ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ξεκάθαρο προβάδισμα Βαλασόπουλου μάχη για να μπουν στο δεύτερο γύρο δίνουν Κοκοτίνης-Ευσταθίου

Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Ξεκάθαρο προβάδισμα Βαλασόπουλου μάχη για να μπουν στο δεύτερο γύρο δίνουν Κοκοτίνης-Ευσταθίου

ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΚΟΚΟΤΙΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ 
Ξεκάθαρο προβάδισμα Βαλασόπουλου δείχνει  κρυφή δημοσκόπηση 14 ημέρες πριν τις εκλογές.

Σύμφωνα με τηλεφωνική δημοσκόπηση που έγινε για λογαριασμό μεγάλου κόμματος και αφορά και τον Δήμο μας ο κ. Βαλασόπουλος δεν θα έχει ιδιαίτερο πρόβλημα να τερματίσει πρώτος στον πρώτο γύρο.

Εάν και κρατάμε τις επιφυλάξεις μας για την τηλεφωνική δημοσκόπηση την δημοσιεύουμε για να τονίσουμε στους ψηφοφόρους της κεντροδεξιάς της Πόλης μας πως η χαλαρότητά τους δίνει για πρώτη φορά την δυνατότητα στους αριστερούς-μηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ να περάσουν στον β' γύρο.

Θεωρούμε αναστρέψιμη την κατάσταση εάν κινηθούν τα στελέχη της κεντροδεξιάς της Πόλης μας ενωτικά και όχι στη λογική του ο θάνατός σου η ζωή μου.

Οι επιτελείς της Συγγρού προβληματίζονται από τα ποσοστά αυτά που είναι δυσανάλογα με την δύναμη του κόμματος της ΝΔ στην Πόλη μας.

Τι δείχνει η δημοσκόπηση για την πρόθεση ψήφου στην Πόλη μας.


"Πρώτα η Ηλιούπολη" (Βαλασόπουλος)                  28%

"Ηλιού-πολις       (Κοκοτίνης)                                 15%

"Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά"                                  13%

"ΕΝΑΚ" (Πανταζόπουλος)                                       8%

"Νέα Δημοτική Κίνηση" (Αναγνώστου)                    7%

"Ανεξάρτητη Κοινωνία Πολιτών" (Πίκουλα)            5%


"Λαϊκή Συσπείρωση"   (Τσατούλη)                          4,5%


"Αριστερή Πρωτοβουλία"  (Σόφης)                         2,8%


Λευκό-Άκυρο                                                            6,7%


Δεν ξέρω -Δεν απαντώ                                              10%



Είναι εμφανές από την παραπάνω δημοσκόπηση πως οι Πολίτες της Πόλης μας ψηφίζουν μη κομματικά σε αυτές τις εκλογές και αυτό θα γίνει εμφανές από τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών στο Δήμο μας.

Η στρατηγική των "ανεξάρτητων" υποψηφιοτήτων οδήγησε στο παράδοξο πάνω από το 40% της εκλογικής δύναμης του ΣΥΡΙΖΑ να ψηφίζει για Δήμαρχο τον κ. Βαλασόπουλο.

Βέβαια δεν είναι και πολύ παράδοξο αφού ως γνωστόν στο ΣΥΡΙΖΑ έχει μετακομίσει όλο το βαθύ ΠΑ.ΣΟ.Κ που κατέστρεψε την Χώρα μας.

Συνδικαλιστές ,πρώην βουλευτές και επιφανείς Πασόκοι κουνάνε πλέον την αντιμνημονιακή σημαία εναντίον των πρώην συντρόφων τους.

Έτσι ενώ το ΠΑ.ΣΟ.Κ βουλιάζει στην Πόλη μας (σε επίπεδο ευρωεκλογών) ο υποψήφιός τους για τον Δήμο  αυξάνει τα ποσοστά του.

Η ΝΔ συγκρατεί  κάπως τα ποσοστά της (μοιράζονται σε 3 υποψηφίους)  και χάνει ένα 2-3% που κατευθύνεται από την πρώτη Κυριακή στηρίζοντας τον νυν Δήμαρχο.

Βέβαια η αδιευκρίνηστη ψήφος που αγγίζει το 10% μπορεί να αποτελέσει ελπίδα εάν μειωθεί η ΑΠΟΧΗ.

Η προσπάθεια που γίνεται από τους επιτελείς της Συγγρού να σηκωθούν από τους καναπέδες τους οι δεξιοί και κεντροδεξιοί ψηφοφόροι δεν φαίνεται να αποδίδει στην Πόλη μας.

Πρώτο πρόβλημα που απασχολεί τους πολίτες μας σύμφωνα με την παραπάνω δημοσκόπηση είναι η ανεργία ενώ η συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μας πιστεύει πως τα πράγματα θα γίνουν πιο δύσκολα την επόμενη διετία!!!!

Επειδή γνωρίζουμε τις αντιδράσεις των υποψηφίων για την ανωτέρω τηλεφωνική δημοσκόπηση τους παρακαλούμε για το δικό τους καλό να την έχουν υπόψη τους και να εντείνουν τον αγώνα τους.

Άλλωστε πολύ φοβόμαστε πως τα ποσοστά αυτά θα δημιουργήσουν την αίσθηση σε κάποιους της εύκολης νίκης και ίσως εκεί όσοι δεν επιθυμούν την παραμονή αυτής της Δημοτικής Αρχής να σκεφθούν να κάνουν επιτέλους σοβαρή και υπεύθυνη αντιπολίτευση.

Είναι εμφανές πως επικοινωνιακά ο νυν Δήμαρχος υπερτερεί όλων των άλλων υποψηφίων αφού καταφέρνει να συσπειρώνει τους ψηφοφόρους του μέσα σε αυτή την κρίση και κυρίως με μοναδικό του επίτευγμα την χρηστή διαχείριση στα οικονομικά.

Βέβαια σε ένα Δήμο που όλοι οι προηγούμενοι Δήμαρχοι απέτυχαν σε αυτό τον τομέα οι Δημότες μας βλέπουν πως για πρώτη φορά οι φόροι και τα χαράτσια που πληρώνουν πιάνουν τόπο.

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: