ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Νίκη με σκορ 5-0 για τους παμπαίδες του Χαραυγιακού Ηλιούπολης σε αγώνα εκτός έδρας με τον Απόλλωνα Χαλανδρίου. Με πέντε γκολ του Νίκου Ζαζάρα!!!

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Νίκη με σκορ 5-0 για τους παμπαίδες του Χαραυγιακού Ηλιούπολης σε αγώνα εκτός έδρας με τον Απόλλωνα Χαλανδρίου. Με πέντε γκολ του Νίκου Ζαζάρα!!!

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ - RESPECT CUP 2015 - 2016

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ-Α.Ο. ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: 0-5 (ημίχρονo 0-2)

Γήπεδο Νομισματοκοπείου - Χαλάνδρι

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Ώρα έναρξης 16:30

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής Νίκος Ζαζάρας του Χαραυγιακού πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή του εμφάνιση (ώριμη και αποτελεσματική), πέτυχε πέντε τέρματα (2 στο α' ημίχρονο και 3 στο β΄ημίχρονο) και οδήγησε την ομάδα του σε άνετη νίκη το απόγευμα της Κυριακής 17/1/2016 στο Γήπεδο του Νομισματοκοπείου απέναντι στο αξιόμαχο σύνολο του Απόλλωνα Χαλανδρίου.

Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα στο έργο του ο διαιτητής - παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παμίσου Μεσσήνης κ.Φώτης Ούτσικας.

Για την ομάδα του Α.Ο. Χαραυγιακού Ηλιούπολης που προπονεί ο Γιώργος Βέργης αγωνίσθηκαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές:

Οικονομέας Κωνσταντίνος, Κορδαλής Νίκος, Σόφιας Γιάννης, Παρασκευάς Κώνσταντίνος, Παρασκευάς Πάνος, Λυμπερόπουλος Γιάννης, Κάνδηλας Διονύσιος, Ψυχογιός Μάρκος, Μιμηγιάννης Χρήστος, Ζαζάρας Νικόλαος, Ζάχος Γεώργιος, Ψύλλιας Θεόδωρος, Βέργης Κωνσταντίνος.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Άγγελος Κάνδηλας

Δεν υπάρχουν σχόλια: