ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ενσωμάτωση στο 97,76% και ο επόμενος γύρος

Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Ενσωμάτωση στο 97,76% και ο επόμενος γύρος


Ότι και εάν σας έλεγαν η κατάταξη που είχαμε δώσει δεν άλλαξε. Έτσι οι δύο νικητές Βαλασόπουλος και Χατζηδάκης πάνε στον δεύτερο γύρο να λύσουν τις προσωπικές τους διαφορές γιατί επί 9 χρόνια μια χαρά συνεργάστηκαν και θα συνεργαστούν και πάλι.


Αυτό που απομένει είναι να τους πείτε ποιον από τους δύο θέλετε για Δήμαρχο και αυτό θα το πείτε την άλλη Κυριακή. Ο "απερχόμενος" που βρώμισε την πόλη και την γέμισε λακκούβες μαζί με τον Χατζηδάκη που έφυγε μόλις είδε πως δεν παίρνει "δαχτυλίδι" από τον νυν δήμαρχο συγκέντρωσαν κοντά στις 17.000 ψήφους!! Η αποτυχία τους ήταν τέτοια που πήραν το 46% των ψηφοφόρων που πήγαν και ψήφισαν στις κάλπες!! Αυτά για όσους δεν ξέρουν να κάνουν αντιπολίτευση και αντί να ψάχνουν το μεγάλο νομίζουν πως θα κάνουν καριέρα με τα κάδρα του Παπαδόπουλου!! 

Για αυτούς που ενοχλήθηκαν από τους "συμπαραστάτες" του Βαλασόπουλου και δεν αναρωτήθηκαν πως είναι δυνατόν να συμμαχούν με αυτούς που έλεγαν "Άρχοντες" των ακινήτων. Αυτούς που λάσπωναν το 2010 και όταν έγιναν διοίκηση όχι μόνο δεν τους έκαναν έλεγχο αλλά φεύγοντας μας παράτησαν και 14.000.000 χρέος για να δούμε πόσο "άξιοι" και "καλοί" διαχειριστές ήταν.

Για αυτούς που βλέπουν "αυταρχικό" τον δήμαρχο αλλά ΣΙΩΠΟΥΝ στις φιλοχουντικές κορώνες των υποψηφίων τους. Αυτοί που καβαλάνε τα πεζοδρόμια και τους φταίει ο δημοσιογράφος που το κάνει θέμα και δεν ζητάνε ένα συγγνώμη από τους δημότες μας.

Έφυγαν , φέσωσαν τον δήμο , και εξακολουθούν να κάνουν αντιπολίτευση μη μιλώντας ποτέ για οικονομικά στοιχεία. Μα τι να πουν άλλωστε; Έχουν κάτι να πουν; Με τόνους λάσπης και δεν κατάφεραν να πάρουν ούτε τους μισούς ψήφους. Βλέπουν μια πόλη - φάντασμα αλλά αγνοούν το γεγονός πως οι δημότες ούτε τους θέλουν, ούτε τους πιστεύουν.

Ας απαντήσουν στην Πίκουλα που τους είπε ορθά - κοφτά πως σε θέματα ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ δεν συμφωνούσαν. Μπορεί και να τους διαβάλλει αλλά γιατί δεν της απαντάνε; Αυτοί την είχαν σε θέσεις ευθύνης και όχι εγώ.

Τους έλεγαν να το κάνουν όπως στην Γλυφάδα αλλά δεν με άκουγαν!! Άλλωστε χρόνια το παλεύουν πως θα έχει η κεντροδεξιά την χειρότερη εκπροσώπηση στην πόλη μας και μιλάνε για τάχα "αριστερή" πόλη!!

Έχουν πέσει κάστρα και κάστρα παντού , όταν ικανοί άνθρωποι ηγούνται αλλά δεν το βλέπουν.

Προβληματική είναι και η Δημοτική Τοπική Οργάνωση της ΝΔ. Δεν την ένοιαζε καθόλου πως τάχα οι "φίλοι" της ΝΔ με πανό που ανέβασαν άνθρωποι που δεν είναι καν μέλη της στήριζαν τον Τάσο!!

Και από το 30% δεν πήρε ούτε τους μισούς γιατί παραπάνω από τους μισούς υποψηφίους του ανήκουν σε άλλους πολιτικούς χώρους και προφανώς ψήφισαν τους εαυτούς τους.

Για τον Γαβριήλ Αραμπατζή και μόνο που υποχώρησε στην υποψηφιότητα Πουπάκη δεν θα πω και πολλά. Θα μείνω σε αυτά που έχω γράψει. Κατέβασε μικρό ψηφοδέλτιο δεν τόνισε στις ομιλίες του ποιος δεν έκανε πίσω για προσωπικές φιλοδοξίες και το κυριότερο δεν "εκμεταλλεύθηκε" τους υποψηφίους του που είχαν δυνατότητες και δεν μας της έδειξαν.

Τα λάθη αυτά βέβαια δεν θα μπορούσε να τα αποφύγει ένας πρωτάρης , αλλά εάν κάνεις κάτι πρέπει να έχεις από πριν μελετήσει τα υπέρ και τα κατά. Και εάν θεωρείς πως είναι καλό να μην μπορείς ούτε εσύ να πάρεις ικανές κεντροδεξιές ψήφους για να είσαι στον δεύτερο γύρο τότε απλώς συμμετέχεις.

Δεν μετανιώνω βέβαια για την στήριξή μου στην παράταξή του αλλά ούτε και στον ίδιο. Μεταξύ Γαβριήλ και Τάσου ο πρώτος υπερτερεί, αλλά είχα το "δικαίωμα" να μην θέλω και κανένα.

Δεν το έκανα όχι γιατί κανείς από αυτούς ήταν καλύτερος από το νυν δήμαρχο αλλά γιατί είμαι δεξιός και όχι ανεμοδούρας να κατεβαίνω υποψήφιος με τον συνδικαλιστή της ΠΑΣΠ και να κάνω και μαθήματα δεξιοφροσύνης!! 

Έμεινα απογοητευμένος και από όλα τα στελέχη της ΝΔ στην πόλη που δεν πήραν ΘΕΣΗ. Δεν με ενόχλησαν τόσο όσοι πήγαν με τον Τάσο Ευσταθίου όσο αυτοί που το έπαιξαν Πόντιοι Πιλάτοι περιμένοντας που θα κάτσει η μπίλια.

Και αυτή έκατσε τελικά στον Χατζηδάκη επειδή πολλοί "κεντροδεξιοί" δεν ψήφισαν κανέναν από τους κεντροδεξιούς και πήγαν Βαλασόπουλο ή Χατζηδάκη ή ακόμα και στους Συνεργούς!!

Αηδία μου προκάλεσαν και οι πατριδοκάπηλοι αυτοί που σήμερα βλέπουν τελικά πως το να είσαι "Μακεδονομάχος" θέλει πυγμή και τόλμη. Είναι όλοι αυτοί που έβριζαν τον Αντώνη Σαμαρά όταν έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη . Μια κυβέρνηση που θα έλυνε το θέμα με ίδια ονομασία όπως την σημερινή.

Καλώς τον έριξε και ήμασταν τυχεροί που γύρισε πάλι στη ΝΔ. Γιατί το ιδεολογικό περιεχόμενο που προσάπτουν τέτοιοι πολιτικοί κρατάει την παράταξη να μην διαλύσει όπως το ΠΑ.ΣΟ.Κ

Γιατί περισσότερο από ΠΟΤΕ οι λέξεις ΔΕΞΙΑ και ΑΡΙΣΤΕΡΑ περιέχουν ουσία και περιεχόμενο και δεν είναι άδεια πουκάμισα. Όποιος δεν θέλει να σταμπαριστεί το κάνει κυρίως για να "κολλάει" παντού και όταν κινείται έτσι δείχνει σε εμένα πως δεν έχει ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ.

Καλύτερη ακόμα και οι κομμουνιστές που θα με κλείσουν στα γκουλάνγκ παρά τα "δεξιά" φίδια που θα βάλουν το χέρι στο μέλι ή οι ρασοφόροι που θα καλύψουν τα δικά τους "ελαττώματα" πουλώντας ανέξοδα πατριωτισμό!!

Ελαττώματα που δεν συνάδουν με ιερείς , και που απαξιώνουν κάθε έννοια και ΑΞΙΑ που πρεσβεύει ο Χριστιανισμός.

Αναμένοντας το επόμενο "χτύπημα" όσων θεωρούν πως είμαστε ο εύκολος στόχος και το "κακό" σε κάθε τους αποτυχία τους αφιερώνουμε μία από τις τελευταίες μας αναρτήσεις .

Γιατί για εμάς αυτό εδώ το ιστολόγιο είναι χόμπι και όχι κονόμα. Άμα ήταν κονόμα θα τα είχαμε πολύ καλά με όλους και δεν θα ασκούσαμε καμία κριτική σε κανέναν πελάτη μας.

Γιατί για πελάτες σας έχουν απλώς δεν το έχετε καταλάβει αγαπητοί κύριοι. Και εμείς μαγαζί δεν έχουμε για να θέλουμε πελάτες , Θέλουμε συναγωνστές στο δύσκολο και επίπονο έργο που κάνουμε και έχει ως στόχο να αφυπνίσει συνειδήσεις , και συντρίψει "μύθους" και ιδεοληψίες που κρατάνε επί δεκαετίες την πόλη μας πίσω

"Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" λοιπόν χωρίς όλους αυτούς που ενώ συνομιλούν με το "χθες" μας τάζουν "παραδείσους" που δεν μπορούν να υλοποιήσουν.

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: