ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ένα ταξίδι, πολλές ατυχίες…

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Ένα ταξίδι, πολλές ατυχίες…


Φαίνεται ότι ο αγώνας κόντρα στον Άρη ήταν κάτι περισσότερο από ένα ματς καθώς η Ηλιούπολη είχε να αντιμετωπίσει και άλλους… αντιπάλους.

Όλα ξεκίνησαν ξημερώματα Σαββάτου όταν λόγω γαστρεντερίτιδας, η Κλαίρη Βέλλιου αναγκάστηκε να πάει στο νοσοκομείο της Βούλας, ώστε να ακολουθήσει φαρμακευτική αγωγή. Η αθλήτρια της ομάδας, ταξίδεψε με την αποστολή αλλά ήταν τόσο εξαντλημένη με συνέπεια να μη βρεθεί καν στο γήπεδο.

Με την προσγείωση στη Θεσσαλονίκη, το επόμενο «θύμα» της γαστρεντερίτιδας ήταν η Μπλιάνα Γκλιγκόροβιτς. Η πασαδόρος της ομάδας μέσα σε λίγη ώρα φάνηκε ότι ήταν σχεδόν αδύνατο να περπατήσει πόσω μάλλον να αγωνιστεί. Ωστόσο, μέχρι την τελευταία στιγμή το πάλεψε με την ελπίδα να μη στερηθεί ακόμα μια βασική αθλήτρια η κ. Λυκογιάννη. Mάταια, όμως.

Όμοιο πρόβλημα παρουσιάστηκε και με τη Βούκοβιτς η οποία αντιμετώπισε και εκείνη το πρόβλημα της ίωσης αλλά σε πιο ήπια μορφή.

Η μίνι… περιπέτεια στη Θεσσαλονίκη είχε και συνέχεια. Το όχημα που μετάφερε τις αθλήτριες, είχε ένα ανοιχτό παράθυρο. Λίγα εκατοστά άνοιγμα και αρκούσε ώστε να κάνει «ντουζ» την Καρολίνα Λάππα από διερχόμενο αυτοκίνητο το οποίο πάτησε σε συγκεντρωμένα νερά του οδοστρώματος!!!

Το καλό είναι ότι όλες αυτές οι άτυχες στιγμές βρήκαν τις αθλήτριες και την τεχνική ηγεσία του συλλόγου να αντιμετωπίζουν με θετική ενέργεια όλα αυτά που είχαν συμβεί, παρά το γεγονός ότι είχαν μπροστά τους ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο τον Άρη.

Τελικά η 13η αγωνιστική φάνηκε γρουσούζικη για την Ηλιούπολη.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: