ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Έτοιμες οι μπασκέτες στο γηπεδάκι του Χαραυγιακού στην οδό Πανταζή (φωτογραφίες)

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

Έτοιμες οι μπασκέτες στο γηπεδάκι του Χαραυγιακού στην οδό Πανταζή (φωτογραφίες)


Χθες σας είχαμε γράψει  (διαβάστε εδώ) για τις εργασίες που γίνοντας για τοποθέτηση νέων μπασκετών  στο γήπεδο που χρησιμοποιεί ο Χαραυγιακός στην οδό Πανταζή. 

Σήμερα σας παρουσιάζουμε τις μπασκέτες τοποθετημένες για τους "άπιστους Θωμάδες" που εξαφάνισαν την ευχαριστήρια επιστολή του Αθλητικού Σωματείου Χαραυγιακού από τις ομάδες που διαχειρίζονται στο facebook αλλά και τα ΜΜΕ που διαθέτουν εάν και δηλώνουν Χαραυγιακοί! 

Φαίνεται πως η ανακοίνωση τους χαλάει τον αντιπολιτευτικό τους οίστρο και γενικότερα την ψευδή εικόνα που θέλουν να περάσουν στους αφελείς αναγνώστες τους. 

Να λοιπόν και ανακοίνωση του Α.Ο.Η Χαραυγιακός και οι ευχαριστίες του προέδρου του αθλητικού Σωματείου προς τον δήμαρχο της πόλης μας Γιώργο Χατζηδάκη αλλά και τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Απόστολο Στασινόπουλο. 


 
 Από την μεριά μας να τονίσουμε πως για το σύντομο χρονικό διάστημα που βρίσκεται στο τιμόνι του ΠΑΟΔΗΛ ο Θέμης Γιαννόπουλος βλέπουμε έργα και αυτό είναι θετικό για τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό της πόλης μας. 

Για ακόμη μια φορά καλούμε όλες και όλους να αφήσουν τον ανέξοδο λαϊκισμό και τις θεατρινίστικες δηλώσεις για τάχα οπορτουνισμό και να δουν κατάματα την ΑΛΗΘΕΙΑ. 


Αυτή που θα μαθαίνετε πάντα από αυτό εδώ το ιστολόγιο το οποίο δεν οφείλει σε κανέναν τίποτα παρά μόνο στους φανατικούς αναγνώστες του. Και σε αυτούς βέβαια οφείλει να παρουσιάζει τις ειδήσεις χωρίς κομματικές παρωπίδες(πάντα βέβαια με το ΚΑΘΑΡΟ ιδεολογικό μας πρόσημο, εμείς άλλωστε δεν κοροϊδεύουμε το κοινό μας)  αφού η πόλη δεν θα αλλάξει εάν εξακολουθούμε να πιστεύουμε πως δεν πρέπει να γίνει ΤΙΠΟΤΑ για να έρθουν να μας σώσουν οι "Μεσσίες" της ΑΠΟΛΥΤΗΣ παρακμής. 


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: