ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ψηφιακά Χριστούγεννα στην Ηλιούπολη με 50 διαδικτυακές εκδηλώσεις

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

Ψηφιακά Χριστούγεννα στην Ηλιούπολη με 50 διαδικτυακές εκδηλώσεις


Ο Δήμος Ηλιούπολης θέλοντας να είναι δίπλα στους δημότες και να τους μεταφέρει το εορταστικό πνεύμα των ημερών, δημιούργησε ένα νέο θεματικό κανάλι στο youtube με τίτλο «Χριστούγεννα στην Ηλιούπολη 2020, ενισχύοντας παράλληλα επαγγελματίες της τοπικής αγοράς. Μέσω αυτού θα προσφέρει στους δημότες μια ευχάριστη χριστουγεννιάτικη συλλογή με περισσότερες από 50 εκπομπές, ώστε να φθάσει «ψηφιακά» σε κάθε σπίτι της πόλης, η μαγεία των χριστουγεννιάτικων ημερών.

Τι περιλαμβάνει το νέο διαδικτυακό κανάλι:


• Καλλιτεχνικά και πολιτιστικά δρώμενα.
• Εκπομπές με συνταγές γιορτινών γλυκών που φτιάχνουν ζαχαροπλαστεία και φούρνοι της πόλης.

• Συνταγές γιορτινών εδεσμάτων από καταστήματα εστίασης της πόλης.
• Ευχές και κάλαντα από τοπικούς συλλόγους.
• Προτάσεις για βιβλία, για ομορφιά και ευεξία, συμβουλές για την διατροφή μας, από επαγγελματίες της πόλης.
• Δράσεις των αθλητικών ομάδων του Δήμου
• Παραστάσεις Θεάτρου Σκιών «Καραγκιόζη», παιδικές ταινίες, παιχνίδια με τα Ξωτικά και τον Άγιο Βασίλη και πολλές – πολλές άλλες εκπλήξεις για τους μικρούς φίλους.

Οι εκπομπές γυρίστηκαν στο Θέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου, σε άλλους δημοτικούς χώρους και σε καταστήματα της πόλης, από επαγγελματίες εικονολήπτες, ηχολήπτες και παρουσιαστές- ηθοποιούς υπό την επίβλεψη σκηνοθέτη και με αυστηρή τήρηση των κανόνων προστασίας κατά της πανδημίας.

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης, Γιώργος Χατζηδάκης, στέλνει το δικό του μήνυμα για τις φετινές γιορτές. “Σας προσκαλώ να περάσετε τέλεια στις ξεχωριστές διαδικτυακές εκδηλώσεις μας, στο κανάλι «YouTube» του Δήμου μας «Χριστούγεννα Ηλιούπολη 2020». Χρόνια πολλά και καλές γιορτές”.

Οι νέες εκπομπές θα ανακοινώνονται στα επίσημα ψηφιακά μέσα του Δήμου, ήδη διαφημίζονται με σποτ σε 2 ραδιοφωνικούς σταθμούς και με έντυπο υλικό, αφίσες και 20.000 16σέλιδα φυλλάδια που διανέμονται σε δημοτικά κτίρια, σε καταστήματα της πόλης, κατ΄οίκον στους πολίτες και με πόστερ σε στάσεις λεωφορείων στον Δήμο

Αν θέλετε, κάνετε εγγραφή στο κανάλι του Δήμου 
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 2020

Το θέμα είναι από τα parapolitika.gr και αποδεικνύει πως σε θέματα επικοινωνίας ο δήμος μας έχει αλλάξει επίπεδο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: