ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το scottish-thkame ήταν εκεί στην συγκέντρωση Ευσταθίου και μας ενημερώνει

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Το scottish-thkame ήταν εκεί στην συγκέντρωση Ευσταθίου και μας ενημερώνει


"Σείστηκε" η Ηλιούπολη - Κοσμοπλημύρα στη συγκέντρωση του Ευσταθίου
- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΚΤΑΚΟΣΙΑ ΑΤΟΜΑ
Το αδιαχώρητο επικράτησε στη Μαρίνου Αντύπα με άνεμο νίκης να φυσά για τον συνδυασμό του Τάσου Ευσταθίου.

 Στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου με την εκδήλωση να ξεκινά με τον καθιερωμένο αγιασμό και να ακολουθεί ομιλία του υποψήφιου δημάρχου Ηλιούπολης κ. Τάσου Ευσταθίου που ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι Ηλιούπολης Χρήστος Κοκκοτίνης και Δημήτρης Πανταζόπουλος.

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το παραπάνω κείμενο είναι από το φιλικό μας ιστολόγιο http://scottishbetting.blogspot.gr/ δυστυχώς έπρεπε να είμαστε σε άλλη εκδήλωση και δεν δώσαμε το παρόν. 

Το παρόν βέβαια δεν έδωσε και κανείς βουλευτής της ΝΔ αντίθετα το έδωσε ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στην Πόλη μας κ. Κοκοτίνης. 

Κρίμα που δεν πήγαμε να τον ρωτήσουμε για την ΕΥΩΝΥΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ Α.Ε . 

Γίνεται σαφές πλέον πως στην "συμμαχία" με την αριστερά του κ. Κοκοτίνη εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι να συμμετέχουμε. 

Αφού η ΝΔ δεν μπορεί να μαζέψει τον υποψήφιό της στην Ηλιούπολη από το να καλεί Συριζαίους στις εκδηλώσεις του ας μη ζητάει από εμάς να δώσουμε την μάχη κατά της ανεύθυνης αριστεράς που προσπαθεί να μας ρίξει και πάλι στα βράχια της χρεοκοπίας και της στάσης πληρωμών. 

Φαίνεται πως τελικά η εφημερίδα που υποστηρίζει τον κ. Αναγνώστου έχει δίκιο. 

Η ΝΔ δεν είναι δυνατόν να έδωσε χρίσμα σε κάποιον που δέχεται την παρουσία του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ στην Πόλη μας σε εκδήλωσή του. 

Και φυσικά και ο ίδιος δεν θα έπρεπε να πηγαίνει σε εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ. 

Δεν έγινε σε κανέναν Δήμο της Αττικής τέτοια ξεφτίλα την ώρα που ο Πρωθυπουργός της Χώρας Αντώνης Σαμαράς δίνει μάχη για να κρατηθεί όρθια η Πατρίδα μας κάποιοι που ισχυρίζονται πως είναι δεξιοί και πατριώτες να  πηγαίνουν σε αντιμνημονιακές εκδηλώσεις Συριζαίων.

Γίνεται σαφές πως ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ περιμένουν την αντίδραση του κόμματος της 
ΝΔ έστω και μετά την μάχη που δίνεται για τις εκλογές. 

Δεν νομίζω πως υπάρχει δεξιός σε αυτή την Πόλη που θα ήθελε οποιαδήποτε συνεργασία με τους τζάμπα- μάγκες του ΣΥΡΙΖΑ και απορώ ειλικρινά πως ουδείς από τα άτομα που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση δεν αποδοκίμασε τους μόνιμους τα τελευταία χρόνια υβριστές μας. 

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: