ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η ΕΤΑΔ νοίκιασε σε ιδιώτη περιουσία που είχε καταπατήσει ο Δήμος από τους Νασταίους

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

Η ΕΤΑΔ νοίκιασε σε ιδιώτη περιουσία που είχε καταπατήσει ο Δήμος από τους Νασταίους

ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΝΑΣΤΟΥ ΤΑ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΤΟ ΕΤΑΔ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ!!!! 

Πληροφορηθήκαμε από πολύ αξιόπιστη πηγή πως το καφέ ΕΞΗ (Λεωφόρος Σοφοκλή Βενιζέλου 88) εκμίσθωσε από την ΕΤΑΔ χώρο που ανήκε στην οικογένεια Νάστου και είχε "χαρακτηριστεί" ως δημόσια περιουσία από τους κατσαπλιάδες που διοικούν επί δεκαετίες το δήμο μας.



Δηλαδή αποδεικνύεται πως αυτό που κατάφεραν όλες οι προηγούμενες διοικήσεις είναι να πάρουν τα οικόπεδα Νάστου και να τα δώσουν στο Κράτος το οποίο με την σειρά του θα τα εκμισθώνει ή θα τα πουλήσει σε άλλον ιδιώτη!!! 

Συγχαρητήρια για τον σανό που σας τάϊζαν χρόνια τώρα οι επαναστάτες κατσαπλιάδες που νόμιζαν πως με σταλινικές μεθόδους θα αφαιρούσαν περιουσίες ιδιωτών για να βολέψουν τα δικά τους παιδιά σε δομές τάχα του Δήμου υπέρ του κοινωνικού συμφέροντος.

Τώρα τρέξτε πάλι να κάνετε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας γιατί το παραμύθι που πουλούσατε αριστεροί αλλά και κάποιοι "δεξιοί" δεν είχε δράκο. 

Επομένως και η σημερινή συνάντηση Βαλασόπουλου- Κοκοτίνη κάτω από τα γραφεία της  ΕΤΑΔ μπορεί να σχετίζεται με αυτή την εξέλιξη.

Η Λαϊκή Συσπείρωση δεν θα κάνει καμία συγκέντρωση στον χώρο; Έτσι προς τιμή των "αγώνων" του αείμνηστου Δημήτρη Κιντή.

Διαβάστε επίσης κάνοντας κλικ εδώ 

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ 
Διαβάστε επίσης την ιστορία της πόλης μας κάνοντας κλικ εδώ 
Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: