ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Κανείς δεν έπεσε από τα σύννεφα για την δολοφονία του Κωνσταντίνου Ασημακόπουλου εκτός από τους υποκριτές

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

Κανείς δεν έπεσε από τα σύννεφα για την δολοφονία του Κωνσταντίνου Ασημακόπουλου εκτός από τους υποκριτές


 Οι επιλογές μας ευτυχώς ή δυστυχώς μας συνοδεύουν πάντα. Άρα όσοι ενοχλήθηκαν από τις "εικόνες" καλό θα ήταν να αντιληφθούν πως από την ΑΝΟΜΙΑ δεν κινδυνεύουν μόνο όσοι υπερβαίνουν τα εσκαμμένα αλλά και κάποιος που μπορεί να βρεθεί στο λάθος σημείο την "ακατάλληλη" στιγμή. 

Στην πόλη μας ατυχώς για εμάς καμία διοίκηση δεν είδε με ενδιαφέρον το κομμάτι της παραβατικότητας. Σε κάθε της μορφή, από τους απλούς τσαντάκηδες έως τους "μεγάλους" αυτούς που για μερικά ευρώ δολοφονούν, εκβιάζουν, και τραμπουκίζουν όποιον δεν υποκύπτει. 

Η οργανωμένη Πολιτεία από την πλευρά της έχει αποδείξει διαχρονικά πως έχει βάλει τους λύκους να φυλάνε τα πρόβατα, στην κυριολεξία. Τι μένει; Το ενδιαφέρον κάποιας ξένης πρεσβείας όταν οι ποινικοί μπλέκουν με τρομοκράτες και αμφισβητούν τα καλώς εννοούμμενα συμφέροντά τους. 

Γιατί φυσικά και κάθε σοβαρό κράτος δεν μπορεί να θέτει σε κίνδυνο αξιωματούχους του, για τους οποίους έχει ξοδέψει εκατομμύρια δολάρια για την εκπαίδευση τους και που προσφέρουν τεράστιες υπηρεσίες στην χώρα τους. 

Τι κάνουμε εδώ; Όσες έρευνες έχει κάνει η ΕΥΠ για το οργανωμένο έγκλημα "σκαλώνουν" σε μια Δικαιοσύνη κατώτερη των περιστάσεων και στους "αδιάφθορους" που κάνουν πως δεν αναγνωρίζουν τις φωνές τους στις υποκλαπείσες από την ΕΥΠ τηλεφωνικές τους συνομιλίες με ποινικούς! 

Αφού τονίσουμε πως είναι τύχη για την χώρα μας που στο τιμόνι του υπουργείου Δημόσιας Τάξης (Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη) βρίσκεται ο κ. Μιχάλης Χρυσοχοϊδης καλούμε τους πάντες αντί να χύνουν κάθε φορά κροκοδείλια δάκρυα να αναλογιστούν γιατί σε αυτή την χώρα ο πολίτης πληροφορείται για το "κακό" που υπάρχει γύρω του πάντα αργά. 

Τέλος να ευχαριστήσουμε για ακόμη μια φορά όσες και όσους παλεύουν καθημερινά για να είμαστε ασφαλείς και προπάντων ελεύθεροι να καταγράφουμε τις απόψεις μας αφού όπως φαίνεται η δουλειά που κάνουν είναι εξαιρετική. 

ΥΓ: Για ακόμη μια φορά άνθρωποι που έχουν εγκαταλείψει εδώ και χρόνια κάθε έκνομη δραστηριότητα εμπλέκονται με μια υπόθεση που δεν αφορά την πόλη που έχει αφήσει πίσω της ένα παρελθόν που δεν την τιμούσε. Όσοι εξακολουθούν να κινούνται με λογικές περασμένων δεκαετιών και συγχρωτίζονται με εχθρούς της Αστικής μας Δημοκρατίας ,ας μην περιμένουν να δικαστούν από την Δικαιοσύνη της , αφού θα έπρεπε ήδη να είχαν καταλάβει πως η αποτυχημένη συνταγή του παρελθόντος έχει αλλάξει με το που μπήκε η χώρα σε στενό κλοιό και έλεγχο λόγω της χρεοκοπίας της. Ενθαρρυντικές και οι αποστρατείες αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ που θα ανακοινωθούν με το νέο έτος από τον αρμόδιο υπουργό. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: