ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τελικά σε αυτή την Πόλη τα στελέχη της ΝΔ δεν λένε σε ομιλίες τους πως είναι δεξιοί έστω κεντροδεξιοί βρε παιδί μου

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Τελικά σε αυτή την Πόλη τα στελέχη της ΝΔ δεν λένε σε ομιλίες τους πως είναι δεξιοί έστω κεντροδεξιοί βρε παιδί μου

Διαχειριστικό έλεγχο υπόσχεται πως θα κάνει ο υπερκομματικός κ. Αναγνώστου όταν έρθει στη διοίκηση του Δήμου.

Ό,τι δεν έκανε δηλαδή το 2007 και δεν μάθαμε ΠΟΤΕ επίσημα πόσα χρέη άφησε ο κ. Γεωργάκης θα το κάνει λέει τώρα.

Ο κ. Βαλασόπουλος όμως μας λέει ξεκάθαρα πως η εταιρία ΕΥΩΝΥΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ Α.Ε μας φέσωσε κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ.



Η δική σας δημοτική παράταξη ΟΦΕΙΛΕ να παραπέμψει στην Ελληνική Δικαιοσύνη ή έστω να κάνει λογιστικό έλεγχο στην κακοδιαχείρηση της διοίκησης του επί 16 χρόνια Δημάρχου κ. Θεόδωρου Γεωργάκη δεν το έκανε και τα αποτελέσματα τα είδαμε ΟΛΟΙ.


Σήμερα ζητάτε πάλι την ψήφο των κεντροδεξιών ψηφοφόρων της Πόλης μας.

Γιατί να σας ψηφίσουν ;

ΥΓ: Για να μην θεωρείται πως μας έβαλαν άλλοι συνυπεύθυνοι είναι για εμάς και οι κύριοι Ευσταθίου -Πίκουλα που δεν επέμεναν να γίνει λογιστικός έλεγχος όταν αναλάβατε τον Δήμο.

Άλλωστε δεν βλέπουμε καμιά προθυμία και από εκείνους να προχωρήσει ο λογιστικός έλεγχος σε βάθος χρόνου.

Καμιά δημοτική παράταξη δεν έχει κάνει σημαία της την τιμωρία όσων ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΑΝ τα χρήματα των δημοτών και μάλιστα όλοι περηφανεύεστε πως είμαστε υγιής Δήμος επειδή χρωστάμε πάνω από 10 εκ ευρώ!!! και όχι 100 που χρωστάμε άλλοι!!

Με πρόχειρους υπολογισμούς ο Δήμος μας θα χρωστάει και μετά από 20 χρόνια αφού το πλεόνασμά του είναι μηδαμινό.

Πολλές δομές θα κλείσουν ακόμα στην Πόλη μας όποιος και εάν εκλεγεί , γιατί δεν φροντίσατε ποτέ να εξασφαλίσετε πόρους αλλά ζητιανεύετε  μονίμως από το Κράτος.

Ένα Κράτος όμως που χρεοκόπησε  ουσιαστικά και στάθηκε στα πόδια του και δεν έκανε στάση πληρωμών χάρη στις προσπάθειες της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑ.ΣΟ.Κ και στην αρχή της ΔΗΜ.ΑΡ χώρους με τους οποίους η δική σας δημοτική παράταξη ως υπερκομματική δεν έχει άμεση σχέση.


Επί 4 χρόνια δεν σας ακούσαμε ΠΟΤΕ σε καμιά ομιλία σας να πείτε πως είσαστε δεξιός κ. Αναγνώστου και ήδη βλέπουμε πως και ο κ. Ευσταθίου πορεύεται στα δικά σας χνάρια.

Αναρωτιόμαστε δημόσια και φωναχτά ποιος δεξιός θα σας ψηφίσει ;

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: