ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ενσωμάτωση 56,72% και το δίδυμο του δεύτερου γύρου είναι Βαλασόπουλος - Χατζηδάκης

Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Ενσωμάτωση 56,72% και το δίδυμο του δεύτερου γύρου είναι Βαλασόπουλος - Χατζηδάκης

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ


Βαλασόπουλος - Χατζηδάκης στον δεύτερο γύρο είναι οι δύο νικητές του πρώτου γύρου. Χαμένοι όλοι οι άλλοι.
Ο Βαλασόπουλος έχασε από το 2014 μία ποσοστιαία μονάδα και ο Γιώργος Χατζηδάκης πέτυχε κάτι που φάνταζε ακατόρθωτο. Εμείς είχαμε επισημάνει πως ...... αλλά βλέπετε πολλοί και από τα δεξιά τον στήριξαν . Κυρίως κάτι πρώην δήμαρχοι και έτσι όλοι οι πρώην ήταν με τον Γιώργο. 

Έτσι από την μία πανηγυρίζουμε για την πρώτη θέση της ΝΔ στην πόλη μας και από την άλλη ..κάτι που είχαμε εδώ και μήνες προβλέψει δεν έχουμε στο δεύτερο γύρο κανέναν δεξιό!! 

Ούτε καν νοσταλγό της Χούντας, ούτε καν υβριστή του Αντώνη Σαμαρά, ούτε καν έναν "συμπαραστάτη" που λένε όσοι μέχρι χθες μας έλεγαν για τον απερχόμενο και κυρίως για τον ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ δήμαρχο της πόλης μας Τάσο Ευσταθίου. 

Τελικά με εκλογές δεν... και επειδή δεν ακούσαμε ερπύστριες  στους δρόμους θα μας πουν το ίδιο "παραμύθι" το 2023!! 

Μέχρι τότε θα κληθούμε να αποφασίσουμε ποιος Πασόκος είναι καλύτερος  στα "μαθηματικά" από τον άλλο. Ποιος αγαπάει περισσότερο την πόλη και τους δημότες μας. Ποιος είναι ικανός και ποιος ανίκανος; 


Θέλετε ειλικρινά να μπούμε σε αυτή την λογική; Όταν η επόμενη διοίκηση θα χρειαστεί τρεις παρατάξεις για να γίνει; Όταν θα χρειαστεί σε κάποιες στιγμές "τσόντα" και άλλους; 

Περιμένουμε με αγωνία τις παρεμβάσεις Γιάννη Αναγνώστου , αλλά και τις ανακοινώσεις των παρατάξεων που έμειναν εκτός δεύτερου γύρου για να τους "στολίσουμε" κατάλληλα. 


Θέλω να δω και τους σταυρούς για να δω τι ψηφίσατε και πάλι. Μέχρι τότε όμως ας ετοιμαστούμε όλοι ψυχολογικά για τις επερχόμενες εκλογές και την ΝΙΚΗ της ΝΔ. 

Γιατί και τα ψέματα κάποτε τελειώνουν για ΟΛΟΥΣ μας. Και στην πόλη μας κάποτε θα τελειώσουν και αυτά που σας ταΐζουν για δεκαετίες. 

Σ.Μ  

πατήστε εδώ για συνεχή ροή αποτελεσμάτων από το υπουργείο Εσωτερικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: