ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο Πρόεδρος της Δημ. Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ δίνει άλλοθι στους φιλοχουντικούς- Κλείνει το μάτι στον Φασισμό ή είναι αφελής;

Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Ο Πρόεδρος της Δημ. Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ δίνει άλλοθι στους φιλοχουντικούς- Κλείνει το μάτι στον Φασισμό ή είναι αφελής;

Εάν δεν έχουν χακάρει τον λογαριασμό τους, και αυτή είναι η θέση της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ μάλλον αυτοί θα πρέπει να σοβαρευθούν!!
Τόσο καιρό δεν είδαμε καμία ανακοίνωσή τους για τους υποψηφίους με τις φιλοχουντικές αναρτήσεις, δεν στήριξαν καμία παράταξη από τις δύο κάνοντας τον Πόντιο Πιλάτο , δεν έκαναν καμία εκδήλωση για να στηρίξουν την ΝΔ στις Ευρωεκλογές όπως έκαναν όλες οι άλλες τοπικές δημοτικές οργανώσεις του Κεντρικού και Νότιου Τομέα και μας εγκαλούν και για σοβαρότητα!!

Η ΝΔ δηλαδή αφήνει να υπάρχει πανό που να διατηρεί το ΨΕΜΑ πως τάχα η ΝΔ στηρίζει στην πόλη μας τον Τάσο Ευσταθίου και την παράταξή του!! Την ίδια στιγμή διαλαλεί πως δεν υπάρχει στήριξη του κόμματος στην πόλη μας αλλά παράλληλα δεν την ενοχλούν τα πανό που μπορεί να φτιάξει ο οποιοσδήποτε ισχυριζόμενος πως είναι "φίλος" της ΝΔ . Φίλος σε εισαγωγικά γιατί Νεοδημοκράτης δεν μπορεί να είναι και να υμνεί παράλληλα τον Γεώργιο Παπαδόπουλο και την Χούντα.

Εάν αύριο λοιπόν δουν  ένα πανό που θα γράφει πως οι φίλοι της ΝΔ στηρίζουν Χρήστο Κοκοτίνη ή Χρυσή Αυγή στις Ευρωεκλογές μας λένε πως δεν θα αντιδράσουν αφού δεν τους αφορά!!

Και φυσικά δεν τους αφορά αφού όπως φαίνεται και εάν δεν τους έχουν χακάρει  η τοπική μας έχει μεταβληθεί σε παράρτημα της ΕΠΕΝ και όλων των απολειφαδιών της χούντας. Πως αλλιώς να εξηγήσεις πως παράταξη που έχει στις τάξεις της νοσταλγούς της Χούντας δεν καταδικάζεται , και το χειρότερο πως μπορείς να εξηγήσεις πως η ΝΔ ενδιαφέρεται μόνο για την Περιφέρεια και τις Ευρωεκλογές και δεν την νοιάζει εάν την επικαλούνται όσοι αποδεδειγμένα κλείνουν το μάτι στον ΦΑΣΙΣΜΟ. 

Σ.Μ 

Το επίμαχο πανό που κατέβηκε ύστερα από παρέμβαση της ΝΔ κάτι που αγνοούν στην τοπική μας οργάνωση!!!


Διαβάστε ακόμα κάνοντας κλικ εδώ

Το δικό μας ρεπορτάζ που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση λέει πως τόσο ο Νίκος Χαρδαλιάς  Γραμματέας  Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΝΔ όσο και ο κ. Αλέξανδρος Σπύρου πρόεδρος της Β2 ΝΟΔΕ έδειξαν ευαισθησία για το θέμα, και μετά από επιτόπια αυτοψία τα πανό κατέβηκαν. 

Η ΝΔ δεν στηρίζει κανέναν υποψήφιο στην Ηλιούπολη όπως μας διαβεβαίωσε και ο κ. Θανάσης Νέζος και η ενέργεια καπηλείας με τέτοια πανό χαρακτηρίζεται από το κόμμα απαράδεκτη.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Γραμματέα Επικοινωνιακού Σχεδιασμού της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ Ηλιούπολης Θανάση Αθανασίου καταδίκασε απερίφραστα το γεγονός και μας τόνισε πως διαφωνεί κάθετα αυτός και άλλα μέλη της τοπικής μας με την ανάρτηση που έγινε με ευθύνη του προέδρου κ. Στάθη Ευσταθόπουλου.

Συγκεκριμένα μας τόνισε πως: " Η ΝΔ ενδιαφέρεται όχι μόνο για τις Ευρωεκλογές και τις Περιφέρειες αλλά για κάθε δήμο της χώρας. Άλλωστε οι δήμοι είναι ο πρώτος βαθμός τοπικής αυτοδιοίκησης και από εκεί ξεκινάει κάθε έννοια πολιτικής ενασχόλησης. Εάν δεν φτιάξεις πρώτα την γειτονιά σου , εάν δεν φτιάξεις τον δήμο σου , πως μπορείς να φτιάξεις την χώρα; Είναι δυνατόν να μην ενδιαφέρεται ένας πολιτικός οργανισμός όπως η ΝΔ που θεμελίωσε την Δημοκρατία στην χώρα μας για κάθε μεγάλη ή μικρή "μάχη" ; "




Εύλογα τα ερωτήματα του Θανάση Αθανασίου που αύριο δίνει την δική του "μάχη" για τον δήμο μας ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη " Η Πόλη που Θέλω" του Γαβριήλ Αραμπατζή. Εύλογα λοιπόν και εμείς παραξενευτήκαμε και αναρωτηθήκαμε εάν ΟΛΟΙ έχουν την ίδια άποψη για το κατάπτυστο αυτό ποστ της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ της πόλης μας.

Οι απορίες μας λύθηκαν και οι ευθύνες του προέδρου Στάθη Ευσταθόπουλου τεράστιες. Ευθύνες που θα αναζητηθούν την επόμενη μέρα και όχι αύριο που πρέπει να δώσουμε τον αγώνα μας για τη φιλελεύθερη ΝΔ και στις τρεις κάλπες, και όχι στις δύο επειδή δεν συμφέρει τους "κολλητούς" του προέδρου της τοπικής της πόλης μας .

Γιατί κ. Ευσταθόπουλε με παρέμβαση της ΝΔ κατέβηκαν τα πανό όσο και εάν πικραθήκατε για το γεγονός. Γιατί στη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη το ΨΕΜΑ δεν έχει καμία ΘΕΣΗ. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: