ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Λύσσαξαν οι "ψεκασμένοι" κατά του εμβολίου δρώντας για ακόμη μια φορά "αντισυστημικά" εις βάρος όλων μας

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

Λύσσαξαν οι "ψεκασμένοι" κατά του εμβολίου δρώντας για ακόμη μια φορά "αντισυστημικά" εις βάρος όλων μας

 

Στην αρχή μας έλεγαν πως είναι μια απλή γριπούλα! Μετά οι φασίστες επικαλέστηκαν τα ανθρώπινα δικαιώματα αυτά που επικρατούν στα κράτη-παρίες που υποστηρίζουν ( Ρωσία, Κίνα, Ιράν κ.ο.κ ) και πιέζουν συνεχώς για να ανοίξει η αγορά υποκρινόμενοι πως φοβούνται τον θάνατο του "εμποράκου". 

Λες και συνωμότησε το σύμπαν για να κλείσει ο Μήτσος το οπωροπωλείο του ή ο Τάκης το κατάστημα ενδυμάτων του. Τραγικοί αμετανόητοι και μονίμως οπορτουνιστές εις βάρος του κοινωνικού συνόλου ξιφουλκούν εναντίον μιας κυβέρνησης την οποία οδηγούν σε εκλογές για να επικρατήσει εκ νέου αφού ενναλακτική για την χώρα δεν ΥΠΑΡΧΕΙ. 

Κριτική προφανώς και κάνει κάθε ελεύθερος πολίτης όμως για κάθε τι που δεν του αρέσει θα οφείλει να προτείνει και κάτι ΕΦΙΚΤΟ. 

Αλλά οι οπαδοί του σκοταδισμού προφανώς και επιλέγουν την άρνηση και την στείρα κριτική βρίζοντας όποιον με την δική τους ψήφο έχει επιλεγεί για να πάρει αποφάσεις και όχι για να μοιράζει ευχολόγια και να εντοπίζει τις δυσλειτουργίες και τα προβλήματα. 

Είναι να απορεί κανείς πως οι αντιμνημονιακοί που ήθελαν την χώρα μας Βενεζουέλα φαντάζονται πως έχουν τύχη να βρεθούν και πάλι σε θέσεις ευθύνης αλλά πιο εξοργιστικό είναι το γεγονός πως στο πλευρό της ανοησίας τους έχουν προσχωρήσει και "ψεκασμένοι" από την από εδώ πλευρά! 

Μόνιμος στόχος όλων αυτών τα ΜΜΕ και ο κλάδος που σε όλες τις μεγάλες κρίσεις της χώρας μας ήταν στη σωστή ιστορικά πλευρά. Και αυτός δεν είναι άλλος από το δικό μου συνάφι τους δημοσιογράφους όπου σε όλες τις κρίσιμες αποφάσεις στην πλειοψηφία τους πρότειναν την ΣΩΣΤΗ και μη επιζήμια για την χώρα επιλογή. 

Ο δικός μου κλάδος επαγγελματιών ήταν αυτός που πολέμησε τον ΣΥΡΙΖΑ με λύσσα και όχι φυσικά οι βολεμένοι του συστήματος και όσοι επί δεκαετίες παρουσιάζουν το συντεχνιακό τους αίτημα ως "θεϊκή" επιταγή. 

Δικαστές , δικηγόροι , ελεύθεροι επαγγελματίες και φυσικά οι υπάλληλοι της Σοβιετίας επιδεικνύουν διαχρονικά την μικρότητά τους και φυσικά ουδείς μπορεί να είναι αισιόδοξος για το μέλλον όσο οι πολλοί δεν εγκαταλείψουν δια παντός όσα εσφαλμένα για δεκαετίες πίστευαν και πιστεύουν. 

Είμαι απόλυτα βέβαιος πως η χώρα μας θα είναι προβληματική για πολλά χρόνια ακόμα και πως θα ξεπεράσει δυσκολότερα από άλλες το "κακό" που μας βρήκε. Και βέβαια τα εισαγωγικά είναι επειδή μια πανδημία θα έπρεπε να μας κάνει να αναθεωρήσουμε σταθερές και όχι να αναζητούμε ΛΥΣΕΙΣ στις λάθος συνταγές. 

Στη χώρα μας αυτό δεν συμβαίνει και είναι εμφανές πως δεν θα συμβεί παρόλο που η ΝΔ θα κερδίσει εύκολα και τις προσεχείς εκλογές. 

Σε 7 μήνες από σήμερα ακόμα θα ασχολούμαστε με θεωρίες συνωμοσίας , χιλιάδες λουκέτα θα υπάρχουν στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και η χώρα θα χρωστάει περισσότερα από όσα σήμερα. 

Καμία κυβέρνηση, κανένας πολιτικός και φυσικά κανένα πολιτικό σύστημα δεν μπορεί να βοηθήσει κάποιον που δεν κατανοεί πως είναι ΤΥΧΗ να ζεις στον δυτικό κόσμο και όχι κατάρα. 

Με την ελπίδα πως όπως τρέχουν οι άλλοι κάποτε θα αρχίσουμε να "τσουλάμε" και εμείς σας εύχομαι να εγκαταλείψετε τους μεγάλους "ηγέτες" τους "Μεσσίες" με το πορτοφόλι το δικό σας και κυρίως να δείτε πως από την μια στιγμή στην άλλη μπορεί να χαθούν όσα μέχρι χθες θεωρούσατε δεδομένα. 

Στον Νέο Κόσμο που ανατέλλει προφανώς ουδείς μπορεί να αντισταθεί και είναι απολύτως βέβαιο πως με ή χωρίς εμάς αυτός ο κόσμος θα προχωρήσει. 

Για το εάν θα είναι χειρότερος ή καλύτερος με αυτόν που είχαμε ζήσει είναι ένα ερώτημα που εύκολα μπορεί να απαντηθεί και έχει απαντηθεί διαχρονικά άλλωστε. 

Επειδή το τρίτο κύμα πανδημίας δεν θα είναι φιλικό για τους περισσότερους από εμάς και επειδή και 20.000 νεκρούς να είχαμε όποιος δεν έχασε δικό του το ίδιο "ανέμελος" θα ήταν ας αποχαιρετήσουμε μαζί με το 2020 και την γνωστή γκρίνια της Φυλής. 

Αυτής που μας κατατάσσει ουραγούς στα πάντα και που μας κάνει ως κλασσικούς Βαλκάνιους να μην αντιλαμβανόμαστε ΠΟΤΕ την καταστροφή που έπεται. 

Σε 36 ώρες και κάτι αποχαιρετάμε το 2020 και μαζί τους ας αποχαιρετήσουμε και όλες τις κακές μας συνήθειες που μας οδήγησαν στα σημερινά μας χάλια. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: