ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Κλείστε επιτέλους αυτόν τον "βόθρο"

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

Κλείστε επιτέλους αυτόν τον "βόθρο"


Χωρίς μισή απόδειξη το "ψεκασμένο" ΜΑΚΕΛΕΙΟ που εδώ και χρόνια πορεύεται τον δρόμο του λαϊκισμού προσπαθεί να εξαπατήσει τους ατυχείς αναγνώστες του. 

Με γελοία και αστήρικτα επιχειρήματα προσπαθεί να παραποιήσει την ΑΛΗΘΕΙΑ όπως έχει κάνει πολλές φορές και στο παρελθόν. Προφανώς και για τους εχθρούς της Αστικής μας Δημοκρατίας είναι ένα ακόμα φύλλο εφημερίδας που δικαιούνται να "λασπώνει" τους πάντες για να πουλήσει μερικά φύλλα. 

Όμως προφανώς και ο Στέφανος Χίος έχει εδώ και καιρό υπερβεί κάθε κανόνα δημοσιογραφικής δεοντολογίας αφού κατάφερε να "διακωμωδήσει" μέσω της εφημερίδας του ακόμα και την απόπειρα ανθρωποκτονίας εναντίον του πριν μερικούς μήνες. 
 

Οι απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί της εφημερίδας κατά του πρωθυπουργού της χώρας και του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα είναι ένα ακόμα πλήγμα όχι μόνο της ανύπαρκτης αξιοπιστίας της εφημερίδας αλλά και κατά της Δημοκρατίας μας η οποία δεν υπερασπίζεται αυτεπαγγέλτως όσους "στοχοποιούνται" καθημερινά επειδή πράττουν το καθήκον τους. 

Ουδείς δημοσιογράφος προφανώς δεν συμφωνεί με τις "ψεκασμένες" αντιλήψεις όσων ακόμα αρθρογραφούν σε αυτό τον "βόθρο" και η διαδικτυακή απήχηση της σελίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ καταδεικνύει γιατί φτάσαμε ήδη στον ΠΑΤΟ. Δείτε και ένα χαρακτηριστικό πρωτοσέλιδο της διαδικτυακής έκδοσης της εφημερίδας. 


Εάν δεν υπάρχουν Εισαγγελείς εις τας Αθήνας, ας φέρουμε από το εξωτερικό αυτό το χάλι ντροπιάζει όλες και όλους μας. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: