ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ηλιούπολη: Ενέδρα θανάτου σε 38χρονο - Τον πυροβόλησαν και εξαφανίστηκαν

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

Ηλιούπολη: Ενέδρα θανάτου σε 38χρονο - Τον πυροβόλησαν και εξαφανίστηκαν



Συναγερμός στην Αστυνομία - Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 10 το βράδυ - Για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μιλούν οι πρώτες πληροφορίες
Σε κατάσταση συναγερμού τέθηκαν οι αστυνομικές αρχές το βράδυ της Δευτέρας έπειτα από περιστατικό με πυροβολισμούς που σημειώθηκε στην Ηλιούπολη. Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν τραυματία, αλλά στη συνέχεια φαίνεται πως ο άνδρας υπέκυψε στα τραύματά του. Συγκεκριμένα ο 38χρονος κατέληξε μέσα στο ασθενοφόρο κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός.



Σύμφωνα με πληροφορίες δύο άνδρες είχαν στήσει ενέδρα στο θύμα στην οδό Θερμοπυλών 42 και τον πυροβόλησαν. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή αφήνοντάς τον θανάσιμα τραυματισμένο στο δρόμο το 38χρονο θύμα.


Στο σημείο έχουν σπεύσει άνδρες της Αστυνομίας και έχουν αποκλείσει το σημείο, ενώ διεξάγονται και έρευνες σε όλη την περιοχή για τον εντοπισμό των δραστών.


Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν το περιστατικό να έχει να κάνει με ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ανθρώπων της νύχτας. Το θύμα είχε κατηγορηθεί παλιότερα για υπόθεση της νύχτας. Είχε απασχολήσει το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της ΕΛΑΣ το 2015 για υπόθεση εκβιασμού. Ο άτυχος άνδρας ήταν παντρεμένος και είχε ένα παιδί.

Σε όσους τον ήθελαν νεκρό στρέφει τις έρευνές της η Αστυνομία αφού το θύμα δεν τους ήταν άγνωστο και ούτε βέβαια οι εχθροί του. 


Αστυνομικές πηγές, εκτιμούν ότι η δολοφονία του εντάσσεται στο ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο χώρο της νύχτας που βρίσκεται σε εξέλιξη το τελευταίο διάστημα.




Κατά τις ίδιες πηγές, το θύμα ανήκε στην ομάδα 50χρονου επιχειρηματία ο οποίος τον περασμένο Ιούλιο είχε δεχθεί επίθεση από ενόπλους σε υπαίθριο πάρκινγκ έξω από φούρνο στην περιοχή Βάρης.

Το θύμα της αποψινής επίθεσης και ο 50χρονος φέρονται να είχαν διαφορές με την ομάδα του 56χρονου που δολοφονήθηκε στα Βριλήσσια τον περασμένο Δεκέμβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: