ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αξίζει να είναι και στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο ο Γιάννης Πούλος

Κυριακή 19 Μαΐου 2019

Αξίζει να είναι και στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο ο Γιάννης Πούλος


Δεν χρειάζεται καν την δική μου υποστήριξη , χρειάζεται τον σταυρό σας για την συνεπή στάση που έχει επιδείξει εδώ και πολλά χρόνια και το ενδιαφέρον του για τα κοινά της πόλης. Ίσως έχουμε συναντηθεί όλο και όλο τρεις - τέσσερις φορές και σίγουρα είναι κεντροαριστερός χωρίς να πέσει ποτέ στην παγίδα να πάει σε σχηματισμούς που αρέσκονται στον λαϊκισμό. 

Τον αγαπάει ο κόσμος και εγώ γιατί είναι ένας ελεύθερος επαγγελματίας (οδοντίατρος ) που παλεύει χρόνια έχει δημιουργήσει μια καλή οικογένεια και είναι άνθρωπος μετριοπαθής που ακόμα και εάν διαφωνείς μαζί του βλέπεις πως έχει Αρχές και Αξίες. Να ξέρετε πως πολλοί τον πολιορκούσαν αλλά τελικά μαζί με το ΕΝΑΚ συστρατεύθηκε με τον Γιώργο Χατζηδάκη. 

Ήδη έχετε καταλάβει πως μιλάω για τον Γιάννη Πούλο ( καιρό σκεφτόμουν να γράψω κάτι για αυτόν αλλά το ανέβαλα για την κρίσιμη ώρα της κάλπης) . Αυτή ήρθε και αφού σας παρουσιάσω ένα σύντομο βιογραφικό του μέσα από το επίσημο site της παράταξης με την οποία κατεβαίνει υποψήφιος να σας θυμίσω πως ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ και αυτός τον σταυρό σας και δεν έχει σίγουρη θέση και στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο εάν δεν τον "σταυρώσετε" όλοι εσείς που έχετε επιλέξει να ψηφίσετε Χατζηδάκη ως επόμενο δήμαρχο. 

Θα ήταν καλός Αντιδήμαρχος ο Γιάννης Πούλος για αυτό και η επιλογή του δεν μου άρεσε. Σίγουρα δεν στηρίζω την παράταξη του Γιώργου Χατζηδάκη αλλά .... η ΑΛΗΘΕΙΑ να λέγεται ο Πούλος αξίζει και δεν πρέπει να πάρει τον "πούλο" όπως πολλοί άλλοι. 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 


Ο Γιάννης Πούλος γεννήθηκε στην Αγία Τριάδα Βοιωτίας το 1963.
Ζεί στην Αγία Μαρίνα Ηλιούπολης από το 1970.

Σπούδασε στην Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από όπου και αποφοίτησε το 1988.

Εργάζεται στην Αγία Μαρίνα ως ελεύθερος επαγγελματίας από το 1990.
Είναι παντρεμένος με την Αθανασία Χατζήκα, επίσης Χειρουργό Οδοντίατρο και έχουν δύο παιδιά τον Οδυσσέα και την Καλλιόπη.

Κοινωνικά ευαίσθητος, συμμετέχει πάντα ενεργά στα δρώμενα της πόλης. Τις τελευταίες δύο τετραετίες υπηρέτησε τους Ηλιουπολίτες ως εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος του Ενωτικού Αυτοδιοικητικού Κινήματος στο πλευρό του Δημήτρη Πανταζόπουλου.

ΥΓ: Όχι ο Πούλος δεν είναι ο οδοντίατρός μου , και δεν γράφω γιατί μου φτιάχνει τζάμπα τα δόντια! Η οδοντίατρός μου ήταν  και παραμένει η Σταυρούλα (Βούλα) Τερζή ......

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: