ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Στην τελική ευθεία

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Στην τελική ευθεία



Με πρωινή προπόνηση -λόγω ΠΑΟΚ- συνεχίστηκε την Πέμπτη η προετοιμασία της ομάδας κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η Ηλιούπολη, κατόπιν αίτησης των νταμπλούχων να χρησιμοποιήσουν το Κλειστό για απογευματινή προπόνηση, όχι μόνο δεν αρνήθηκε να δώσει ώρα αλλά προέβει και δίχως δεύτερη σκέψη σε αλλαγή και της δικής της, ώστε να διευκολύνει την ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη, με αφορμή το επερχόμενο Λιγκ Καπ στη Σύρο, ανεξάρτητα εάν έγινε μετέπειτα γνωστό ότι αναβλήθηκε.

Έτσι, λοιπόν, η ομάδα γυμνάστηκε το πρωί, ενώ το απόγευμα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα η Σεβαστή Μπανίκα.

Με δεδομένη την απουσία της Νατάσας Μαρκοπούλου, η ομάδα της Δήμητρας Λυκογιάννη, θα κάνει το καλύτερο δυνατό κόντρα σ” έναν πανίσχυρο αντίπαλο όπου και ένα σετ εάν κερδίσει θα μοιάζει με… νίκη.

KYΠΕΛΛΟ ΜΕ ΖΑΟΝ

Στο πλαίσιο της β΄ φάσης του Κυπέλλου, για την 5η αγωνιστική, o ZAON νίκησε εκτός έδρας με 2-3 σετ (17-25, 26-24, 20-25, 25-20, 11-15) τα Βριλήσσια και θα αντιμετωπίσει στις 4/2 (20:00) την Ηλιούπολη. Σ΄ ένα ματς συναρπαστικό και με διαρκείς ανατροπές νικήτρια βγήκε η ομάδα της Μπλάμη όπου μεταξύ άλλων ξεχώρισαν οι Φιλιπιόνκα, Τσατσούρι, Κιουτσιούκη.

ΦΟ Βριλησσίων (Ατσιδαύτης) : Παπαστεργίου, Μαβιλίδη,Βασιλακοπούλου, Γκότζη (αρχηγός), Παπουτσάκη, Κωνσταντέλλου, Μπουζουνιεράκη (Λ) Γκότση, Μικρουδάκη, Κάβουρα) (Έρωτα, Τσαρακλή)

ΖΑΟΝ (Μπλάμη) : Τσατσούρι, Καλαϊτζάκη,Φιλιπιόνκα (αρχηγός), Κτιστάκη, Κιουτσιούκη, Μουρατίδη, Ξηντάρα (Λ) – Κάνταρη,Μπαφατάκη, Νικολετου (λίμπερο), Αναστασίου,Πανάγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: