ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ανεβάζει ρυθμούς ο Λάμπρος Ξύνας σήμερα μαζί με την Αγγελική γέμισαν το Εδέμ

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Ανεβάζει ρυθμούς ο Λάμπρος Ξύνας σήμερα μαζί με την Αγγελική γέμισαν το Εδέμ


Στο Εδέμ παρέστη πριν από λίγες ώρες ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Λάμπρος Ξύνας για να τιμήσει την εκδήλωση της Αγγελικής Κορδίας (την οποία στηρίζει από ότι μαθαίνουμε) που είναι συνυποψήφιά του με την Νέα Δημοτική Κίνηση.
Το μαγαζί γέμισε  από νεολαία αφού ο  Λάμπρος Ξύνας έχει φτιάξει πλέον το δικό του κοινό και φυσικά πέταξε και τις "μπηχτές" του για κάποιους αχάριστους που ενώ ευεργετήθηκαν σήμερα κατηγορούν τον πρώην Δήμαρχο Γιάννη Αναγνώστου.

"Πολύ λάσπη έχει πέσει το τελευταίο διάστημα από ανθρώπους που ευεργετήθηκαν από τον Γιάννη Αναγνώστου. Εμείς την μόνη λάσπη που χρησιμοποιούμε είναι αυτή με την οποία θα φτιάξουμε την Νέα Ηλιούπολη πιο όμορφη και πιο λειτουργική" είπε και καταχειροκροτήθηκε από τους δημότες της Πόλης μας που ήταν παρόντες  στην εκδήλωση.



Tην εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής της Νέας Δημοτικής Κίνησης κ. Γιάννης Αναγνώστου που χαιρέτησε έναν-έναν τους παριστάμενους και έδειχνε ιδιαίτερα ευδιάθετος.



Τα Νέα της Ηλιούπολης έχουν "ανταποκριτές" με κινητά τηλέφωνα παντού και έτσι θα σας έχουμε πολλά τέτοια φωτορεπορτάζ  μέχρι τις εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: