ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Με ιδεοληψίες της Αριστεράς και με οπαδούς απατηλών συνθημάτων δεν πρόκειται ποτέ να δούμε άσπρη μέρα ( και δεν εννοούμε να χιονίσει!)

Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020

Με ιδεοληψίες της Αριστεράς και με οπαδούς απατηλών συνθημάτων δεν πρόκειται ποτέ να δούμε άσπρη μέρα ( και δεν εννοούμε να χιονίσει!)



Οι επόμενοι μήνες είναι εξαιρετικά κρίσιμοι για την οικονομικά αδύναμη χώρα μας. Η πανδημία προφανώς και έπληξε όλα τα κράτη του κόσμου αλλά σε εμάς έπεσε πολύ βαριά μετά από 10 χρόνια μνημονίων και μιας κυβέρνησης που ανέλαβε για να "σώσει"  ό,τι σώζεται από την αριστερή διακυβέρνηση που δεν βοήθησε την χώρα μας την περίοδο 2015-2019 να προχωρήσει στις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις. 

Ο κόσμος συνειδητοποιημένος πλέον πως δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις αναζητεί την σιγουριά που πάντα η ΔΕΞΙΑ παράταξη εξασφαλίζει για την χώρα μας. 

Οι χρεοκοπημένες ιδεοληψίες της Αριστεράς στοίχισαν πανάκριβα στον Τόπο μας και έδιωξαν διαχρονικά ό,τι πιο δημιουργικό υπήρχε. Στην πόλη μας υπήρξαν πολλοί που έχτισαν πολιτικές καριέρες και αύξησαν την ατομική τους περιουσία πουλώντας την ΑΝΗΘΙΚΗ αλληλεγγύη της Αριστεράς και όλη την δεκαετία του 1980 κυνηγήθηκε κάθε δημοκρατικός πολίτης από μια διοίκηση που πίστευε στον κομμουνισμό και κυνηγούσε την ιδιωτική πρωτοβουλία. 

Ακολούθησε το ΠΑ.ΣΟ.Κ των ΨΕΥΤΙΚΩΝ συνθημάτων ομοίων και χειρότερων από όσα ακούσαμε από τον άξιο διάδοχο του Αλέξη Τσίπρα. Σαχλαμάρες για ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ , ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ και άλλα εύηχα από όσους ουδέποτε πολέμησαν για την σωτηρία της χώρας παρά μόνο για την καταστροφή της. 

Και φυσικά ΔΕΝ μπορούμε να πάμε ΟΛΟΙ μαζί γιατί ποτέ δεν πάλεψαν ΟΛΟΙ μαζί για κοινά ιδανικά και αξίες.  Σήμερα στην πόλη μας οι χθεσινοί υμνητές των τρομοκρατών μιλάνε για "Δημοκρατία" και κατηγορούν για έλλειψη δημοκρατίας μια διοίκηση που μπορεί να μην είναι της αρεσκείας μας αλλά προτιμότερη από τις χούντες που προτείνουν οι Σταλινοφασίστες της πόλης. 

Ανήθικοι κατσαπλιάδες που πολέμησαν για να μας κάνουν Σοβιετική "Δημοκρατία" οι πρόγονοί τους , συνεργάτες της χούντας των Συνταγματαρχών και δήθεν ενεργοί πολίτες ανακάλυψαν πως τελικά ο Γιώργος Χατζηδάκης φταίει για την Σοβιετία! 

Λες και δεν την υπηρέτησαν όλοι αυτοί. Λες και δεν ζήσαμε τα 12 χρόνια μιας αυταρχικής διοίκησης ενός κομμουνιστή που κατελάμβανε ιδιωτικές περιουσίες και χρέωσε τον δήμο μας με κάποια εκατομμύρια δραχμές ακολουθώντας στο οικονομικό κομμάτι την ίδια καταστροφική πορεία με τον προκάτοχό του δοτό δήμαρχο της χούντας. 

Στη σημερινή εποχή όπου βέβαια τα κομμουνιστικά τους συνθήματα και ο αθεϊσμός τους δεν βρίσκουν ευήκοα ώτα στην διοίκηση καταφεύγουν σε ανίερες συμμαχίες με κεντροδεξιούς της πόλης. 

Συμμαχίες που από νωρίς το ιστολόγιο αυτό έχει ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ δημόσια αφού δεν μπορείς να είσαι ΔΕΞΙΟΣ και να μην θέλεις το ΚΥΤ ή το νέο νεκροταφείο στον Υμηττό και παράλληλα να αντιδράς στο σχέδιο σωτηρίας του Υμηττού που εξασφαλίζει το νέο προεδρικό διάταγμα που φέρνει η κυβέρνηση της ΝΔ. 

Έτσι ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ από την άκρα δεξιά έως την άκρα αριστερά μαζί με "ψεκασμένους" που θεωρούν πως πολεμούν την Νέα Τάξη Πραγμάτων θεωρούν πως μπορούν να αλλάξουν τον  ρου της Ιστορίας και να την γράψουν με ΚΟΚΚΙΝΑ γράμματα. 

Στόχος όλων των εχθρών της Αστικής μας Δημοκρατίας ο Τύπος και οι εκπρόσωποί του αφού και ο Κουφοντίνας είναι στην φυλακή και οι απέξω ανίσχυροι στο να υλοποιήσουν την "κάθαρση" αυτών που διαχρονικά στην συντριπτική τους πλειοψηφία παίρνουν την ΣΩΣΤΗ θέση για την πατρίδα μας. 

Οι "παραφωνίες" στα ΜΜΕ είναι και αυτές μειοψηφικές όπως ήταν και όταν η χώρα έμπαινε στην τότε ΕΟΚ και μετέπειτα Ε.Ε , στο ΝΑΤΟ και όταν στήριζε τα μνημόνια ως την πιο "ανώδυνη" λύση για τους οικονομικά ανίσχυρους. 

Και ενώ η χώρα γλίτωσε την άτακτη χρεοκοπία και καταστροφή και πάλι προβάλλει ο ίδιος λαϊκισμός από όσους το μακρινό 1981 μας έλεγαν πως ΕΟΚ και ΝΑΤΟ είναι το ίδιο συνδικάτο και μας καλούσαν σε "επαναστάσεις" και σε αποφάσεις που εάν υλοποιούνταν η χώρα μας δεν θα υπήρχε καν στην σημερινή της μορφή! 

  Εμείς για τελευταία φορά καλούμε τα τοπικά ΜΜΕ να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να μην φιλοξενούν απόψεις καταστροφικές για την χώρα. Μας ακούσουν , δεν μας ακούσουν η χώρα απέδειξε και την περίοδο 1946-1949 πως έχει εκείνη την εθνικιστική μαγιά που θα την κρατήσει και πάλι όρθια , αφού οι πολλοί απεχθάνονται τον καρκίνο του κομμουνισμού και της ψεύτικης αλληλεγγύης της Αριστεράς κάτι που φαίνεται διαχρονικά στις εκλογικές αναμετρήσεις της σπουδάζουσας νεολαίας μας. 

Τα μειοψηφικά ρεύματα δεν θα παρασύρουν ευχόμαστε την διοίκηση του δήμου μας από το πράξει το αυτονόητο και να μην πάει κόντρα στην κοινή λογική. 

Απαλλαγμένη από τα βαρίδια της η διοίκηση του δήμου μας οφείλει να λύσει τα προβλήματα των πολλών όχι με την πεπατημένη αλλά με νέα συνταγή αφού την παλιά την ανέτρεψε εκ των έσω για να φέρει κάτι άλλο. 

Εάν το έχουμε δει έως τώρα; Εμείς όχι και οι περισσότεροι συνδημότες μας. Το παρήγορο είναι πως όλο και περισσότεροι συζητάνε θέματα ταμπού για τους Σταλινοφασίστες της πόλης και φυσικά αδυνατούμε να πιστέψουμε πως θα συνεχιστεί η πόλη να ζει με ΜΥΘΟΥΣ που την οδήγησαν στα σημερινά της χάλια. 

Μια πόλη χωρίς φως , με τόνους αμάζευτα σκουπίδια και με επιχειρήσεις "ευκαιρίας" που σύντομα θα κλείσουν αφού η επένδυση στο Ελληνικό θα δημιουργήσει όλες εκείνες τις προϋποθέσεις για τον θάνατο του εμποράκου που αντί να εκσυγχρονιστεί θεώρησε πως θα επιβάλλει σε όλο τον κόσμο την δική του λανθασμένη αντίληψη για την επιχειρηματικότητα. 

Όσα χρήματα και εάν δοθούν από τις κυβερνήσεις στην μικρομεσαία επιχείρηση δεν θα μπορεί να σταθεί εάν δεν καταλάβει πως πρέπει να αλλάξει. 

Οι αλλαγές σε κανέναν δεν αρέσουν ( ούτε στον γράφοντα) αλλά η ζωή εξελίσσεται και δυστυχώς δεν συγχωρεί όσους θεωρούν πως όλος ο κόσμος κινείται γύρω μας. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: