ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Κάβα ποτών "Ηλίου - Πόλις" ένας ζεστός και φιλικός χώρος που σίγουρα θα βρείτε ένα δώρο για όσους αγαπάτε.... (φωτογραφίες)

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

Κάβα ποτών "Ηλίου - Πόλις" ένας ζεστός και φιλικός χώρος που σίγουρα θα βρείτε ένα δώρο για όσους αγαπάτε.... (φωτογραφίες)



"Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου" έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι αλλά και για όσους δεν πίνουν σταγόνα ο χώρος ενδείκνυται για επίσκεψη αφού μια συζήτηση με τον συνδημότη μας Γιώργο Μπενά θα σε κάνει σοφότερο για τα τεκταινόμενα της πόλης! 

Ο  ίδιος έχει αποδείξει πως πάνω από ιδεολογίες , κόμματα και χρώματα τιμάει τις φιλίες του και δεν μασάει τα λόγια του όταν αναφέρεται για την πόλη μας  και τον ΓΣΗ  αφού ένα από τα πάθη του είναι η τεράστια ΑΓΑΠΗ που  έχει για αυτά. 

Και βέβαια τα πάθη "πληρώνονται" ,έχοντας δημιουργήσει το δικό του φανατικό κοινό αλλά και τους επικριτές του, που μάλλον μπερδεύουν έναν εντεταλμένο σύμβουλο Πολιτικής Προστασίας του δήμου μας με έναν μάγο που μπορεί να αποφασίσει μόνος του  και να αλλάξει εν μια νυκτί όσα δεν άλλαξαν για δεκαετίες. 

Εάν το κάνουν επειδή αναγνωρίζουν την ικανότητα του έχει καλώς, σε κάθε άλλη περίπτωση απλώς εκτίθενται. 

Ιδιαίτερες συστάσεις δεν χρειάζεται ο Γιώργος Μπενάς  και η Αγάπη του για τον "Ήλιο" το πιο ιστορικό σωματείο της πόλης είναι συνυφασμένη με την πολυετή ενασχόλησή του με τον αγαπημένο μας σύλλογο. Άρα σε όσους αναζητούν κοινά ανάμεσά μας υπάρχουν όπως βέβαια και οι ιδεολογικές διαφορές μας διαφορές που δεν με κάνουν κοντόφθαλμο στο να διακρίνω έναν δραστήριο συνδημότη μας που ως δημοτικός σύμβουλος ήταν πάντα διαβασμένος για τα θέματα των δημοτικών συμβουλίων. 

 Αλλά φυσικά και γιορτινές μέρες δεν θα μιλήσουμε παρά μόνο για όσα μπορείτε να προμηθευτείτε από ένα συνοικιακό κατάστημα εν μέσω πανδημίας ,και με δεδομένο πως δεν φτάνει η αγάπη μας για να στηριχθεί μια επιχείρηση ή τα ευχολόγια αλλά να ψωνίζουμε και από αυτή. 

Δείτε λοιπόν πως ο ίδιος διαφημίζει τις νέες παραλαβές και πράξτε τα δέοντα αφού από τα σχόλια είδα πως πολλοί "ψήνεστε" να κάνετε δικό σας κάποιο από τα παρακάτω μπουκάλια και να το μοιραστείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. 


Και βέβαια χωρίς φωτογραφίες δουλειά δεν γίνεται ..... ακολουθούν ευχόμενοι στον Γιώργο Μπενά να συνεχίσει να είναι το ίδιο δραστήριος και δημιουργικός για το καλό της ομάδας μας και της πόλης. 

Αγαπημένο blue label -JOHNNIE WALKER 


















Για διαδικτυακή επικοινωνία με την κάβα κάντε κλικ εδώ 

Ενώ όσοι δεν είσαστε εξοικειωμένοι με τις νέες τεχνολογίες η κάβα βρίσκεται στην οδό Αγίας Μαρίνας 8 στην Ηλιούπολη ( πλησίον πλατείας Ανεξαρτησίας) και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 210-9732299

Άντε και Καλή και Δημιουργική Χρονιά και στον έτερο συνιδιοκτήτη της κάβας "Ηλίου - Πόλις"   κ. Απόστολο Τσιρογιάννη που από το 1987 συνυπάρχει επιχειρηματικά με τον Γιώργο Μπενά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: