ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Είχαμε επισημάνει τα κακά της πολυσυλλεκτικότητας στις δημοτικές παρατάξεις

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Είχαμε επισημάνει τα κακά της πολυσυλλεκτικότητας στις δημοτικές παρατάξεις

ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΣΑΦΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΦΥΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ
Τελικά δικαιωνόμαστε μέρα με την μέρα όλο και περισσότερο. Ο υποψήφιος με την δημοτική παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" Βουδούρης Κωνσταντίνος ιδιοκτήτης του blog scottish-thkame έβαλε χθες στο ιστολόγιό του την παρακάτω ανάρτηση.

ΜΟΝΟ ΣΤΟ SCOTTISH-THKAME : ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ...ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΝΔ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ Ο ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟ

ΝΟΜΙΖΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΖΕΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ.. 
Η κυβέρνηση του ακροδεξιού νεοφιλελεύθερου Αντώνη Σαμαρά που από αντιμνημονιακός έγινε φουλ μνημονιακός βρήκε απόψε εκφραστή και γνήσιο εκπρόσωπο στην δημοκρατική Ηλιούπολη. Τον κ. Νότη Μηταράκη που δήλωσε περήφανος για αυτή την κυβέρνηση,για την Ελλάδα που βγαίνει στις αγορές, την Ελλάδα που όπως είπε παράγει περισσότερα από όσα δανείζεται υπερασπιζόμενος το Μνημόνιο και δηλώνοντας ότι η ΝΔ δεν βγαίνει απολογητικά στις εκλογές!!!

Ξεχνώντας το αποτελείωμα της αγοραστικής δύναμης των νοικοκυριών, την ανεργία που σκαρφάλωσε στο 27% και διώχνει τους νέους από τη χώρα τους, τη φτωχοποίηση της μεσαίας τάξης, τον στραγγαλισμό της ιδιωτικής κατανάλωσης, το υπέρογκο δημόσιο χρέος που έφτασε σε δυσθεώρητα επίπεδα επί κυβέρνησης Σαμαρά, την κυβέρνηση που στάθηκε στο πλευρό των τραπεζιτών απομυζώντας τον δανειολήπτη και κλείνοντας τη στρόφιγγα της ρευστότητας, την δυσβάσταχτη φορολογία που πνίγει τον φορολογούμενο, τον αφανισμό των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και..πολλά άλλα δεινά που επέφερε αυτή η κυβέρνηση ξεχνώντας ότι έταξε προεκλογικά για να βγει (βλέπε 18 σημεία).

Θα πάρουν όμως την απάντηση στις 25 Μάη τα "μπουμπούκια" του Αντώνη....

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: Είναι εμφανές πως ο κ. Βουδούρης ταίριαζε καλύτερα σε άλλους "αντιμνημονιακούς" συνδυασμούς που δεν προτείνουν ΤΙΠΟΤΑ για το πως η Χώρα μπορεί να σταθεί εκτός μνημονίων.

 Στις 25 θα ψηφίσει κάποιο από τα  αντιμνημονιακά κόμματα και στις 26 θα ζητάει εκλογές για να σωθεί η Χώρα.

 Εμείς ως ελεύθερο αλλά δεξιό ιστολόγιο είχαμε υποχρέωση να κάνουμε την συγκεκριμένη ανάρτηση μπας και κανένας ανυποψίαστος δεξιός ψηφοφόρος τον "σταυρώσει" νομίζοντας πως ψηφίζει κάποιον δεξιό. 

Η απολιτίκ αυτή επιλογή (για να μην πω αριστερή και μου την πέσουν τα "συντρόφια") δεν θα έπρεπε να γίνει κατά την γνώμη μας.

Σε λίγες μέρες οι Ηλιουπολίτες θα τιμωρήσουν τις άλλες δυο "κεντροδεξιές" παρατάξεις ( κατά την άποψή μας) για τις επικοινωνιακές τους πολιτικές και είναι κρίμα να έρχεται ένας υφυπουργός στην Πόλη μας και να αντιμετωπίζεται κατά αυτόν τον τρόπο από ΜΜΕ που ανήκει σε υποψήφιο κεντροδεξιάς παράταξης!!!

Και σε τελική ανάλυση εάν δεν είναι να μας το πούνε .. Εμείς στηρίζουμε τον υποψήφιο Δημήτρη Παρρά για τον οποίο ο υφυπουργός έφτασε στην Πόλη μας και το έχουμε γράψει και δημόσια.

Συμφωνούμε με τον κ. Βουδούρη για τις επισημάνσεις του σχετικά με την ανεργία και τα προβλήματα που έχει φέρει στην χώρα μας η υπογραφή των μνημονίων ως έσχατη λύση για να μην οδηγηθεί η χώρα σε άτακτη χροεοκοπία. 

Όσον αφορά τον Δήμο μας όμως η καταστροφή του οφείλεται αποκλειστικά στις διοικήσεις των Κιντή -Γεωργάκη , ο πρώτος κομμουνιστής , ο δεύτερος σοσιαλιστής. 

Η "ακροδεξιά" όπως αποκαλεί ο κ. Βουδούρης την σημερινή ΝΔ έσωσε την χώρα από την άτακτη χρεοκοπία (γιατί χρεοκοπημένοι είμαστε χρόνια τώρα αφού ζούσαμε με δανεικά νομίζοντας πως είναι αγύριστα) και για πρώτη φορά μετά από 50 χρόνια αυτή η Χώρα είχε πρωτογενές  πλεόνασμα!!! Έτσι όπως το είχε άμα θέλει το κουβεντιάζουμε και αυτό. 

Για τον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τον οποίο θέλει να ασχοληθεί ο κ. Βουδούρης αυτή η "ακροδεξιά" Κυβέρνηση  έκλεισε έναν κλέφτη Δήμαρχο στην φυλακή (Παπαγεωργόπουλο) δεκάδες δημοτικούς συμβούλους και Προέδρους ΝΠΔΔ της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε όλη την Ελλάδα και πολύ σύντομα θα τον ακολουθήσουν και άλλοι.

Αφού οι κατηγορίες που τους έχουν απαγγελθεί από την Ελληνική Δικαιοσύνη είναι κακουργηματικού χαρακτήρα. 

Αυτή η "ακροδεξιά" Κυβέρνηση του Σαμαρά άσκησε διώξεις και προφυλάκισε επιχειρηματίες που κατέκλεψαν τον εθνικό μας πλούτο (Λαυρεντιάδης, Κοντομηνάς , Ρέστης κ.α ) και συνεχίζει να βάζει ΤΑΞΗ σε μια κοινωνία της αρπαχτής και των δανεικών και αγύριστων. 

Έκανε και λάθη δεν προχώρησε π.χ στην εκδίωξη ανίκανων  δημοσίων υπαλλήλων που χρόνια τώρα ταλαιπωρούν και απομυζούν τον εθνικό μας πλούτο δρώντας παρασιτικά για την εθνική μας οικονομία. 

Απέτυχε να πατάξει την φοροδιαφυγή(την οποία όμως μείωσε) και κυρίως έχασε την μπάλα σε θέματα Δικαιοσύνης και στο χώρο της Υγείας. 

Αφού οι μεταρρυθμίσεις της γίνονται με ρυθμούς χελώνας εκβιαζόμενοι μονίμως από φαλελάκηδες γιατρούς!!! και τελευταία από ένα δικαστικό κατεστημένο που ζει την εποχή του Ελλάς-Ελλήνων-Χριστιανών!!!

Τα σταγονίδια της Χούντας σε Ελληνική Αστυνομία και Ένοπλες Δυνάμεις οδηγούνται και αυτά για πρώτη φορά στην Ελληνική Δικαιοσύνη για συμμετοχή τους σε κακουργηματικές δραστηριότητες μελών της Χρυσής Αυγής.

Βλέπετε είναι εμφανές πως η ΝΔ αποτελεί φθαρμένο προϊόν και η Νέα Ελλάδα δεν μπορεί άλλο να περιμένει. 

Η διαφωνία μας είναι πως μόνο ο "ακροδεξιός" κατά τον κ. Βουδούρη Αντώνης Σαμαράς μπορεί να δημιουργήσει μια νέα κεντροδεξιά παράταξη που δεν θα έχει τις παθογένειες της ΝΔ του παρελθόντος. 

Μια τέτοια "παθογένεια" είναι να βρίσκεται κάποιος συνυποψήφιος σε μια κεντροδεξιά δημοτική παράταξη και να έχει έναν "δημοκράτη" στους συνδυασμούς της. 

Κάποιον που σίγουρα πιστεύει πως ο κομμουνισμός είναι το μέλλον και η εργατική τάξη έχει πάντα δίκιο σε ό,τι παράλογο και εάν ζητήσει!!!

Αυτά προς το παρόν για την πετυχημένη εκδήλωση του κ. Παρρά (που ένα ατυχές περιστατικό με υπάλληλο της επιχείρησης όπου πραγματοποιούνταν η εκδήλωση) δεν μας άφησε να την παρακολουθήσουμε φύγαμε δυστυχώς πριν τις ομιλίες  θα έχουμε εκτενές ρεπορτάζ τις επόμενες ώρες.

Θα βάλουμε και το βίντεο για να δείτε τι είπε ο υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Μηταράκης και ενόχλησε τον κ. Βουδούρη.

Και επειδή εμείς σεβόμαστε την δουλειά όλων κάντε κλικ εδώ  για να το παρακολουθήσετε από την δική του σελίδα αφού αυτός το ανέβασε στην πλατφόρμα του youtube .

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: