ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Κάτια Νιάκαρη συγκλονίζει: “Ας ευγνωμονούμε γι αυτό το εμβόλιο και ας ελπίσουμε να είναι η λύση”

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Κάτια Νιάκαρη συγκλονίζει: “Ας ευγνωμονούμε γι αυτό το εμβόλιο και ας ελπίσουμε να είναι η λύση”


Mάχη με τον κορονοϊό στο νοσοκομείο Σωτηρία δίνει εδώ και 10 μέρες η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Κάτια Νιάκαρη. Και την Κυριακή (27.12.2020), πρώτη μέρα των εμβολιασμών, με όσα άκουσε και διάβασε, θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα στους… «παντογνώστες».


Αύριο κλείνω 10 μέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο… Αποφάσισα να γράψω δυο λόγια γιατί σήμερα είδα τόσες μπαρούφες σχετικά με τα εμβόλια που δεν ήξερα αν έπρεπε να γελάσω ή να κλάψω.
Εύχομαι κανείς από όλους εσάς τους «παντογνώστες» να μην νοσήσει από κορωνοϊό… είναι ο ιός τριών βασικών χαρακτηριστικών : του πόνου, του φόβου και της μοναξιάς …περνάνε μέρες και αντί να γίνεσαι καλύτερα , χειροτερεύεις… δεν ξέρεις τι θα αντιμετωπίσεις και ακούς ιστορίες που σου κόβουν την ανάσα -ακόμα περισσότερο -. Δίνεται μια τεράστια μάχη …. Ας ευγνωμονούμε γι'  αυτό το εμβόλιο και ας ελπίσουμε να είναι η λύση !!!!!

Είχαμε την τύχη το 2018 να συνεργαστούμε, και να συνυπάρξουμε δημοσιογραφικά με την αστυνομική ρεπόρτερ Κάτια Νιάκαρη. Μια πεισματάρα και ικανή ρεπόρτερ και της ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και γρήγορα να γυρίσει σπίτι της ,στην οικογένειά της, και φυσικά στην εργασία της. Τα φιλιά μου λοιπόν , από τον πρώην Αρχισυντάκτη σου.. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: