ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Λάμπρος Ξύνας: " Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος"

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Λάμπρος Ξύνας: " Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος"

Υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο να κάνει τόσες εκδηλώσεις σε μια προεκλογική περίοδο και μάλιστα μέσα στην κρίση δεν περιμέναμε στην Ηλιούπολη.
Για εμάς οι εποχές των "παχιών αγελάδων" έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και πήγαμε να ρωτήσουμε τον φίλο Λάμπρο Ξύνα από που αντλεί αυτή την δύναμη να ταλαιπωρείτε στο κυνήγι της ψήφου.

Έτσι η φιλική μας κουβέντα μετατράπηκε σε μια μίνι συνέντευξη την οποία και σας παρουσιάζουμε.

Ο Λάμπρος Ξύνας έχει συνεργείο ελαιοχρωματισμού και  δραστηριοποιείται  χρόνια στην Πόλη μας ,το τελευταίο επτάμηνο  περίπου δοκιμάζει τις δυνάμεις τους ανοίγοντας την ΡΑΚΟΠΑΓΙΔΑ μαζί με τον συνεργάτη του και συνιδιοκτήτη κ. Νίκο Σκυβαλάκη.

Πάμε λοιπόν να μας εξηγήσει πως θέλησε να κάνει για δεύτερη φορά το "λάθος" και να κατέβει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος σε μια Πόλη που 12 μέρες πριν τις εκλογές δείχνει να μην ασχολείται καθόλου με το ποιος θα εκλεγεί Δήμαρχος.

Γιατί κατεβαίνεις για δεύτερη φορά υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος; 

Η εντιμότητα και το ήθος του Γιάννη Αναγνώστου είναι ο λόγος που με βλέπεις να ασχολούμαι και πάλι με τα κοινά. Θέλω να προσφέρω στην Πόλη μου μεγάλωσα και αναπτύχθηκα επιχειρηματικά.

Λάμπρο ποιο είναι το όραμα σου για την Πόλη; 

Μέσα στην δύσκολη μνημονιακή περίοδο που βιώνει η πατρίδα μας , πιστεύω πως δεν είναι καιροί για πειράματα. Με την διοίκηση του Γιάννη Αναγνώστου και την ομάδα ανθρώπων που στελεχώνουν την προσπάθειά του υπάρχει  και η εμπειρία και η τεχνογνωσία να αντιμετωπιστούν
τα σοβαρά προβλήματα της Πόλης.

Πως προσεγγίζεις τους νέους της Πόλης μας; 

Δεν κάνω καμιά ιδιαίτερη προσπάθεια γιατί πάντα σύχναζα στα μέρη που πηγαίνουν. Εγώ έβγαινα πάντα στα μαγαζιά της Πόλης και είχα επαφή μαζί τους. Δεν με βλέπουν για πρώτη φορά με ξέρουν. Δεν χρειάζεται να συστηθώ ούτε να επικαλεστώ κομματικά χρίσματα τα οποία και απεχθάνομαι. Είμαι για αυτούς ο Λάμπρος τους και για αυτό η οικειότητα που βλέπεις με τον κόσμο. Άλλοι παρουσιάζονται ξαφνικά και σου λένε είμαι ο τάδε από την τάδε παράταξη. Μα που ήτανε όλοι αυτοί τόσα χρόνια ;

Ποια είναι τα προβλήματα των νέων της Πόλης μας;

Για μένα αυτό που πρέπει να καταπολεμηθεί είναι η απέχθεια που δείχνουν για την πολιτική και τα κοινά. Πρέπει να γίνουν ενεργοί πολίτες και δεν φταίνε βέβαια αυτοί για την απέχθειά τους.

 Όμως δεν είμαστε όλοι το ίδιο, και για αυτό πρέπει και αυτοί να καταλάβουν πως την δική τους ΑΠΟΧΗ καρπώνονται κάποιοι για να πάρουν αποφάσεις για αυτούς χωρίς αυτούς!!

Μετά είναι η ανεργία που τα ποσοστά της είναι εκρηκτικά. Είναι πολύ δύσκολο να μην έχεις δουλειά και να μην χρησιμοποιείς πουθενά τις γνώσεις που έχεις.

Εγώ είμαι αληθινός απέναντί τους για αυτό τους έχω κερδίσει ,δεν τους λέω ψέματα δεν τους τάζω πράγματα που δεν μπορώ να κάνω.

Τι μπορείς να υποσχεθείς στους δημότες που θα σε τιμήσουν με την ψήφο τους; 

Δεν μου αρέσει να υπόσχομαι στους ανθρώπους πράγματα που δεν μπορώ να κάνω. Το μόνο που δεσμεύομαι είναι πως θα είμαι δίπλα τους καθημερινά όπως και στο παρελθόν.

Σε ακούσαμε σε πολλές ομιλίες σου να λες πως δεν επιζητείς κομματικά χρίσματα και δεν έχεις κομματικές εξαρτήσεις πιστεύοντας στην ακομμάτιστη Τοπική Αυτοδιοίκηση. Τι είναι αυτό ένα ακόμα σλόγκαν ή κάτι περισσότερο για σένα; 

Πιστεύω πως κάθε Δημοτική Αρχή πρέπει να είναι ακομμάτιστη και να μην εξαρτάται από κομματικούς μηχανισμούς. Σε αυτόν που πρέπει να δίνει αναφορά η κάθε δημοτική αρχή είναι ο δημότης και κανένας άλλος.

Τι θα ψηφίσεις στις εθνικές εκλογές;

Τώρα μιλάμε για δημοτικές εκλογές δεν μιλάμε για εθνικές όταν έρθει η ώρα τους έλα να με ρωτήσεις. Για μένα οι δημοτικές εκλογές πρέπει να είναι ακομμάτιστες.


Ποιοι είναι αυτοί που "λασπολογούν" τον κ. Αναγνώστου και που είναι αχάριστοι ενώ ευεργετήθηκαν; 

Το ξέρουν οι ίδιοι και δεν χρειάζεται να αναφερθώ σε ονόματα. Αυτό που με ενοχλεί είναι πως συνεχίζουν την λασπολογία στο πρόσωπό του. Και θέλω να δώσω και ένα μήνυμα προς αυτούς
"Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος" αυτή είναι η απάντησή μου.

Πως κρίνεις την παρούσα Δημοτική Αρχή; 

3,5 χρόνια πιστεύω πως πήγανε χαμένα. Βλέπω μόνο έργα βιτρίνας και μια διοίκηση που στηρίζεται σε κομματικά κριτήρια. Πράγμα το οποίο εγώ απεχθάνομαι.



ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 

Αυτά μας είπε ο Λάμπρος Ξύνας και φυσικά τα αποτυπώσαμε  για εσάς. Όσοι μας παρακολουθείτε ξέρετε τις διαφωνίες μας.

Σε κάθε περίπτωση όσοι από εσάς ψηφίζετε την Νέα Δημοτική Κίνηση του κ. Γιάννη Αναγνώστου κοιτάξτε με συμπάθεια την υποψηφιότητα του Λάμπρου ,φαίνεται και είναι κατά την δική μας ΑΠΟΨΗ αληθινός.

 Όλοι έχουμε τις απόψεις μας  και τις επόμενες μέρες θα διαβάσετε ποιοι υποψήφιοι Δήμαρχοι δέχθηκαν να απαντήσουν στις πέντε ερωτήσεις που τους στείλαμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: