ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: 15.704 ευρώ!!!! χρωστάει ο Δήμος Ηλιούπολης στην ΕΥΔΑΠ και έρχονται και άλλα

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

15.704 ευρώ!!!! χρωστάει ο Δήμος Ηλιούπολης στην ΕΥΔΑΠ και έρχονται και άλλα



ΜΑ ΚΑΛΑ ΠΙΣΙΝΑ ΕΧΟΥΝ 15.704 ΕΥΡΩ ΕΥΔΑΠ ;
Ο Δήμαρχος επαίρεται πως ο Δήμος Ηλιούπολης έχει πλεόνασμα. Αναρωτιόμαστε λοιπόν γιατί δεν έχει πληρώσει την ΕΥΔΑΠ στην Οδό Ηρώ Κωνσταντοπούλου και επειδή το ποσό είναι για εισαγγελέα να τον ρωτήσουμε εάν είναι οφειλή της προηγούμενης δημοτικής διοίκησης του κ. Αναγνώστου ή δικό του κατόρθωμα!!!
Ρωτάμε επίσης τους αρχηγούς των άλλων δημοτικών παρατάξεων εάν γνώριζαν για την οφειλή και για ποιο λόγο εάν ήξεραν δεν ενημέρωσαν τους δημότες της Πόλης μας.

Μαζί με το ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ σπάμε την ομερτά της ντροπής και καλούμε όλους τους δημοτικούς συμβούλους αλλά και τους Προέδρους των ΝΠΔΔ του Δήμου μας να αρχίσουν να ενημερώνουν τους πολίτες για τα πεπραγμένα τους.

Άλλωστε σε Εισαγγελέα θα πάνε ΟΛΟΙ όσοι κακοδιαχειρίστηκαν ή έκλεψαν έστω και ένα ευρώ από δημόσιο χρήμα.

Ρωτάμε τέλος τον  οργανισμό γιατί δεν έχει κόψει ήδη το ΝΕΡΟ για την παραπάνω οφειλή.


Βαρεθήκαμε να ακούμε ψιθύρους για σκάνδαλα και να βλέπουμε να μην τιμωρείται κανένας.

Ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους. Ουδείς από αυτούς που άσκησε ή ασκεί διοίκηση δεν είναι υπεράνω των Νόμων.

Υπάρχει Κράτος για όσους δεν το γνωρίζουν και φυσικά το σάπιο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα "καθαριστεί".

Δεν αναζητάμε πολιτικές ευθύνες αυτές θα αποδοθούν από τους πληροφορημένους δημότες.


Την επέμβαση ενός Εισαγγελέα ζητάμε γιατί βλέπουμε πως ουδείς δημοτικός σύμβουλος δεν γνωρίζει βασικά πράγματα για τον Δήμο μας.

Δεν θέλουμε δικαιολογίες και υπεκφυγές και πάλι όπως στην περίπτωση του κύριου Κοκοτίνη που δεν θέλει να απαντήσει εάν στο σκάνδαλο ΕΥΩΝΥΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ Α.Ε υπήρχε κακοδιαχείρηση ή ρεμούλα.

Προχωράμε στις αποκαλύψεις μας για να μαθαίνουν οι δημότες μας τι ποσά πάνε για "πέταμα" την ώρα που αυτοί στενάζουν.

Πείτε μας λοιπόν κ. Βαλασόπουλε γιατί τόσο φουσκωμένος ο λογαριασμός ;

Γιατί δεν έχει πληρωθεί ;

Και κυρίως ποιος ευθύνεται που ΟΥΔΕΙΣ σε αυτή την Πόλη γνώριζε για την ύπαρξή του.

Και εάν νομίζετε πως σας ρωτάμε κακοπροαίρετα τότε απαντήστε σε αυτούς που θα σας καλέσουν εάν συνεχίσετε την διαχείριση προηγούμενων ετών.

Κάποιοι νομίζουν πως η ΣΙΩΠΗ είναι χρυσός αλλά κάνουν λάθος.


Η σιωπή για τα Δημόσια πρόσωπα που διοικούν δηλώνει ΕΝΟΧΗ και για την αντιπολίτευση ΣΥΝΕΝΟΧΗ.

Διαφάνεια σε όλα λοιπόν γιατί η Κυβέρνηση αυτή δεν είναι διατεθειμένη να ζητιανεύει στην Ε.Ε για να τα σπαταλούν διοικήσεις που βούλιαξαν οικονομικά τον Δήμο μας αλλά και άλλους.

Το πάρτι της κακοδιαχείρισης έλαβε τέλος στη Νέα Ελλάδα δεν χωρούν άλλα οικονομικά σκάνδαλα.

Οι πολίτες και ο Πρωθυπουργός της Χώρας δείχνουν ΜΗΔΕΝΙΚΗ ανοχή στην κατασπατάληση δημοσίου χρήματος.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δυνατές επισημάνσεις. Να δω τα αντανακλαστικά των καθαρών.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ κ. Μαρίνη, καταρχάς θα ήθελα να σας συγχαρώ για τη δουλειά που κάνετε στο blog. Είναι σημαντικό για τη δημοκρατία ο πλουραλισμός των απόψεων. Γνωρίζοντας την εντιμότητα σας και την ευθυτητά σας θα ήθελα με χαρά να σας απαντήσω σχετικά με το δημοσιευμά σας για τους λογαριασμούς της ΕΥΔΑΠ
Όπως γνωρίζετε αναλαμβάνοντας τη διοίκηση του Δήμου το 2011 παραλάβαμε ένας χρέος στην ΕΥΔΑΠ ύψους 2.000.000 ευρώ για το οποίο μπήκαμε σε ρύθμιση και αποπληρώνουμε μηνιαίως τις δόσεις. Το ποσό που αναφέρεται στον λογαριασμό ύψους 14680 από προηγούμενες οφειλές είναι αυτό που έχει ρυθμιστεί και το οποίο μειώνεται σταδιακά αποπληρώνοντας τις δόσεις. Επίσης, όπως θα γνωρίζετε η κατανάλωση της ΕΥΔΑΠ έχει μειωθεί αισθητά τα τελευταία 3,5 χρόνια για δύο σημαντικούς λόγους. Πρώτον εξαιτίας της αντιμετώπισης της τεράστιας διαρροής ύδατος που υπήρχε για χρόνια στο σχολικό συγκρότημα των πολυκλαδικών και δεύτερον και κυριότερο γιατί ενώ μέχρι το 2011 το αυτόματο πότισμα στα πάρκα και τις νησίδες της πόλης ήταν συνδεδεμένο με το δημοτικό φωτισμό και λειτουργούσε χειμώνα καλοκαίρι επί πάρα πολλές ώρες, πλέον έχουν τοποθετηθεί αυτόματοι χρονοδιακόπτες. Απόδειξη όλων των παραπάνω είναι ότι οι τρέχοντες λογαριασμοί το 2009 ήταν στα 343.000 ευρώ ενώ το 2013 κυμάνθηκαν στα 236.000 ευρώ.
Είμαι στη διάθεση σας για οιαδήποτε επιπλέον διευκρίνηση.
Με εκτίμηση
ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού & Ανάπτυξης