ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι ευχές σας στήριγμα στο δύσκολο έργο μας

Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2020

Οι ευχές σας στήριγμα στο δύσκολο έργο μας

 


Οδεύουμε προς το 8 έτος της διαδικτυακής μας παρουσίας στην πόλη και φυσικά ένα ΘΑΥΜΑ μας κράτησε ακόμα ενεργούς και μάλιστα με περισσότερες καθημερινές αναρτήσεις από όταν ξεκινούσαμε "νωχελικά" αλλά με πάθος το μακρινό 2013.

Φέτος η επισκεψιμότητα τον Δεκέμβριο ξεπέρασε κάθε δικό μας στόχο όσων αφορά την ποσότητα αλλά εμείς αναζητάμε και τιμάμε πάντα όσους από την αρχή και χωρίς δεύτερες σκέψεις μας "αγκάλιασαν" αναζητώντας άλλη ενημέρωση και κυρίως αλλαγές για την πόλη. 

Έως τώρα έχουμε διαπιστώσει πως το δικό μας κοινό δεν εκπροσωπείται από καμία δημοτική παράταξη ούτε στα βασικά. Γιατί προφανώς και οι δικοί μας αναγνώστες ανήκουν στους μη προνομιούχους της Σοβιετίας , είναι δεξιοί με αυξημένες εθνικές ευαισθησίες και λατρεύουν τον καπιταλισμό! 

Μπορεί να μας διαβάζουν και περιστασιακοί αναγνώστες όμως ο βασικός πυρήνας αυτών που μας διατηρούν στην πρώτη θέση έχει τα χαρακτηριστικά που σας περιγράψαμε παραπάνω. 

Το πόσο συνειδητοποιημένοι είναι δεν είμαστε σε θέση να το γνωρίζουμε σίγουρα όμως θέλουν αλλαγές ενώ μας προτρέπουν διαρκώς για "επιθέσεις" στους ιδεολογικούς μας αντιπάλους. 

Πριν 10 μέρες έφτασε στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο ακόμα μια "καταγγελία" που αφορά μέλος του δημοτικού μας συμβουλίου και που προφανώς ο ανώνυμος αποστολέας με συνεχόμενα mail του επιχειρεί να μας κάνει να ασχοληθούμε με υπόθεση του 2010!

Από την στιγμή βέβαια που δεν προσκομίζει τα αποδεικτικά τα οποία ισχυρίζεται πως κατέχει δεν μας αφορά ένα κείμενο που θα "φωτογραφίζει" χωρίς να παρουσιάζει έστω μισό στοιχείο για την ΔΙΑΦΘΟΡΑ. 

Το μέσο ήταν και θα παραμείνει δεξιό ,δεν υιοθετεί θεωρίες με "τροχήλατες βαλίτσες" αλά Novartis και φυσικά μπορεί να αναζητήσει την "τύχη" του αλλού αφού εξακολουθεί και διστάζει να στείλει όσα ισχυρίζεται πως έχει στην κατοχή του. 

Άλλωστε θέματα δόξα τον Θεό έχουμε για να βγάλουμε, και εάν μας βλέπουν κάποιοι πως έχουμε "ατονήσει" προφανώς μας μπερδεύουν με άλλα ΜΜΕ. 

ΝΤΠ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: