ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Απολογισμός 2020 - Μια δύσκολη χρονιά αλλά δημιουργική και κυρίως διδακτική για το ιστολόγιό μας

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

Απολογισμός 2020 - Μια δύσκολη χρονιά αλλά δημιουργική και κυρίως διδακτική για το ιστολόγιό μας

 



Σε μερικές ώρες τελειώνει και το 2020 και οφείλουμε να ευχαριστήσουμε αυτούς που μας διατήρησαν στην πρώτη θέση επισκεψιμότητας των διαδικτυακών ΜΜΕ της πόλης μας. 

Όλες και όλους εσάς που καθορίζεται την πορεία μας και είσαστε η ΔΕΞΙΑ φωνή αυτής της πόλης κόντρα χωρίς συμβιβασμούς και αστερίσκους σε κόκκινους και μαύρους φασίστες. 

Σε μια πόλη που η ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ της φασιστεράς κυριαρχούσε για δεκαετίες όλες και όλοι εσείς μας δίνετε "φτερά" και υλικό για να πολεμήσουμε τους ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ. Αυτούς που οδήγησαν την πόλη στα σημερινά της χάλια , όσους ακόμα και σήμερα δεν θέλουν να προχωρήσει στο σωστό δρόμο αυτή η πόλη. 

Συμπαραστάτες στο καταστροφικό τους έργο τα υπόλοιπα φοβικά ΜΜΕ της πόλης που υποκύπτουν στον έκδηλο φασισμό τους και δεν καταδικάζουν τις απρεπείς συμπεριφορές τους. Για εμάς θετικό αφού εκεί διαφέρουμε και εκεί οφείλεται η ΠΡΩΤΙΑ μας. 

Το 2020 ήταν για την πόλη μας μια δύσκολη χρονιά όπου το ΧΘΕΣ σαν φάρσα εκμεταλλεύθηκε την πανδημία για να καθυστερήσει όλα όσα πρέπει να γίνουν για να έχουμε μια δυτική πόλη. Μια πόλη που δεν θα πιστεύει σε "πατερούληδες" και φυσικά δεν θα αναζητεί "Μεσσίες" για να λύσει τα καθημερινά της προβλήματα. 

Η σημερινή διοίκηση ακολουθεί την πεπατημένη , υποκύπτει στις φωνές του λαϊκισμού και παλεύει με λάθος συνταγή να λύσει προβλήματα που μας ταλανίζουν για δεκαετίες. Το τραγικό πως η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ είναι ακόμα χειρότερη και οι ανέφικτες προτάσεις της οδηγούν την πόλη σε αδιέξοδα. 

Η "μαύρη αντίδραση" για να χρησιμοποιήσω ΟΡΘΑ κάτι που ερμηνεύουν λάθος οι αριστεροί της πόλης αποτελείται από τους "συνήθεις υπόπτους" που πάνω από κόμματα και χρώματα υπηρετούν ΜΟΝΟ το προσωπικό τους συμφέρον. 

"Ενεργοί" πολίτες που προσκυνάνε τον ΦΑΣΙΣΜΟ έχουν φτάσει σε επίπεδα αυτοεξευτελισμού συγχρωτιζόμενοι με τα ορφανά του Στάλιν και τους "Βελουχιώτηδες" της νταλίκας που υπηρετούν ακόμα και σήμερα τα κονσερβοκούτια και τις πρακτικές της πάλαι ποτέ κραταιάς ΕΣΣΔ. 

Γκουλάγκ δεν έχουν για τον "ενοχλητικό" Τύπο και τους λειτουργούς του , αφού άλλωστε πλην του δικού μας ιστολογίου κανένα άλλο μέσο δεν καταδικάζει τον κομμουνισμό ενώ και η χούντα του Παπαδόπουλου τους πάει γάντι! 

Μωραίτες, απολιθώματα της χούντας, οπαδοί του Κλάρα και "ψεκασμένοι" προσπαθούν να πείσουν τους πολλούς πως ζούμε σε "φασιστική" διακυβέρνηση και όλα αυτά για "πουλήσουν" τα προϊόντα τους σε δημότες που εμάς προσωπικά δεν μας αφορούν όσο δείχνουν ΑΝΟΧΗ στον έκδηλο ΦΑΣΙΣΜΟ τους. 

Γελάμε πραγματικά κάθε φορά που διαβάζουμε τις ασυναρτησίες όσων θεωρούν πως θα δουν θέσεις ευθύνης μιμούμενοι τον Αλέξη Τσίπρα και όσους αρχικώς τον πλαισίωναν γιατί μια φουρνιά "ψεκασμένων" αποχώρησε το 2015 μετά την υπογραφή του μνημονίου των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. 

Το επόμενο διάστημα το μέσο μας θα έχει "σκληρή" δουλειά αφού προφανώς και εμείς θα συνεχίσουμε να χειροκροτάμε κάθε ΔΕΞΙΑ και ΕΘΝΙΚΗ πολιτική για την πόλη και θα κριτικάρουμε τον οιοδήποτε πουλάει αριστερό σανό στους δημότες μας. 

Οι ΜΥΘΟΙ των τάχα κοινωνικών αγώνων όσων έβαλαν πλάτη για την επταετή χουντική διακυβέρνηση του δήμου και την μετέπειτα 12ετή κομμουνιστική θα στηλιτεύεται από εμάς γιατί προφανώς και ΑΥΤΟΙ είναι το πρόβλημα της πόλης και οι διοικήσεις που δεν ξεριζώνουν το κακό από την πόλη. 

Στο ερώτημα λοιπόν εάν τελειώσαμε με τον κομμουνισμό και τους "ψεκασμένους" η απάντηση είναι ΟΧΙ. Αρκεί να αναρωτηθείτε πως η κομμουνιστική Κίνα διέλυσε με την "ανεμελιά" της τις οικονομίες όλου του κόσμου και να σκεφτείτε πως εκατομμύρια συνάθρωποί μας σε όλο τον κόσμο δεν έχουν την πολυτέλεια να ασκούν κριτική στους δυνάστες τους γιατί θανατώνονται. 

Οι γραφικοί λοιπόν που μιλάνε για χούντα Μητσοτάκη και για μπουκωμένα ΜΜΕ είναι οι ίδιοι που συγχρωτίζονταν στις πλατείες της "αγανάκτησης" με τους Χρυσαυγίτες και αποκαλούσαν Γερμανοτσολιάδες όσους πάλευαν και κατάφεραν να μην χρεοκοπήσει ΑΤΑΚΤΑ η πατρίδα μας και γίνουμε μια "ωραία" σοσιαλιστικού τύπου "δημοκρατία". 

Ο ιδρυτής αυτού εδώ του ιστολογίου και όλοι εμείς που τον συνδράμουμε στο δύσκολο έργο του ευχόμαστε μια νέα Χρονιά όπου σε παγκόσμιο επίπεδο θα επικρατήσει η ΔΕΞΙΑ της ηθικής , του πατριωτισμού, μιας Ε.Ε ως χαλαρή ένωση Εθνών - κρατών και βέβαια ένας κόσμος καπιταλιστικός που θα παράγει πλούτο και θα συντηρεί όπως κάνει χρόνια τώρα όσους πιστεύουν στην ΦΕΝΑΚΗ του κομμουνισμού. 

Ευχόμαστε και στη διοίκηση του δήμου να παλέψει με τα "βαρίδια" της και να ακολουθήσει τα βήματα όσων δεν τους επιτρέπει η ηθική τους να τιμήσουν "σκουπίδια" της Ιστορίας που ο σύγχρονος άνθρωπος ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ στην συντριπτική του πλειοψηφία παγκοσμίως. 

2021 ευχές για να αλλάζουν επιτέλους όλες οι κακές μας συνήθειες που μας κρατούν πίσω και να μπουν για πάντα στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας όσοι θέλουν να μας πάνε μπροστά με συνταγές που έχουν αποτύχει επειδή παραγνωρίζουν πως το ΚΕΡΔΟΣ κινεί κάθε ανθρώπινη δραστηριότητα και η "αλληλεγγύη" δεν είναι "βοήθα φτωχέ μου να μην σου μοιάσω" αλλά πολιτικές που αυξάνουν τον πλούτο και αυτές τις βρίσκουμε ΜΟΝΟ στη φιλελεύθερη ΔΕΞΙΑ και όχι σε όσους αναζητούν ρεβάνς για την σωτήρια για την χώρα μας ΗΤΤΑ τους το 1949. 

ΥΓ: Μένουμε σπίτι και μετακινούμαστε μόνο με μάσκες ενώ αποφεύγουμε τον συγχρωτισμό αφού το τίμημα του κομμουνιστικού καθεστώτος της Κίνας και τα "πειράματά" του οδήγησε την ανθρωπότητα σε ό,τι τραγικό ζούμε. Ας μην θεωρήσει κανείς πως η Κίνα θα παραμείνει ατιμώρητη για το έγκλημά της και φυσικά η χώρα μας θα πρέπει να είναι και αυτή την φορά στη σωστή πλευρά όσων θα γράψουν την Ιστορία! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: