ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Υπόψιν Νεοδημοκρατών που θέλουν να ψηφίσουν Χατζηδάκη -Μήπως είναι και ο Νίκος Καραμανλής "παπαγαλάκι" του Βαλασόπουλου

Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Υπόψιν Νεοδημοκρατών που θέλουν να ψηφίσουν Χατζηδάκη -Μήπως είναι και ο Νίκος Καραμανλής "παπαγαλάκι" του Βαλασόπουλου



Είχα πει να μην ασχοληθώ αλλά υποψήφιος της παράταξης "ΗλιουπΟλοι Μαζί - ΕΝΑΚ" ενοχλήθηκε επειδή πήρα θέση για τις εκλογές και επειδή ανάρτησα τι έγραφε ο Κώστας Σεφτελής για τον Χατζηδάκη στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook. Δεν του άρεσε λοιπόν και με αποκάλεσε παπαγαλάκι!!!
Έχω γράψει πως στηρίζω Βασίλη Βαλασόπουλο γιατί παρέλαβε έναν δήμο με 14.000.000 χρέος και τον έκανε να έχει πλεόνασμα. Υπάρχει όμως και άλλος σοβαρός λόγος που δεν θα ψήφιζα ποτέ την παράταξη του Γιώργου Χατζηδάκη και έχει να κάνει με δημοσίευμα δεξιού site του φίλου μου του Νίκου  Καραμανλή και μιλάω φυσικά για το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ (υπάρχει και εβδομαδιαία εφημερίδα με το ίδιο όνομα).

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ των συναδέλφων μου ο κ. Χατζηδάκης εμπλέκεται σε επίθεση μελών της ΠΑΣΚ κατά συναγωνιστών μου της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών τον Απρίλιο του 2013. 

Όπως μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ το ρεπορτάζ αναφέρει συγκεκριμένα ονόματα και δεν έχει αμφισβητηθεί. "Κρέμεται" ακόμα έξι χρόνια μετά και μπορείτε να το διαβάσετε εσείς. 

Σύμφωνα με το site paraskinio.gr 



Αλλά επειδή τα "παπαγαλάκια" κάνουν ρεπορτάζ το θέμα για εμάς θα έχει και συνέχεια αφού ήδη έχουμε στην κατοχή μας τα στοιχεία δύο τραυματισμένων συναγωνιστών μας με τους οποίους έχουμε ήδη έρθει σε τηλεφωνική επαφή.  

Το γεγονός πως μετά το συγκεκριμένο ρεπορτάζ ο Βασίλης Βαλασόπουλος δεν εκδίωξε ως όφειλε τον Γιώργο Χατζηδάκη από την θέση που κατείχε δείχνει πως ήταν πολύ αφελής. 

Το ιστολόγιό μας δημιουργήθηκε ένα χρόνο μετά το 2014 και για τον λόγο αυτό και επειδή το θέμα δεν είχε φτάσει σε ιστοσελίδα έρευνας δεν ήταν εις γνώση μας. 

Εκεί θέλει zougla.gr και όχι "ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ" γιατί ο Νίκος δεν εξαντλεί τα θέματά του είναι άλλης σχολής. 

Οι εικόνες της επίθεσης είναι από το site ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ενώ αναζητούμε μέσω φοιτητών του Οικονομικού Πανεπιστημίου ότι υλικό υπάρχει από την συγκεκριμένη επίθεση. 




Ειλικρινά πάντως δεν διανοούμαι πως μπορεί να πέρασε το θέμα στο ντούκου από την αντιπολίτευση του δήμου μας. Αυτά τα είχαμε δει από μπράβους και Χρυσαυγίτες να γίνονται και είναι και σε μια περίοδο που στην κυβέρνηση ήταν η ΝΔ και το ΠΑ.ΣΟ.Κ !!! Τέτοιες δράσεις πρέπει να αποδοκιμάζονται από κάθε δημοκρατικό πολίτη. Θα ακούσουμε με ενδιαφέρον τι λέει για αυτά ο κ. Χατζηδάκης και γιατί δεν έχει κινηθεί νομικά εάν νομίζει πως άδικα τον ενέπλεξαν στο συγκεκριμένο επεισόδιο. Από ότι μαθαίνουμε δεν είναι και το μοναδικό στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 

Θα επανέλθουμε δριμύτεροι γιατί εμείς κάνουμε ρεπορτάζ. 

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ....ΑΝ ΤΟΥ ΒΑΣΤΑΕΙ.
ΛΑΜΟΓΙΟ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ.
ΘΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΟΥ.