ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ολυμπιακός - Χαραυγιακός: 2-3 !!! Δίκαιη εκτός έδρας νίκη για τους παμπαίδες του Χαραυγιακού.

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Ολυμπιακός - Χαραυγιακός: 2-3 !!! Δίκαιη εκτός έδρας νίκη για τους παμπαίδες του Χαραυγιακού.

Η ομάδα της Βάρης αιφνιδιάστηκε

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ - RESPECT CUP 2015 - 2016

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΑΡΗΣ - Α.Ο. ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: 2-3 (ημίχρονο 0-3)
Γήπεδο STAR Βούλας

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Ώρα έναρξης 10:30

Στο α’ ημίχρονο ο Χαραυγιακός προηγήθηκε 0-3 με γκολ των Ψυχογιού Μάρκου(0-1), Ζαζάρα Νικολάου(0-2) και Παρασκευά Πάνου(0-3) παίζοντας δυνατά, μαχητικά, ομαδικά και ουσιαστικά.



Στο β’ ημίχρονο η ομάδα του Ολυμπιακού Βάρης προσπάθησε περισσότερο, εκμεταλλεύτηκε την αστοχία των παικτών του Χαραυγιακού και την παγίδα οφσάιντ που έπεφτε συνέχεια ο Χαραυγιακός, πέτυχε δύο τέρματα σε ισάριθμες αντεπιθέσεις και έφτασε κοντά στο θαύμα.


Με τη νίκη του ο Χαραυγιακός έβαλε τα θεμέλια για την πρώτη τετράδα του ομίλου δεδομένου ότι διαχρονικά η απόδοση της ομάδας βελτιώνεται γεωμετρικά όταν μπαίνει στο δεύτερο μέρος της αγωνιστικής περιόδου.


Ο προπονητής του Α.Ο. Χαραυγιακού Ηλιούπολης Γιώργος Βέργης είχε στη διάθεσή του τους νεαρούς αθλητές:

Ψύλλιας Θεόδωρος, Μούντζιας Γιάννης, Σόφιας Γιάννης, Κορδαλής Νικόλαος, Παρασκευάς Κωνσταντίνος, Κάνδηλας Διονύσιος, Παρασκευάς Πάνος, Ψυχογιός Μάρκος, Αιβαλιώτης Θανάσης, Ζαζάρας Νικόλαος, Ζάχος Γεώργιος, Οικονομέας Κωνσταντίνος, Μιμηγιάννης Χρήστος, Λυμπερόπουλος Γιάννης

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Άγγελος Κάνδηλας 

Δεν υπάρχουν σχόλια: