ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μας εγκαλούν για τις λάθος προβλέψεις μας και ξεχνούν πως παλεύουμε ΜΟΝΟΙ μας τον ΚΟΚΚΙΝΟ και τον ΜΑΥΡΟ φασισμό

Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Μας εγκαλούν για τις λάθος προβλέψεις μας και ξεχνούν πως παλεύουμε ΜΟΝΟΙ μας τον ΚΟΚΚΙΝΟ και τον ΜΑΥΡΟ φασισμό

Μας εγκαλούν τώρα και για την λάθος πρόβλεψή μας για την Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης (ναι κύριοι κάναμε λάθος γιατί αυτοί πήγαν ΟΛΟΙ στις εκδηλώσεις που έκαναν)αυτοί που έστησαν τα αγάλματα και "Αγιοποίησαν" τον Δ. Κιντή, το ίδιο επιχειρούν για τον Θεόδωρο Γεωργάκη και ξεχνούν πως μόνοι μας παλεύουμε το ΚΚΕ που στην πόλη μας έχει διπλάσιο σχεδόν ποσοστό από ότι πήρε πανελλαδικά. Είναι όλοι αυτοί που δεν έχουν πρόβλημα να λένε καλά λόγια για τον δοτό Δήμαρχο της Χούντας Κ. Δελλαπόρτα αλλά τους ενοχλεί η "αυταρχικότητα" του νυν δημάρχου και "απερχόμενου" για να έρθουν και πάλι στα πράγματα οι "εξυγιαντές" που φεύγοντας από την διοίκηση άφησαν και 14.000.000 ευρώ χρέος.
Έτσι για να θυμόμαστε τι μας στοίχισαν Κιντής , Γεωργάκης και Αναγνώστου. Οι δύο τελευταίοι δεν μας είπαν ποτέ τι ακριβώς χρέη παρέλαβαν και δεν μας είπαν γιατί είχαν σκοπό να τα διατηρήσουν ή να τα φουσκώσουν. Αλλά ο δημότης της πόλης έμαθε από όταν ανέλαβε η παρούσα διοίκηση τι χρέη μας άφησαν. Όλοι οι προηγούμενοι οι μη αυταρχικοί δεν μας έλεγαν πως είχαμε "βουλιάξει", μας το κράταγαν κρυφό και η ΟΜΕΡΤΑ ήταν για αυτούς στάση ΕΥΘΥΝΗΣ. Αντί λοιπόν να κατηγορούν το δεξιό ιστολόγιο που είναι πρώτο σε επισκέψεις όπως και η δύναμη της ΝΔ στην πόλη μας , ας αναρωτηθούν τι διοίκηση θέλουν να υπηρετεί τον πολίτη. 

Αυτή που του λέει πως πάει το "καράβι" ή αυτή που ξαφνικά του αποκαλύπτει πως το ταμείο είναι πολύ μείον. Γιατί τα πειράματα δεν είναι για αυτές τις εποχές και τους μαθητευόμενους "μάγους" τους πληρώσαμε πολύ ακριβά σε αυτή την πόλη. Πληρώσαμε και πληρώνουμε ακόμα και τους "αγωνιστές" της αριστεράς κομμουνιστικής ή μη που μαζί με τους φιλοχουντικούς που τους έστησαν ανδριάντες είχαν στήσει ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ εξυπηρέτησης συγγενών και φίλων στις δομές του δήμου μας. Δομές που και η νυν διοίκηση δεν άγγιξε και την άλλη Κυριακή αποχαιρετώντας τους υπαλλήλους τους θα αναρωτιέται τι έκανε λάθος.

Γιατί όταν η πόλη βρωμάει φταίνε οι υπάλληλοι της καθαριότητας που είναι λίγοι και ανεπαρκείς και η διοίκηση που δεν ΔΙΝΕΙ την δομή σε ιδιώτη. Αφού λοιπόν επέλεξαν να διατηρήσουν την υπάρχουσα κατάσταση θα υποστούν και τις συνέπειες. 

Γιατί όταν η πόλη δεν είναι ΚΑΘΑΡΗ κανείς δεν θα κατηγορήσει τους κομμουνιστές υπαλλήλους αλλά την διοίκηση που δεν έχει το ΘΑΡΡΟΣ να κάνει το αυτονόητο αφού δεν μπορεί να τους κάνει τριπλάσιους γιατί τόσοι χρειάζονται με την νοοτροπία που δουλεύουν όσοι δουλεύουν να δώσει την δομή σε αυτούς που θέλουν και μπορούν να καθαρίσουν την πόλη μας. 

Και δυστυχώς αυτοί είναι ιδιώτες όπως όλοι μας άλλωστε εμείς οι κοινοί θνητοί που δεν ανήκουμε στην προνομιούχα κατηγορία των δημοσίων υπαλλήλων. Αντί λοιπόν να ζητάμε πράγματα που δεν μπορούν να γίνουν ας αναρωτηθούμε όλοι πόσο κρατιστές είμαστε. Γιατί εμείς ψηφίζουμε και εμείς στο τέλος θα μαζεύουμε και τα σκουπίδια. Και θα τα μαζεύουμε για να μην χαλάσει το ραχάτι του φίλου και γείτονα που είναι καλό παιδί και δεν θα δουλεύει σαν το σκυλί αφού είχε την τύχη να διοριστεί στον δήμο. Αυτά και εάν αδικώ κάποιους συμβασιούχους που σχίζονται στην δουλειά μέχρι να γίνουν μόνιμοι ας είναι.


Και οι ίδιοι γνωρίζουν πως λέω αλήθεια και οι ίδιοι περιμένουν να μονιμοποιηθούν για να ξεκουραστούν. Εμείς οι υπόλοιποι του ιδιωτικού τομέα θα ξεκουραστούμε όταν πεθάνουμε ή θα πεθάνουμε από την ΑΝΕΡΓΙΑ και την πείνα στην οποία σε οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια.

 Ξέχασα τα επιδόματα του Αλέξη Τσίπρα αλλά και αυτός πάει. Δεν έδωσε άλλωστε και πολλά επιδόματα γιατί προφανώς δεν είχε το ΤΑΜΕΙΟ λεφτά , το είχαν αδειάσει και παράλληλα χρωστάμε και κάποια δισ. ευρώ στους "τοκογλύφους" που μας έσωσαν δανείζοντας μας με επιτόκιο κάτω της μονάδας!!

Αλλά ο κόσμος πάει να βγάλει τώρα τον Μητσοτάκη για να του λύσει τα προβλήματα με την ίδια ακριβώς συνταγή και ολίγον φιλελευθερισμό. Για να δούμε θα κάνει τις ΡΗΞΕΙΣ που πρέπει; Θα τα βάλει με τις συντεχνίες ή από λύση θα γίνει μέρος του προβλήματος;


Αυτά τα λίγα και τώρα που τελείωσε ο πρώτος γύρος των εκλογών και πάμε για τον δεύτερο. Θέλω  καταγγελίες από όσους γνωρίζουν για να μην τις πάρουν και αυτοί μαζί τους όπως όλοι οι προηγούμενοι. Τώρα που γυρίζει γιατί μετά κανείς δεν θα τους πιστεύει. 

Όπως δεν πιστεύει και κάποιον Ευάγγελο που είχε γεμίσει τον κόσμο για την διοίκηση Θεόδωρου Γεωργάκη αλλά τα στοιχεία ΔΕΝ προσκομίστηκαν ΠΟΤΕ και έτσι επιστρέφει δριμύτερος. 

Σταύρο θα λέτε και θα κλαίτε σε τέσσερα χρόνια και δεν εννοώ εμένα έχω ισχυρό συνονόματο που στοχεύει για ψηλά 

Σ.Μ 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: