ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις



Όχι ο κύριος της φωτογραφίας δεν χαιρετάει ναζιστικά και δεν τον βάλαμε για αυτόν το λόγο στο ιστολόγιό μας. Μας θυμίζει τον κ. Κοκοτίνη (εκλεκτό του ΣΥΡΙΖΑ στην Πόλη μας ή για να ακριβολογούμε της Τοπικής Οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ της Πόλης μας)  και χαιρετάει τον κ. Ευσταθίου κατά την διάρκεια  της χθεσινής ομιλίας του.



Πήγε χθες να ανταποδώσει την επίσκεψη του κ. Ευσταθίου στη δική του παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων στο Δημοτικό Αναψυκτήριο Ηλιούπολης πριν μερικές μέρες.

Ο κόσμος χθες αρκετός .

Δεν πήγαμε όπως σας έχουμε γράψει στην ομιλία και περιμένουμε με αγωνία και εμείς να δούμε τι είπε ο υποψήφιος κ. Ευσταθίου στους δημότες μας.

Ελπίζουμε να ανέβει κάποιο βίντεο από την χθεσινή παρουσίαση ή να μας έρθει κάποιο δελτίο τύπου με την ομιλία.

Ήδη από χθες σας έχουμε γράψει πως για εμάς η παρουσία του κ. Κοκοτίνη ήταν ενοχλητική αφού οι μόνιμοι υβριστές μας στην Ηλιούπολη δεν έχουν ουδεμία θέση στην συγκέντρωση του υποψηφίου της ΝΔ στην περιοχή μας.

Ελπίζουμε να έκανε καμιά αναφορά στη Παράταξη στη χθεσινή του ομιλία ο κ. Ευσταθίου.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε να τίμησε όσους εδώ και δεκαετίες παλεύουν την Αριστερά στην Πόλη μας.

Μια αριστερά που διοίκησε την Πόλη με καταστροφικά αποτελέσματα.

Με οικονομικές τρύπες εκατομμυρίων ευρώ και με έναν σκληρό κομματικό μηχανισμό στους υπαλλήλους του Δήμου μας που τους δίνουν ποσοστά Τσαουσέσκου σε όλες τις εκλογές που γίνονται για την ανάδειξη των συνδικαλιστικών τους εκπροσώπων.

Αυτοί είναι οι υπάλληλοι του Δήμου μας που υπηρετούν πιστά τις διοικήσεις που μας έφεραν στα σημερινά μας χάλια.

Που άφησαν πολλές φορές την Πόλη μας βρώμικη με συνεχείς απεργίες.

Που δεν αντιλήφθηκαν πως λεφτά δεν ΥΠΑΡΧΟΥΝ και αυτά που πληρώνονται είναι δανεικά από την Τρόϊκα που νυχθημερόν βρίζουν.


Είναι φανερό πως εμείς δεν μπορούμε να στηρίξουμε την ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ στην διοίκηση και είναι φανερό επίσης πως δεν έχουμε ΟΥΔΕΜΙΑ ιδεολογική σχέση με τους Συριζαίους του κ. Κοκοτίνη που θέλουν να μετατρέψουν την δημοκρατική μας χώρα σε Βενεζουέλα.


Για όλους τους παραπάνω λόγους δεν θεωρούμε την παρουσία του Κοκοτίνη στη συγκέντρωση του κ. Ευσταθίου πολιτικό πολιτισμό.

Οι εποχές που οι ψηφοφόροι μας στήριζαν αριστερούς δημάρχους οδήγησαν την Πόλη σε αυτή την κατάντια.

Όσο η Ηλιούπολη διοικείται από Δημάρχους που δεν θέλουν να δυσαρεστήσουν την Αριστερά θα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.

Άλλωστε η περίοδος Αναγνώστου το απέδειξε ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ αυτό.

Ουδείς δεξιός πολίτης ένιωσε πως κάτι άλλαξε στην Πόλη.

Ο αριστερός μηχανισμός λειτουργούσε περίφημα και ξόδευε περισσότερα από όσα παρήγαγε.

Το στρίμωγμα και η χρηστή διαχείριση έγινε μετέπειτα ελέω και Τρόϊκας επί Δημαρχίας του κ. Βαλασόπουλου.

Εμείς θα συνεχίσουμε να ενημερώνουμε τους δημότες μας και να κάνουμε διάλογο μαζί τους αλλά δεν θα κρύψουμε ΠΟΤΕ την ιδεολογία μας.

Είμαστε δεξιοί είμαστε περήφανοι για αυτό και ουδεμία ανάγκη έχουμε να συμμαχήσουμε με όσους θέλουν να μας κάνουν Βόρεια Κορέα , Βενεζουέλα ή κομμουνιστική Αλβανία.

Ο κομμουνισμός κατέρρευσε και δεν θα τον αναστήσουμε εμείς στην όμορφη πόλη μας στη δήθεν προσπάθειά μας να υφαρπάξουμε ψήφους από τους ιδεολογικούς μας αντιπάλους.

Εάν θέλουν να έρθουν μαζί μας θα πρέπει να απαρνηθούν τις Ιδέες τους , να είναι "καθαροί" και κυρίως να καταδικάζουν τα εγκλήματα που έκανε παγκοσμίως η Ιδεολογία τους.

Με ανακοινώσεις στήριξης δικτατόρων τύπου Μαδούρο και αντιευρωπαϊκές κορώνες ενώ ζούμε με τα λεφτά τους εμείς δεν συμφωνούμε.

Αυτά προς το παρόν φίλες και φίλοι.

Σας ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά για τις επισκέψεις στο ιστολόγιό μας.

Και μόνο αυτό δείχνει πως ανεξάρτητα από ό,τι πιστεύουν οι περισσότεροι εάν όχι όλοι οι σημερινοί υποψήφιοι Δήμαρχοι  στην Πόλη μας η πλειοψηφία των δημοτών μας  είναι λογικοί και βλέπουν πως δεν υπάρχει κανένας άλλος δρόμος εκτός μνημονίων.

Άλλωστε για αυτό είναι Δήμαρχος ο κ. Βαλασόπουλος και όχι ο κ. Κοκοτίνης .

Τα μνημόνια έγιναν επειδή φτάσαμε να χρωστάμε πάνω από 350 δις εξαιτίας μιας διεφθαρμένης Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ενός φαύλου κράτους με στρατιές δημοσίων υπαλλήλων που δεν δούλευαν καν!!!

Να ξέρετε τέλος πως τα ΕΣΠΑ είναι ΚΑΘΑΡΑ ευρωπαϊκοί πόροι και ό,τι έγινε τα τελευταία 20 χρόνια στην Ελλάδα έγινε με χρήματα από εκεί.

Γιατί χθες ο Κοκοτίνης είχε μια συνομιλία σε ένα κανάλι με τον πρώην Δήμαρχο κ.  Αναγνώστου και φυσικά ο πρώην Δήμαρχος προσπάθησε να τον πείσει(δεν τον βλέπουμε) και τον κέρδισε κατά κράτος σε αυτή την συζήτηση.

Αυτά προς το παρόν και αναζητούμε το βίντεο από την τραγική εμφάνιση του κ. Κοκοτίνη για να το ανεβάσουμε και να δείτε και μόνοι σας σε τι "Θεό" πιστεύουν οι Συριζαίοι της Πόλης μας.

Εάν πιστεύουν βέβαια γιατί είναι και αριστεροί.

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σταύρο, άρχισες πάλι.... Έλεος... ο Χρήστος Κοκοτίνης ήταν όρθιος. Δεν καθόταν δεν είχε καρέκλα... Και χαιρέτησε γιατί έφευγε. Τελείωσε το Ηλιουπολίτικο Βήμα και ήρθε το Ηλιουπολίτικο Βλήμα.... Έλεος..... Και να είστε σίγουροι ότι δεν έχουμε σοκαριστεί......

Ανώνυμος είπε...

ο Χρήστος Κοκοτίνης ήταν όρθιος. Δεν καθόταν δεν είχε καρέκλα... Και χαιρέτησε γιατί έφευγε. Τελείωσε το Ηλιουπολίτικο Βήμα και ήρθε το Ηλιουπολίτικο Βλήμα.... Έλεος..... Και να είστε σίγουροι ότι δεν έχουμε σοκαριστεί......

no είπε...

ο Χρήστος Κοκοτίνης ήταν όρθιος. Δεν καθόταν δεν είχε καρέκλα... Και χαιρέτησε γιατί έφευγε. Τελείωσε το Ηλιουπολίτικο Βήμα και ήρθε το Ηλιουπολίτικο Βλήμα.... Έλεος..... Και να είστε σίγουροι ότι δεν έχουμε σοκαριστεί......

Ανώνυμος είπε...

Ο σημαντικός αριθμός παρευρισκομένων ντόπιων ψηφοφόρων και ο αντιπολιτευτικός λόγος κατά του αόρατου έργου του απερχόμενου δημάρχου ήταν τα βασικά σημεία της χθεσινής συγκέντρωσης για την παρουσίαση υποψηφίων του συνδιασμού Ηλιούπολη πάμε μπροστά με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Ευσταθίου.

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΕΝΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ. ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΔΕ ΧΩΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ. Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ είπε...

Είναι σαφές πως δεν έχετε χιούμορ οι Συριζαίοι της Πόλης μας. Οι χαρακτηρισμοί σας μάλλον δείχνουν πως σοκαριστήκατε. Οι πασοκογενείς ψηφοφόροι σας , σας γυρίζουν σιγά-σιγά την πλάτη. Τα αντιμνημονιακά σας μέτωπα καταρρέουν παντού. Σε λίγες μέρες ο λαός της Ηλιούπολης θα σας απαντήσει. Ουδεμία σχέση έχω με το ιστολόγιο που αναφέρεται. Πάρτε το απόφαση ούτε μια δεξιά ψήφο δεν θα πάρει ο κ. Κοκοτίνης ακόμα και εάν περάσει που σας το εύχομαι στον δεύτερο γύρο. Βέβαια μέσα σε αυτές τις μέρες τα ΜΜΕ που στηρίζουν την ΑΛΗΘΕΙΑ που συστηματικά αποκρύπτεται θα βγάλουν στο φως της δημοσιότητας τις αντεθνικές σας και βαθύτατα αντιδημοκρατικές σας θέσεις. Όσες συμμαχίες και να κάνετε ουδείς δημοκρατικός πολίτης θα σας εμπιστευθεί. Άλλωστε πρέπει να γνωρίζετε πως ο κόσμος δεν ξεγελιέται πλέον από λόγια. Τα έργα και τις ημέρες της Αριστεράς στο Δήμο μας τα είδαμε επί 12 χρόνια δεν νομίζω πως δικαιούστε άλλη ευκαιρία. Σε κάθε περίπτωση υπάρχει ευνομούμενο Κράτος και η Πολιτεία προστατεύει το λειτούργημα μας. Εδώ δεν είναι Βενεζουέλα για να μας εκτελούν όταν γράφουμε κάτι που δεν αρέσει στο καθεστώς , ούτε Βόρεια Κορέα. Έχουμε Δημοκρατία και ο καθένας θα εκφράζει ελεύθερα την γνώμη του. Όποιος θίγετε μπορεί να καταφύγει στην Ελληνική Δικαιοσύνη. Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί θα πρέπει να συμμαχήσω με τους αντιευρωπαϊστές αριστερούς. Άλλωστε η ψήφος στις δημοτικές εκλογές είναι για μένα ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Δηλαδή να έχουμε πάλι τα ίδια με το 2007 , δεν νομίζω . Άλλωστε σε περίπτωση που περάσει ο κ. Κοκοτίνης στο δεύτερο γύρο θα ψηφίσω αυτόν που έχει ξεκάθαρη θέση για την ευρωπαϊκή πορεία της Χώρας μου και που δεν έχει μένος κατά αυτών που προσπαθούν να σώσουν την Χώρα από άτακτη χρεοκοπία. Και αυτός βέβαια δεν είναι ο κ. Κοκοτίνης και οι ομοϊδεάτες του.

Ανώνυμος είπε...

Κλέφτες είναι όλοι στην Πόλη συνέχισε θα σου στείλω πόσα εισέπραξαν από τον Δήμο μας με χαρτιά όσοι ήταν στο ΝΠΔΔ Ευώνυμος Α.Ε Άμα δεις δεξιό φτύσε με