ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ανάβει φωτιές το ψηφοδέλτιο Πανταζόπουλου στην Ηλιούπολη η Σοφία Βαστάκη

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Ανάβει φωτιές το ψηφοδέλτιο Πανταζόπουλου στην Ηλιούπολη η Σοφία Βαστάκη


Τρίβουν τα χέρια τους στο Ενωτικό Αυτοδιοικητικό Κίνημα αφού ο Πανταζόπουλος κατεβαίνει με προοπτικές να αυξήσει αρκετά τα ποσοστά του. Και πως να μην τα αυξήσει όταν στο ψηφοδέλτιο του βρίσκεται μια αιθέρια παρουσία όπως η Σοφία Βαστάκη.

Η Σοφία γεννήθηκε στο Μαρούσι και κατοικεί στην Ηλιούπολη. Είναι φοιτήτρια επί πτυχίω γαλλικής φιλολογίας.

Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και λίγα Ολλανδικά.Επαγγελματικά ασχολείται με τις δημόσιες σχέσεις και το promotion.

Έχει συμμετάσχει σε πολλές διαφημίσεις ενώ έχει ξεκινήσει επαγγελματικά να ασχολείται με το τραγούδι.
Τα Νέα της Ηλιούπολης: Όπως βλέπετε είμαστε και λάτρεις του ωραίου. Αφού "πλακωθήκαμε" και σήμερα με τους τζάμπα-μάγκες του ΣΥΡΙΖΑ που ακόμα να απαντήσουν για το θέμα με την ΕΥΩΝΥΜΟΣ Α.Ε και το ΓΕΓΟΝΟΣ πως τακτικό μέλος του Δ.Σ ήταν ο κ. Κοκοτίνης "κλέψαμε" και την ανάρτηση από τους συναγωνιστές μας στο SOUTH NEWS για να δείτε πόσο δημοκρατικοί είμαστε. 

Όλους τους παίζουμε και πάλι παράπονο έχουν. Ελεύθερα σχόλια τους έχουμε και πάλι φωνάζουν. Τελικά άμα έχεις συνηθίσει να είσαι οπαδός της Βενεζουέλας και της Βόρειας Κορέας δεν αντέχεις την δημοκρατία μας. 

Καλή επιτυχία στη Σοφία η οποία γνωρίζει Γαλλικά και όχι τα "γαλλικά" των Συριζαίων και με αγγλικά και Ολλανδικά είναι μια Ευρωπαία Πολίτης που θα ζήλευαν να την έχουν και άλλοι στα ψηφοδέλτια τους. 

Όχι δεν την ρωτήσαμε εάν θέλει να είναι η Χώρα μας στην Ε.Ε αλλά η εμφάνισή της παραπέμπει σε Δύση και όχι σε ανατολική απομόνωση.

Δυστυχώς σύντροφοι χάσατε ο δυτικός πολιτισμός επικράτησε γιατί ήταν καλύτερος. 

Και φυσικά είχε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ λέξη άγνωστη στα κράτη τα οποία για δεκαετίες μας πλασάρατε ως "παραδείσους"

Άντε για Μόσχα καθώς ο δικτάτορας Πούτιν σας έχει ανάγκη τώρα που πολεμάει τους "Ναζί" όπως εσείς τους αποκαλείται Ουκρανούς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: