ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεν στηρίζουμε καμία αλλαγή προς τα πίσω

Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Δεν στηρίζουμε καμία αλλαγή προς τα πίσω


ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΩΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑ.......

Ο δήμος μας αλλάζει διοίκηση. Αυτό είναι δεδομένο. Στην επόμενη θα υπάρχουν μόνο 13 δημοτικοί σύμβουλοι  από την προηγούμενη διοίκηση και συγκεκριμένα από την παράταξη του Βασίλη Βαλασόπουλου που σύμφωνα με τους αντιπάλους τους ευθύνεται για την κακή εικόνα της πόλης.


Για πρώην δημάρχους η πόλη είναι φάντασμα!! Για τους "άρχοντες" των ακινήτων η πόλη χρειάζεται άλλον δήμαρχο. Οι δημότες αποφάσισαν πως η δημοτική παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" είχε καλή πορεία στα εννέα χρόνια διοίκησης του δήμου και της έδωσαν ένα 30% όσο πήρε και η ΝΔ που ήταν το πρώτο κόμμα στην πόλη μας. Το παράδοξο πως ο Βασίλης Βαλασόπουλος που δεν είναι δεξιός και ανήκει σε ένα κόμμα ΚΙΝΑΛ που πήρε μόλις 7% στην πόλη μας, κατάφερε εκ νέου να τερματίσει και συγκεντρώσει ένα 30% όσων ψήφισαν την πρώτη Κυριακή. Και ήταν πάρα πολλοί!

Ούτε στήριξη δεν είχε από το κόμμα αυτό και η δική μου αίσθηση αλλά και ρεπορτάζ λέει πως πολλοί συμπολίτες μας που ψήφισαν ΚΙΝΑΛ στήριξαν και στηρίζουν Γιώργο Χατζηδάκη.

Το συμπέρασμα που  βγαίνει ΕΙΝΑΙ πως ήρθε πρώτος με τις ψήφους άλλων κομμάτων και κυρίως της ΝΔ που είναι πρώτη πολιτική δύναμη στην πόλη μας.

Δεύτερο συμπέρασμα είναι πως η λάσπη και οι συκοφαντίες χωρίς στοιχεία οδηγούν τους πολίτες στο να μην αλλάζουν δημοτική παράταξη. Έφυγαν τόσοι δημοτικοί του σύμβουλοι αλλά δεν  έχασε  παρά μόλις 400 ψήφους σε σχέση με το 2014. Αυτό δεν το λες ΗΤΤΑ.

Άλλο συμπέρασμα είναι πως δεν μπορείς να θεωρείς ΝΙΚΗ το γεγονός πως η ΝΔ έχει 30% στην πόλη μας και εσύ έρχεσαι τρίτος ή πέμπτος . Αυτό σημαίνει πως το πανό που έβαλες πως σε στηρίζουν οι "φίλοι" της ΝΔ στην πόλη ήταν ένα ακόμα από τα πολλά ψέματά σου.

Οι Νεοδημοκράτες της πόλης έκριναν πως δεν υπήρχε ικανή υποψηφιότητα της ΝΔ στην πόλη και κάποιοι έγιναν υποψήφιοι της παράταξης του Γιώργου Χατζηδάκη!!

Ναι πήγαν με τον Πασπίτη γιατί τόσο "κεντροδεξιοί" είναι , και με την δικαιολογία πως στα τοπικά δεν χωράνε κόμματα.

Και όμως χωρίς Ιδεολογία ΞΕΚΑΘΑΡΗ και με τέτοιο εκλογικό αποτέλεσμα ,και συνάμα με απλή αναλογική η πόλη δεν έχει κανένα καλό μέλλον.

Από Σεπτέμβρη και μετά η εικόνα της πόλης θα είναι χειρότερη. Εάν συνεχίσουν και κάνουν την δουλειά τους όσοι μετράνε λακκούβες και σκουπίδια θα έχουν πολύ δουλειά.

Το ίδιο και εγώ αφού η νέα διοίκηση θα κάνει έλλειμμα το τωρινό πλεόνασμα. Το γράφω από τώρα και σας λέω πως είναι μαθηματικά βέβαιο πως πλέον οι εκβιασμοί θα αποδώσουν και για εξυπηρετηθούν "όλοι" θα γίνουν πολλές "εκπτώσεις" σε μια διοίκηση που ήδη διατηρούσε δομές για ψηφοθηρικούς λόγους.

Περιμένω από την επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ να αξιολογήσει επιτέλους τους υπαλλήλους των δήμων, να κάνει ξεκάθαρο πως η κρατική επιχορήγηση πρέπει να μειωθεί και πως οι ίδιοι οι τοπικοί άρχοντες πρέπει να αναζητήσουν πόρους από την ελεύθερη αγορά. Να μην δίνουν ΤΖΑΜΠΑ τις δομές τους και να αναπτύξουν τα έσοδα τους μέσω συνεργασιών με ιδιώτες. Να δίνουν δομές με ΕΝΟΙΚΙΟ , να παρέχουν ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες στους δημότες αφού πρώτα εξασφαλίσουν τα δικά τους έσοδα.

Δεν είναι λογικό να θες να διοικείς και να μην έχεις οικονομικό πλάνο για την πόλη, και όμως πολλούς δεν σας νοιάζει και για τον λόγο αυτό επιλέξατε να φέρεται και πάλι στο προσκήνιο όσους φεύγοντας άφησαν χρέη. Όσους ποτέ δεν απολογήθηκαν σε εσάς για αυτό και φυσικά επιστρέφουν μαζί τους και όλοι οι βολεμένοι μιας περιόδου που δεν θα ξαναζήσουμε.

Και δεν θα ξαναζήσουμε γιατί οι περισσότεροι έχουν ήδη καταλάβει πως το παλιό είναι αυτοί και όχι ο Βασίλης Βαλασόπουλος.

Ανάμεσα σε Βασίλη Βαλασόπουλο και Γιώργο Χατζηδάκη δεν υπάρχει καμία δικαιολογία να επιλέξω τον Γιώργο  και κανένα θετικό που να με οδηγήσει στο να κάνω προπαγάνδα υπέρ του!!

Εκτός και θεωρείται θετικό πως μετά από 9 σχεδόν χρόνια που υπηρέτησε μια δημοτική αρχή αποφάσισε πως δεν μπορεί να συνεχίσει εάν δεν είναι ο ίδιος αρχηγός , και αφού δεν το πέτυχε συμμάχησε με το παλιό που έφυγε το 2006 από την πόλη μας επειδή μετά από 16 χρόνια είχε όχι απλώς κουράσει αλλά και χρεώσει τον δήμο μας.

Η επόμενη διοίκηση συνέχισε την κακοδιαχείρηση και απορώ ποιος πήγε και ψήφισε ανθρώπους που έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην όντως πόλη - φάντασμα της περιόδου 2006-2010. Μια διοίκηση  που το μόνο που έχει να επιδείξει είναι κακοδιαχείρηση , χρέη και αγάλματα στα φαντάσματα του παρελθόντος. Σε αυτούς που υπηρέτησαν μέχρι το τέλος της ζωής τους τον μεγαλύτερο ΦΑΣΙΣΜΟ , τον κομμουνισμό.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι που χρειάζονται για πλειοψηφία είναι 21 από τους 41 που χθες εκλέχθηκαν , κανονικά 22 για να μην βγάζει πάντα το φίδι από την τρύπα η ψήφος του δημάρχου ,άμα μου βρείτε έναν συνδυασμό παρατάξεων  που μπορεί να πάει την πόλη καλύτερα θα ήμουν ευγνώμων!

Και μιλάω για συνεργασίες παρατάξεων γιατί για δημοτικούς συμβούλους εμπιστεύομαι μόνο επτά  από όλους αυτούς. Άντε να με διαψεύσει και κάποιος ακόμα αλλά δεν .....

Και με επτά στους 41 δεν πείθομαι πως μπορεί να υπάρξει καμία ΑΛΛΑΓΗ προς όφελος της πόλης μας.

Για τον λόγο αυτό και με δεδομένο πως με 13 κούκους δεν φέρνεις καμία "Άνοιξη", και επειδή μέσα στην δική μας "Άνοιξη" δεν χωράνε ούτε σταλινοφασίστες, ούτε απολειφάδια της Χούντας σας αφήνουμε να επιλέξετε ανάμεσα σε δημάρχους "υπό ομηρία" εξαιτίας ενός εκλογικού νόμου που έφερε η Αριστερά για να καταστρέψει και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Έκλεβαν που έκλεβαν ΘΑ  κλέβουν περισσότερο ή τα ίδια και ΘΑ  τα μοιράζουν σε περισσότερους!! 

Με δεδομένο λοιπόν πως στην επόμενη διοίκηση θα συμμετέχουν περισσότερες παρατάξεις δεν μπορώ να πω σε έναν δεξιό μην ψηφίσεις Χατζηδάκη γιατί θα συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ και θα διαλύσουν τον δήμο γιατί το ίδιο ΠΡΟΦΑΝΩΣ  θα κάνει και ο κ. Βαλασόπουλος!! 

Εάν μας έλεγαν από τώρα με ποιους δεν θα συνεργαστούν θα έκαναν πιο εύκολη την επιλογή μου. Πάντως εγώ δημάρχους υπό ομηρία δεν γουστάρω. Σε μια άτυπη οδήγησαν και την νυν διοίκηση όσοι έφυγαν και εσείς τους επιβραβεύσατε με την ψήφο σας.

Στο δίλημμα λοιπόν Βαλασόπουλος ή Χατζηδάκης σας λέμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ πως προτιμάμε τον πρώτο αλλά παράλληλα σας λέμε πως θα είναι υπό ομηρία!! 

Αντίθετα αυτοί που σας καλούν να ψηφίσετε Χατζηδάκη τους αρέσει η απλή αναλογική και έχουν κακό παρελθόν στην κακοδιαχείρηση του δήμου μας.

Η Γλυφάδα έχει δήμαρχο, η Αργυρούπολη - Ελληνικό έχει δήμαρχο , εδώ θα έχουμε μαριονέτα.

Κάτι σαν Τσίπρας - Καμμένος ,και όσοι συμμετέχουν στην νυν διοίκηση το 2023 θα ντρέπονται να ζητήσουν και πάλι την ψήφο σας και το κυριότερο δεν θα την πάρουν.

Θα πάρουν τις ψήφους μόνο όσων βολέψουν αλλά δεν θα φτάνουν. Όπως δεν φτάνουν και σε κάποιες παρατάξεις της πόλης που αρχίζουν να εξαφανίζονται παρόλο που η απλή αναλογική τους έδωσε "φτερά"!! 

Γιατί εγώ σας είχα προειδοποιήσει θέλετε Χατζηδάκη ή Βαλασόπουλο ή Τάσο Ευσταθίου δώστε τους 20 και όχι 13 ή 6 δημοτικούς συμβούλους αντίστοιχα. Τώρα θα σας λένε δεν με αφήνει ο άλλος. 

Όπως μας έλεγε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς που συνεργάστηκε με το ΠΑ.ΣΟ.Κ για να μην χρεοκοπήσει η χώρα. Τελικά η χώρα παρέμεινε χρεοκοπημένη και ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε πέντε χρόνια στην Εξουσία, και εάν δεν τιμωρηθεί θα επιστρέψει και αυτός πάλι για να συνεχίσει το "έργο" του.

Και σας λέω από τώρα πως δεν θα τιμωρηθεί κανείς γιατί με απλή αναλογική θα έρθει η ώρα που θα συγκυβερνήσεις μαζί του!!

Μακάρι να υπάρχουν οι βουλευτές στην επόμενη Βουλή να καταργήσουν την απλή αναλογική αλλά δεν φαίνεται να υπάρχουν αφού οι περισσότεροι δεν το θέλετε. Και δεν το θέλετε γιατί ψηφίζετε όποιον σας βολεύει και όχι όποιον θα σώσει την χώρα. Δεν σας νοιάζει για την χώρα , δεν σας νοιάζει για καμία Μακεδονία, δεν σας νοιάζει για καμία Κύπρο , σας νοιάζει μόνο η δική σας καλοπέραση ή ακόμα και επιβίωση.

Θεμιτό μεν αλλά όχι ηθικό.

Βγάλτε λοιπόν όποιον δήμαρχο θέλετε ,ήδη έχετε εκλέξει 7 δημοτικούς συμβούλους που θα λένε να φύγουμε από την Ε.Ε και το ΝΑΤΟ και δεν θα ψηφίζουν ΤΙΠΟΤΑ θετικό για την πόλη μας.

Γιατί τα δικά τους πρότυπα δεν έχουν να κάνουν με τον δυτικό κόσμο, γιατί δεν αγαπάνε την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μας επειδή είναι Αστική. Γιατί στην ουσία είναι περισσότερο ΦΑΣΙΣΤΕΣ από αυτούς που καταγγέλλουν.

Γιατί θα συνεχίσουν να κάνουν καριέρες όχι επειδή έχουν ΛΥΣΕΙΣ αλλά επειδή πολλοί ψεκασμένοι θεωρούν πως υπάρχει και άλλος δρόμος εκτός από αυτόν που τώρα ακολουθούμε ως χώρα.

Και υπάρχει αλλά είναι πιο καταστροφικός από όλα τα μνημόνια του κόσμου. Είναι ο δρόμος της αριστεράς που δημιουργεί ΠΕΙΝΑ, ΦΟΒΟ και ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ.

Οι λαοί πεινάνε και φοβούνται τον μεγάλο "ηγέτη" , η Δημοκρατία γίνεται τάχα "λαϊκή" και αποφασίζει το κόμμα , τα κόμματα καταργούνται και ο κόσμος εξαθλιώνεται και δουλεύει για ένα κομμάτι ψωμί!!

Αυτή η αριστερά είναι χειρότερη από αυτή του Τσίπρα και για αυτόν τον πολεμάνε λυσσαλέα για να τον ρίξουν. Προτιμούν την ΔΕΞΙΑ και το αποδεικνύουν με την ΑΠΟΧΗ τους όπου αυτοί δεν πέρασαν στον δεύτερο γύρο.

Για αυτό και παίρνω ΞΕΚΑΘΑΡΗ θέση , σας λέω τι θα ψηφίσω εγώ και τι όμως δεν θα γίνει αυτή την τετραετία στην πόλη μας.

Στηρίζω λοιπόν και ΨΗΦΙΖΩ την δημοτική παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" για τον δεύτερο γύρο των εκλογών στην πόλη μας . Λέω ένα μεγάλο ΟΧΙ στο παλιό, στηρίζω ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και όχι ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ και ελπίζω εάν και δεν το πιστεύω πως η επόμενη διοίκηση θα καταφέρει να ξεπεράσει τις "τρικλοποδιές" της απλής αναλογικής και να πάρει η διοίκηση γενναίες αποφάσεις.

Αυτά δεν θα γίνουν αλλά εγώ τα ελπίζω! Εμείς ίσως συνεχίσουμε μαζί , ίσως και όχι από την 1η Σεπτεμβρίου και μετά.

Γιατί νέο αίμα θέλαμε στο νέο δημοτικό μας συμβούλιο και στηρίξαμε , νέο αίμα θα εξακολουθήσει να σας ενημερώνει.

Δεξιό ΜΜΕ θα υπάρχει στην πόλη γιατί είναι αναγκαίο με τόσους μύθους που έχει επιβάλλει η αριστερά. Οι νέοι της πόλης μας είναι ΕΛΠΙΔΑ για όλους εμάς τους παλιούς που παλεύουμε για ένα καλύτερο αύριο.

Θα μείνουμε εδώ περισσότερο από τα στελέχη που πλήγωσαν την κεντροδεξιά παράταξη στην πόλη μας. Θα φροντίσουμε μάλιστα μετά και την νέα ΗΤΤΑ να δημιουργήσουμε ένα κεντροδεξιό σωματείο ώστε όλοι να έχουν ΦΩΝΗ και να μην καπελώνονται από δήθεν κεντροδεξιούς που διορίστηκαν από κυβερνήσεις ΠΑ.ΣΟ.Κ αλλά και ΣΥΡΙΖΑ και λειτουργούν ως Δούρειος Ίππος για την παράταξη μας.

Άλλωστε εμείς δεν ξεχνάμε ΠΟΤΕ πόσοι "δεξιοί" ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ το 2015 και δεν τους θέλουμε πίσω. Στην επόμενη "στραβή" θα μας αφήσουν και πάλι αφού είναι όχι μόνο φιλοκομμουνιστές αλλά και "φίλοι" σε κάθε είδος ΦΑΣΙΣΜΟΥ. 

Από τον Δελλαπόρτα στον Κιντή ένα τσιγάρο δρόμος για αυτούς. Άλλωστε και οι δύο πίστευαν σε καθεστώτα απολυταρχικά.

ΜΑΥΡΟ στους ΦΑΣΙΣΤΕΣ λοιπόν και τόπο στα νιάτα. Αυτά που έβαψαν γαλάζια όλη την χώρα στις προσεχείς εκλογές. Αυτά που θέλουν να δίνουν την μάχη στις κάλπες και όχι να ακολουθούν δοτούς δημάρχους.

Το μόνο παρήγορο είναι πως στον δεύτερο γύρο των εκλογών  δεν θα έχουμε παράταξη με αναφορά σε απολυταρχικά καθεστώτα. Λίγο αλλά αρκετό σε μια πόλη που δεν είναι και τόσο "δημοκρατική" όπως σας την παρουσιάζουν.

Βασίλη Βαλασόπουλο λοιπόν για δήμαρχο σε μια νέα διοίκηση που θα φέρει το "παλιό" και πάλι στο προσκήνιο. Για μια πόλη που θα εξακολουθήσει να έχει τα προβλήματα που θέλουν άλλες λύσεις από αυτές που προτείνουν οι υπάρχουσες παρατάξεις.

Δεν σας λέμε ΑΠΟΧΗ γιατί ξέρουμε πως εάν εκλεγεί ο Χατζηδάκης για δήμαρχος οι δικές του επιλογές θα είναι πολύ χειρότερες. Άλλωστε και ως υποψήφιος "μαριονέτα" ήταν τι θα αλλάξει εάν εκλεγεί δήμαρχος!

Αλλά δοκιμάστε εσείς όπως το 2015 με τον Τσίπρα , ξέρετε πως θα κάνετε την πόλη μας χειρότερη.

Εάν πάλι δεν θέλετε τέτοιες περιπέτειες στηρίξτε τον νυν δήμαρχο .... αφού τα στελέχη της κεντροδεξιάς της πόλης μας πέτυχαν το ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ να μην έχουμε εκπρόσωπο στον δεύτερο γύρο.

Και κάτι τελευταίο που φαίνεται πως δεν αφορά την πόλη αλλά την αφορά. Καλή επιτυχία στον Πάνο Παναγιωτόπουλο που κατεβαίνει ως βουλευτής της ΝΔ στον Νότιο Τομέα στις προσεχείς εκλογές!

ΥΓ: Ωραία η ανακοίνωση της Μαχόμενης Ηλιούπολης για τον δεύτερο γύρο των εκλογών και το ΟΧΙ στον Φασισμό. Μία ανακοίνωση για τις φιλοχουντικές κορώνες όμως υποψηφίων δεν είδαμε από καμία αριστερή παράταξη. Μας έχει ενοχλήσει το γεγονός πως ουδείς μπήκε στον κόπο να καταδικάσει τον ΦΑΣΙΣΜΟ δίπλα του , αλλά δεν πειράζει έτσι είναι αυτά άμα δεν ξέρεις με την απλή αναλογική που θα κάτσει η μπίλια κάνεις τον μ@λ@κ@ και περιμένεις από τον λαό να αποφασίσει!! Με εκλογές βγήκε ο Χίτλερ στην Γερμανία το υπενθυμίζω για όσους το έχουν ξεχάσει.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: