ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Λάμπρος Ξύνας: Στηρίζω Γιώργο Χατζηδάκη

Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Λάμπρος Ξύνας: Στηρίζω Γιώργο Χατζηδάκη

Την προτίμηση του στον Γιώργο Χατζηδάκη για τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών εξέφρασε δημόσια ο συντοπίτης μας Λάμπρος Ξύνας μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook. Το είδα και είπα να μιλήσουμε για αυτό.



Στο τηλέφωνο μου εξήγησε τους λόγους και ήταν πολύ ενημερωμένος για το τι συμβαίνει στην πόλη εάν και πολλά χιλιόμετρα μακριά μας. Από την Αμερική σκέφτεται και βλέπει πιο "καθαρά" όσα κάποιοι δεν θέλουν να δουν. Άλλωστε έχει καθημερινή επαφή με την οικογένειά του και πολλούς φίλους και γνωστούς και γνωρίζει πολύ καλά τα της πόλης που αγαπά και που ενεργά συμμετείχε σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις.

Δείτε τι έγραψε στο facebook o Λάμπρος Ξύνας για τον δεύτερο γύρο των εκλογών:

Είχαμε μιλήσει και την βραδιά των εκλογών , και όχι μόνο για τα τοπικά αλλά και για τις Ευρωεκλογές και την μεγάλη ΝΙΚΗ της ΝΔ. Όπως λοιπόν μου εξήγησε στηρίζει τον Γιώργο Χατζηδάκη εξαιτίας της πολύς καλής σχέσης που έχει με τον Γιάννη Αντζινά , τον Γιάννη Πούλο και τον Κώστα Σεφτελή.

Τους θεωρεί και τους τρεις ικανούς και χρήσιμους για την πόλη μας και εφόσον αυτή προτίμησαν το ψηφοδέλτιο του Γιώργου Χατζηδάκη σημαίνει πως αξίζει. Ο Λάμπρος μου μίλησε και για τα λάθη της κεντροδεξιάς στην πόλη μας για την φαγωμάρα που μας οδήγησε και πάλι εκτός δεύτερου γύρου και σε άλλα συμφωνήσαμε και σε άλλα διαφωνήσαμε. 

Το γεγονός είναι πως ο Λάμπρος εάν και μακριά έχει κύκλο και βοήθησε τόσο την ξαδέλφη του για την περιφέρεια γιατί δημόσια και ΞΕΚΑΘΑΡΑ λέει πάντα την άποψή του και αυτό μου αρέσει.
Μου αρέσει που μίλησε τόσο ανοιχτά για τον δεύτερο γύρο ενώ θα μπορούσε να μην εκτεθεί και να το παίζει στο πλευρό όλων. 

Τώρα πως φτάσαμε οι κεντροδεξιοί να είμαστε πάντα στην δυσάρεστη θέση να στηρίζουμε κάποιον άλλον στον δεύτερο γύρο το έχετε καταλάβει όσοι μας διαβάζετε. 

Ο Λάμπρος δεν μασάει και τα λέει έξω από τα δόντια για αυτό και κάθε φορά που αναρτώ κάτι για αυτόν έχει χιλιάδες επισκέψεις. Φιλοξενώ πάντα τις απόψεις του, όχι επειδή είναι φίλος αλλά επειδή μου αρέσει ο άλλος να μην κρύβεται και να δηλώνει ξεκάθαρα την προτίμησή του.

Τώρα το πόσο θα επηρεάσει ο Λάμπρος θα φανεί στην κάλπη της Κυριακής .....

Εγώ από την πλευρά μου χαίρομαι που ο Γιάννης Πούλος είναι στο δημοτικό συμβούλιο γιατί είναι ιδιαίτερα ικανός και χρήσιμος για την πόλη μας. Για Γιάννη Αντζινά και Κώστα Σεφτελή τα έχω γράψει. Μετείχαν στην προηγούμενη διοίκηση και προφανώς για να εκλεγούν και πάλι οι δημότες μας χαρακτήρισαν θετική την προσφορά τους.

Μέχρι την Κυριακή όλο και περισσότερο οι δημότες μας θα πρέπει να σκεφτούν ποιον θέλουν για δήμαρχο και θα ήταν καλό να τοποθετηθούν δημόσια ΟΛΟΙ οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που συμμετείχαν σε αυτές τις εκλογές.

Όχι με μισόλογα αλλά σαν τον Ξύνα... Είναι ανάγκη να καταλάβουμε πως στην επόμενη διοίκηση θα κληθούν να συνεργαστούν άνθρωποι από τελείως διαφορετικούς πολιτικούς χώρους και αυτό για μένα είναι πρόβλημα που δεν θα ξεπεραστεί.

Προβλέπω πολλά αρνητικά και ΤΙΠΟΤΑ θετικό για την πόλη μας τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Αλλά για αυτά θα σας μιλήσω αναλυτικά μαζί με την δική μου επιλογή για τον δεύτερο γύρο.

Αυτό που σας λέω από τώρα είναι πως οι λακκούβες και τα σκουπίδια θα είναι το λιγότερό μας πρόβλημα αφού η πόλη θα δοκιμαστεί και εάν τώρα την λένε κάποιοι πρώην πόλη- φάντασμα από την 1η Σεπτεμβρίου μπαίνει σε μια περιπέτεια που θα δοκιμάσει τις αντοχές όλων μας.

Εάν θέλατε καλή διοίκηση θα δίνατε ισχυρή εντολή 22 δημοτικών συμβούλων τουλάχιστον . Τώρα θα περιμένουμε και δεν θα ξημερώσει γιατί θα λαλούν πολλοί Κοκόροι 

Οι περισσότεροι από αυτούς θα λαλούν κεντροαριστερά. Άρα θα έχουμε το ίδιο μοντέλο που απέτυχε και κάνοντας τα ίδια πράγματα θα αναζητούμε άλλα αποτελέσματα!! 

Χάθηκαν και οι "Μακεδονομάχοι" από την πόλη και έτσι δεν θα δούμε κανένα άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου θα παραμείνουμε με αυτά των κομμουνιστών θα ψηφίζουμε αριστερά αλλά θα θέλουμε να ζούμε σε μια φιλελεύθερη πόλη!

Φιλελευθερισμός και σφυροδρέπανα δεν πάνε ποτέ μαζί. Και παράλληλα δεν κολλάει να έχεις στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου την φωτογραφία του δοτού δημάρχου και να μιλάς για "Δημοκρατία". Μα ήταν δήμαρχος θα πει κάποιος ; Να βάλουμε τότε και του Μεταξά μία μέσα στην Βουλή και αυτός πρωθυπουργός ήταν και μάλιστα είπε και το ΟΧΙ. 


Ενώ ο δοτός είπε ένα μεγάλο ΝΑΙ σε όσους κατέλυσαν την Δημοκρατία στην χώρα μας. 


Σ.Μ 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πεντε Δημοτικοι Συμβουλοι, από διαφορετικές παρατάξεις, μπηκαν στο ΝΕΟ Δημοτικό Συμβούλιο, το οποιο δηλωσαν και υπεγραψαν κατα του Προσύμφωνου των Πρεσπων, το οποιο θα επανελθει το ΝΕΟ Δημοτικό Συμβούλιο 1η Σεπτεμβρη το ψηφισμα "Καταδίκη του Προσύμφωνου των Πρεσπων", με υπογραφες των Δημοτών, οποτε μην λες πως χαθηκαν οι Μακεδονομάχοι, ο αγωνας για την Μακεδονια μας θα συνεχιζεται μεχρι να ακυρωθει.
Τιποτα δεν χαθηκε, ιδωμεν με το ΝΕΟ Δημοτικό Συμβούλιο.
.
Ευχαριστώ.
Δημήτρης Σταματοπουλος.