στηρίξουμε με πάθος νέα πρόσωπα που θα θέλουν να βοηθήσουν ώστε αυτή η πόλη να πάρει επιτέλους τον δρόμο που της αξίζει. Επιδιώξαμε και στο παρελθόν να ακολουθήσουμε ανθρώπους που μας απογοήτευσαν.

Κάναμε εκπτώσεις στην Ιδεολογία μας ακολουθώντας συνδυασμούς super market όπου δεν είχαν ξεκάθαρο ιδεολογικό στίγμα. Για εμάς η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν πρέπει να αντιμετωπίζετε απολιτίκ. Δεν πιστεύουμε πως ένας αριστερός δήμαρχος θα ήταν καλός για την πόλη μας, Δεν πιστεύουμε πως τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα. Δεν πολλά άλλα.

 Όταν θεωρείς πως ο ιδιωτικός τομέας είναι επιζήμιος για το κοινωνικό σύνολο. Όταν δεν βλέπεις πως η χώρα μας κινδυνεύει από τα αριστερά πειράματα. Όταν σέβεσαι τους δήθεν αγώνες της αριστεράς. Τότε για εμάς δεν μπορείς να προσφέρεις εν έτη 2018. Όταν υμνείς κατσαπλιάδες. Όταν διεκδικείς περιουσία από ιδιώτες για να την πουλήσεις ή να την εκμισθώσεις σε άλλους ιδιώτες τότε ο σανός σου δεν μας αφορά. Με δεδομένο ότι σε βασικά ζητήματα διαφωνούμε με όλες τις υπάρχουσες δημοτικές παρατάξεις.

Με δεδομένο πως για εμάς εδώ ο Βασίλης Βαλασόπουλος δεν είναι χειρότερος δήμαρχος από τους προηγούμενους αλλά όχι τόσο καλός όσο θα επιθυμούσαμε εμείς μπαίνουμε στον κόπο να ασκούμε αντιπολίτευση σε θέματα που εμείς θεωρούμε σοβαρά και αφήνουμε στους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους τον άχαρο ρόλο να μιλάνε συνεχώς για απλά και μικρά πράγματα.

Από κανέναν δεν ακούσαμε μια ολοκληρωμένη πρόταση για το τι θα πράξει όταν αναλάβει την διοίκηση. Αόριστες ακοστολόγητες προτάσεις. Διατήρηση του υπάρχοντος εργασιακού δυναμικού του Δήμου μας χωρίς προοπτική το πως θα συνεχίσουν να πληρώνονται όλοι αυτοί όταν η κρατική χρηματοδότηση θα βαίνει κάθε χρόνο και πιο μειωμένη. Καμία ευαισθησία για τους συμπολίτες μας που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να τα βγάλουν πέρα.

Καμία μέριμνα για την τοπική επιχειρηματικότητα. Καμία πρόταση για ιδιωτικοποίηση του τομέα της καθαριότητας που προβληματίζει εδώ και δεκαετίες. Καμία πρωτοβουλία για περιορισμό περιττών εξόδων και δομών του Δήμου μας που δεν παράγουν καθόλου έργο ή παράγουν μηδαμινό σε συνάρτηση με αυτά που κοστίζουν στους δημότες. Καμία προοπτική για το αύριο του Δήμου μας αφού αντί να αναζητεί έσοδα μέσω της αξιοποίησης των δομών που κατέχει ζητάει συνεχώς κρατική οικονομική ενίσχυση.

Καμία ΤΙΜΩΡΙΑ για όσους κατασπατάλησαν το δημόσιο χρήμα τις εποχές των παχιών αγελάδων. Όλα λάθος λοιπόν και σε μερικούς μήνες οι δημότες μας θα κληθούν να εκλέξουν νέα δημοτική αρχή που πρέπει να συνεργαστεί με άλλες 2-3 δημοτικές παρατάξεις (ελέω απλής αναλογικής) για να δώσει μια νέα διοίκηση.

Το να βγει καλύτερη διοίκηση από την προηγούμενη με αυτόν τον εκλογικό νόμο δεν το βλέπουμε πιθανό. Όμως δεν θα καθίσουμε να πετροβολούμε διοικήσεις. Θα είμαστε εκεί στο δημοτικό συμβούλιο να λέμε όσα εμείς υποστηρίζουμε ως σωστά και να κάνουμε περισσότερους συνδημότες μας να ασχοληθούν με την πόλη.

Γιατί εάν δεν υπάρχει ενδιαφέρον για συμμετοχή τότε δεν υπάρχει και ελπίδα για κάτι καλύτερο. Γιατί να αφήσει κάποιος την επαγγελματική του σταδιοδρομία στον ιδιωτικό τομέα για να ασχοληθεί με τα κοινά; Αφού οικονομικά κίνητρα δεν παρέχονται και κυρίως επικρατεί η αντίληψη πως η πολιτική είναι για τους "επαγγελματίες" του είδους. Εάν λοιπόν αφήνουμε αυτούς τους δήθεν "επαγγελματίες" να μας βουλιάζουν τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Πρέπει να αποφασίσουμε πως εμείς μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα. Και να μην κάνουμε εκπτώσεις σε καμία περίπτωση. Άμα θεωρούμε πως ο κ. Βαλασόπουλος είναι ο κατάλληλος ας τον αφήσουμε να συνεχίσει. Εάν θεωρούμε πως μπορούμε καλύτερα ας δούμε ποιοι είμαστε και πως μπορούμε να συμμετάσχουμε και εμείς. Έχετε παρατηρήσει πως από το 2014 έως και σήμερα κάναμε αντιπολίτευση σε θέματα που εμείς έχουμε ευαισθησίες. "Μετρήσαμε" τις δικές σας ενστάσεις , είδαμε πως υπάρχουν και άλλοι δεξιοί σε αυτή την πόλη με ανάλογες ευαισθησίες. Είδαμε και τα αποτελέσματα των εκλογών όχι μόνο των δημοτικών αλλά και των εθνικών και είδαμε πως υπάρχουν 5.000 τουλάχιστον συμπολίτες μας που θα στήριζαν με πάθος μια καθαρά ΔΕΞΙΑ και ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ επιλογή για την πόλη μας. Χρέος μας να τους συσπειρώσουμε να τους ενισχύσουμε οικονομικά και να τους οδηγήσουμε στο να συμμετέχουν στις προσεχείς εκλογές. Γιατί εάν δεν το κάνουμε και τώρα τότε δεν θα έχουμε τίποτα να πούμε στις επόμενες γενιές που θα μας ερωτούν.

"Μα καλά εσείς όταν η αριστερά διέλυσε τα πάντα τι κάνατε;" Εμείς λοιπόν θα κάνουμε το καθήκον μας ελπίζουμε να είμαστε ικανοί και να ενώσουμε όλες τις φωνές της πόλης μας που επί δεκαετίες έζησαν την αριστερή τρομοκρατία στο πετσί τους.

Γιατί η Ηλιούπολη είναι μια πόλη που έζησε επί 12 έτη υπό κομμουνιστική καθοδήγηση , για αυτό και απαξιώθηκε ως πόλη , για αυτό και μείναμε πίσω , για αυτό και τα δικά μας παιδιά ταξιδεύουν τώρα για δουλειές στο εξωτερικό. Η επικράτηση της αριστεράς οδήγησε την Ελλάδα στη χρεοκοπία και όχι ο "κακός" καπιταλισμός. Η χώρα μας ήταν και παραμένει η τελευταία Σοβιετία της Ε.Ε.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: