ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι κλέφτες του Πα.σο.κ τολμάνε να κουνάνε το δάχτυλο στη Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Οι κλέφτες του Πα.σο.κ τολμάνε να κουνάνε το δάχτυλο στη Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ


Όλοι πλέον γνωρίζουν πως έφτασε η χώρα μας να είναι δέσμια των διεθνών τοκογλύφων. Η αρχή της καταστροφής έγινε το 1981 όταν ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας κατάφερε να κερδίσει τις εκλογές.
Από τότε η χώρα δανειζόταν συνεχώς και ο πράσινος Ήλιος υψώθηκε μαζί με το πιο στυγνό κομματικό κράτος την περίοδο της μεταπολίτευσης. Όλοι θυμούνται το "Τσοβόλα δώστα Όλα" και όλοι γνωρίζουμε πως επί δεκαετίες ένας ολόκληρος στρατός πρασινοφρουρών έφαγε δις ευρώ επιδοτήσεων χρεώνοντας την Πατρίδα. Και όμως στην Ηλιούπολη της πράσινης διακυβέρνησης των 16 ετών του Γεωργάκη και των 9 Βαλασόπουλου θεωρούν πως το ΠΑ.ΣΟ.Κ είναι η ελπίδα του αύριο!!!

Ένα κόμμα που μετά βίας μπήκε στη Βουλή έχει εκλέξει Δήμαρχο σε πολλές περιοχές της Αττικής. Δυστυχώς και στην Πόλη μας έφτιαξε εκείνους τους μηχανισμούς που οδήγησαν πολλούς συμπολίτες μας να ψηφίσουν μια δημοτική παράταξη με σαφή "σοσιαλιστικούς" προσανατολισμούς. Άλλωστε η τελική τους επιλογή την δεύτερη Κυριακή ήτανε ανάμεσα στους υποψηφίους του Πα.σο.κ και του ΣΥΡΙΖΑ. Δηλαδή είχαν να επιλέξουν ανάμεσα στους λαϊκιστές του χθες και του σήμερα. Εδώ επέλεξαν τους παλιούς , ίσως σε τέσσερα χρόνια επιλέξουν τους νέους που πλέον έχουν αποδεχθεί όπως παλιότερα και ο ΛΩΠΟΔΥΤΗΣ Ανδρέας Παπανδρέου ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ της Ε.Ε και φυσικά την συμμαχία με το ΝΑΤΟ. Με αυτές τις επολογές των δημοτών εμείς δεν έχουμε και πολλά να πούμε στην πλειοψηφία των δημοτών μας. Άδικα μας κακίζουν για το ό,τι τάχα μου δεν είμαστε ιδιαίτερα καυστικοί για όσα συμβαίνουν. Είναι η πλειοψηφία των δημοτών της Πόλης μας που φταίει για την ΚΑΤΑΝΤΙΑ της.

Μια Πόλη που έχει ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ για να τιμά τους σφαγείς των Ελλήνων στον Εμφύλιο γιατί θα πρέπει να μας νοιάζει εμάς η τύχη της; Μια Πόλη που δεν έχει δεξιά δημοτική παράταξη και που θα πρέπει εμείς να την δημιουργήσουμε γιατί νομίζουν κάποιοι πως θα έχει καλύτερη τύχη; Μια Πόλη που το φιλανθρωπικό έργο της εκκλησίας δεν τιμάται από κανέναν γιατί κάποιοι θεωρούν πως θα την βοηθήσει ο Θεός; Μπα δεν μας σώζει τίποτα εάν δεν αλλάξουμε πολιτικές πεποιθήσεις.

Τα 16 χρόνια Γεωργάκη συν τα  9 Βαλασόπουλου εάν προστεθούν με τα 12 του κομμουνιστή Κιντή μας συμπληρώνουν τον μαγικό αριθμό 37!!! μετά από τέτοια διακυβέρνηση η επικράτηση που ήταν επιλογή της πλειοψηφίας των δημοτών της Πόλης μας εμείς απλώς θεωρούμε πως θα χρειαστεί ένας νέος δήμαρχος συντηρητικών αντιλήψεων μια εικοσαετία για ν α φτιάξει όσα επί δεκαετίες χάθηκαν για όλους εμάς που κατοικούμε ακόμα σε αυτή την Πόλη.

Δείτε και τον πίνακα των διατελέσαντων Δημάρχων της Πόλης μας για να "γελάσετε"

1964-1967 Παύλος Πεντάρης
1967-1974 Κώνσταντίνος Δελαπόρτας (Δικτατορία)
1979-1982 Δημήτριος Κιντής
1983-1986 Δημήτριος Κιντής
1987-1990 Δημήτριος Κιντής
1991-1994 Θεόδωρος Γεωργάκης
1995-1998 Θεόδωρος Γεωργάκης
1999-2002 Θεόδωρος Γεωργάκης
2003-2006 Θεόδωρος Γεωργάκης
2007-2010 Ιωάννης Αναγνώστου
2011-2014 Βασίλειος Βαλασόπουλος
2014-2019 Βασίλειος Βαλασόπουλος
Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: