ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δώσε το σπίτι σου Δήμαρχε όχι το σχολείο για πανηγύρια (φωτό)

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

Δώσε το σπίτι σου Δήμαρχε όχι το σχολείο για πανηγύρια (φωτό)

ΡΕΖΕΡΒΕ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΑ ΘΡΑΝΙΑ!!!!!!
Πανηγύρι έκαναν οι Αρκάδες της πόλης μας. Φώναξαν και γνωστούς καλλιτέχνες να διαδώσουν και στις επόμενες γενιές τον υψηλό "πολιτισμό" τους. Βέβαια ο καθένας με ότι έχει χορεύει και διασκεδάζει Ελλάδα είμαστε όχι Αυστρία να διασκεδάζουμε με συμφωνικές ορχήστρες!



Το θέμα μας είναι ο ΟΣΚ και η Δημοτική Αρχή που παραχώρησαν τα πολυκλαδικά για να γίνει το πανηγυράκι των Αρκάδωνν. Τα θρανία των μαθητών δεν είναι τραπέζια για να τρώνε γουρουνοπούλες οι Αρκάδες μας .


Και αυτοί άλλοι φορά ας κλείνουν κανένα μαγαζί να πηγαίνουν. Να κινηθεί και καμία επιχείρηση της περιοχής. Θα μπορούσε ο Δήμαρχος να τους δώσει έναν άλλο χώρο όχι το σχολείο. Δεν έχει σχέση με πανηγύρια ο σχολικός χώρος.
Μέχρι και λουλουδούδες έφεραν σε σχολικό χώρο για να καταλάβουν όλοι γιατί φτάσαμε στη χρεοκοπία ως Κράτος. Η δική μου θέση είναι πως οι δομές δεν πρέπει να παραχωρούνται ΔΩΡΕΑΝ σε κανέναν. Και οι σχολικοί χώροι δεν ενδείκνυται για κλαρίνα και άλλα γραφικά!!  Αλλά με τέτοιους αδιάφορους δημότες θα το ξαναδούμε το έργο και πάλι. Μετά μην φωνάζετε για τα δημοτικά τέλη. Εδώ οι τύποι για ψηφοθηρικούς λόγους δίνουν τις δομές μας ΤΖΑΜΠΑ για να γλεντάνε οι μελλοντικοί τους ψηφοφόροι. Άμα εμείς δεν ξεσηκωθούμε αυτά θα συνεχίσουν να γίνονται.


Μπορεί να το έκαναν και προηγούμενες διοικήσεις αυτό όμως δεν μπορεί να συνεχίζεται χωρίς το δικό μας κράξιμο. Ελπίζουμε να μην ξανασυμβεί και ενημερώνουμε τους συνδημότες μας για τα χάλια.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: