ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αντιμνημονιακή και η Πίκουλα διαβάστε τι λέει στην ανοιχτή επιστολή της προς τους δημότες της Ηλιούπολης

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Αντιμνημονιακή και η Πίκουλα διαβάστε τι λέει στην ανοιχτή επιστολή της προς τους δημότες της Ηλιούπολης

Αργυρώ Πίκουλα:"Είμαι πεπεισμένη πως στην Ηλιούπολη, το Κομματικό Κράτος είναι ακόμα εδώ. Τα κομματικά φρούρια είναι βαθιά ριζωμένα στην πόλη μας. Είναι κλοιός γύρω από τον κοινωνικό ιστό του Δήμου μας.
Ένας Δήμος προσκολλημένος σε όλες τις διαχρονικές παθογένειες ενός άρρωστου κομματικού συστήματος και σε όλους εκείνους, που εμφανίζονται πάντα πρόθυμοι να αναλάβουν ρόλο κομματικού παράγοντα.


Γι' αυτό και η Ηλιούπολη οφείλει να απαλλαγεί από τις αντιλήψεις και τις συμπεριφορές, που τόσα χρόνια μάς τσάκισαν. Ας μην αφήσουμε άλλο χώρο σε πρόθυμους διεκπεραιωτές μιας μνημονιακής συγκυβέρνησης, που χειροκροτά τον εαυτό της γιουχάροντας το λαό της".


ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: Ήσασταν Αντιδήμαρχος επί Αναγνώστου και φυσικά η διοίκησή του αποδοκιμάστηκε από το λαό της Πόλης μας.

 Ελπίζουμε εσείς να έχετε ΑΠΟΨΗ για το σκάνδαλο κακοδιαχείρησης ΕΥΩΝΥΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ Α.Ε και για τόσα άλλα. 


Τέλος αφού δεν σας κάνουν οι πρόθυμοι διεκπεραιωτές της μνημονιακής συγκυβέρνησης να υποθέσουμε πως στις ευρωεκλογές και στις εθνικές εκλογές θα ψηφίσετε οποιοδήποτε άλλο κόμμα εκτός της ΝΔ.

Επομένως να υποθέσουμε πως θα ήταν πρόθυμη να συνεργαστεί με τις υπόλοιπες αντιμνημονιακές δυνάμεις του Δήμου μας.

Άντε να δούμε πόσους Νεοδημοκράτες θα πείσει να ψηφίσουν ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ επιλογές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: