ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Χρέη 1.700.000 ευρώ για την ΕΥΩΝΥΜΟΣ σύμφωνα με την δημοτική παράταξη της κ. Πίκουλα

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Χρέη 1.700.000 ευρώ για την ΕΥΩΝΥΜΟΣ σύμφωνα με την δημοτική παράταξη της κ. Πίκουλα

"Κατατάσσοντας τον μοιραία (εννοεί τον Δήμο) στη λίστα "ακαθάρτων" Δήμων της Χώρας"
Τελικά κ. Πίκουλα ο πρώην Δήμαρχος κ. Αναγνώστου δεν πήρε το χρίσμα από τη ΝΔ , εσείς δεν το θέλετε αλλά ζητάτε την ψήφο και των Νεοδημοκρατών της Πόλης μας (και καλά κάνετε) και ο κ. Βαλασόπουλος ετοιμάζεται να κάνει ακόμα ένα πάρτι σε λίγες μέρες.

Επειδή στην πολιτική όλοι κρίνονται από το αποτέλεσμα. Αφού όπως λένε η πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού σας ευχόμαστε να έχετε το καλύτερο για την παράταξή σας σε λίγες μέρες.

Εάν δεν το έχετε θα κριθείτε και εσείς όπως όλοι μας από το αποτέλεσμα , ουδείς θυμάται τους αρχηγούς των δημοτικών παρατάξεων παρά μόνο τους Δημάρχους.

Και φυσικά δεν φταίνε τα ΜΜΕ που δεν σας παίζουν αλλά εσείς που δεν έχετε π.χ ούτε ένα mail στο δικό μας ιστολόγιο που εάν και δεξιό αναρτεί τα δελτία τύπου όσων του στέλνουν.

Το μόνο κακό με εμάς είναι πως τα σχολιάζουμε γιατί έχουμε ΑΠΟΨΗ.

Δυστυχώς οι μάχες στην πολιτική δίνονται με βάση μια Ιδεολογία και η ανεξάρτητη δική σας υποψηφιότητα όπως και άλλων δεν εμπνέει σε εμάς καμιά εμπιστοσύνη.

Άλλωστε το να δηλώνεις αντιμνημονιακός είναι το πιο εύκολο πράγμα στις μέρες μας.

Όμως ποιος σε δανείζει χωρίς κάποιο μνημόνιο που να εξασφαλίζει στον δανειστή τα χρήματα που σου έδωσε;

Πόσα έργα κάνατε στον Δήμο χωρίς την χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση; (ΕΣΠΑ)

Θα είχε σήμερα μετρό η Ηλιούπολη χωρίς τα χρήματα της Ε.Ε;

Σταματάμε εδώ έχουμε διαπιστώσει δυο πολύ αξιόλογες υποψηφιότητες στο ψηφοδέλτιό σας και θα αναφερθούμε σε αυτές γιατί απλά εμείς δεν έχουμε κομματικές εξαρτήσεις.

Δεν δουλέψαμε ποτέ στο δημόσιο όπως εσείς και δεν έχουμε καμιά σχέση με το Κράτος.

Αυτό το Κράτος που χρεοκόπησε και το στήριξαν οι Ευρωπαίοι εταίροι μας εντός ευρωζώνης.

Κατηγορείτε τον νυν Δήμαρχο για τα 11 εκατομμύρια ευρώ που εξασφάλισε από την Περιφέρεια και το ΕΣΠΑ για αντιπλημμυρικά έργα.

Εσείς αυτά τα 11 εκατομμύρια ευρώ από που θα τα βρείτε άραγε;

Δεν θέλουμε να σας στεναχωρήσουμε άλλο στο γνωστό μας mail stavros.marinis@gmail.com θα φιλοξενήσουμε τις αιτιάσεις σας για την κριτική μας.

Καλή επιτυχία και πάλι σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση μεγάλου κόμματος της οποίας είχαμε γνώση τα ποσοστά σας είναι γύρω στο 5% αυτό μπορεί να ανέβει ή να κατέβει τις τελευταίες μέρες ή και να μείνει σταθερό.

Η δική μας εκτίμηση είναι πως θα ανέβει.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: