ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Βούλιαξε το ΤΙΤΑΝΙΑ από τους φίλους του Άδωνι Γεωργιάδη που τον τίμησαν με την παρουσία τους

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Βούλιαξε το ΤΙΤΑΝΙΑ από τους φίλους του Άδωνι Γεωργιάδη που τον τίμησαν με την παρουσία τους

Μεγάλη επιτυχία είχε η συγκέντρωση του Υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ώρες στο Ξενοδοχείο ΤΙΝΑΝΙΑ στην Πανεπιστημίου.

Παρόντες στην εκδήλωση την οποία άνοιξε ο Θάνος Πλεύρης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη "Αθήνα Μπορείς" , υπουργοί , βουλευτές , πολιτευτές και φυσικά χιλιάδες κόσμου.


Η αίθουσα ήταν κατάμεστη και έξω από αυτήν γίνονταν πανδαιμόνιο. Οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους και δείχνουν πως ο Άδωνις έκανε μια επιτυχημένη εκδήλωση εάν και ο ίδιος δεν είναι υποψήφιος στις εκλογές που έρχονται σε λίγες μέρες.

Παρόντες ήταν ο Υπουργός Παιδείας κ. Αρβανιτόπουλος , ο Υπουργός Ναυτιλίας κ. Βαρβιτσιώτης , ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Δένδιας , ο υφυπουργός Μεταφορών κ. Παπαδόπουλος.











Ξεχωρίσαμε τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτή Μάκη Βορίδη ο οποίος μας συγκίνησε με την ολιγόλεπτη ομιλία του και το κάλεσμα του για να δοθεί η μάχη κατά της ανεύθυνης αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ και να μην πάνε οι θυσίες του λαού χαμένες.

Επίσης καίριος στις τοποθετήσεις του ήταν ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης με την ΝΔ κ. Γιώργος Κουμουτσάκος ο οποίος έφυγε βιαστικά γιατί έπρεπε να παρευρεθεί σε συγκέντρωση του συνδυασμού του στο Περιστέρι.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων κ. Άρης Σπηλιωτόπουλος κέρδισε τα χειροκροτήματα των παρευρισκομένων με την σύντομη τοποθέτησή του.

Στην εκδήλωση ήταν και ο υποψήφιος Δήμαρχος Καλλιθέας και πρώην Υπουργός κ. Τάκης Σκανδαλάκης.



Η σύζυγος του Υπουργού η Ευγενία σε προχωρημένη εγκυμοσύνη όπως βλέπετε και στην φωτογραφία παρακολουθούσε με υπομονή την ομιλία και ήταν όπως πάντα γλυκιά και αυθόρμητη με τον κόσμο που την χαιρετούσε και της ευχόταν καλή λευτεριά.

Θα επανέλθουμε γιατί έχουμε δεκάδες φωτό αφού το ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ ήταν εκεί και σίγουρα έχουμε ξεχάσει πολλούς.

Να τώρα θυμηθήκαμε την κυρία Βόζεμπεργκ υποψήφια ευρωβουλευτής με την ΝΔ καθώς και την νυν ευρωβουλευτή και πάλι υποψήφια με την ΝΔ αυτή την φορά κ. Τζαβέλα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: