ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ούτε ο Τάσος Ευσταθίου στηρίζει Γιώργο Χατζηδάκη!!!!

Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Ούτε ο Τάσος Ευσταθίου στηρίζει Γιώργο Χατζηδάκη!!!!

ΠΩΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΕΡΙΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ; 
Ακόμα και η παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" καλεί τους ψηφοφόρους της να ψηφίσουν κατά συνείδηση!!
Ο Τάσος Ευσταθίου που παραιτήθηκε επειδή ο δήμαρχος μας τάχα ήταν αυταρχικός δεν κρίνει αναγκαίο να πάρει θέση στην αναμέτρηση του δεύτερου γύρου!! Περιμένει δηλαδή πως ο Βαλασόπουλος θα πέσει από μόνος του την στιγμή που έχει διπλάσιες ψήφους από τον Γιώργο Χατζηδάκη!!

Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ πλέον όσων φώναζαν και τον αποκαλούσαν "απερχόμενο" δήμαρχο είναι εμφανής ακόμα και σε εσάς που κάνατε το λάθος και ψηφίσατε αυτές τις παρατάξεις.

Σας παραμύθιασαν και ΤΩΡΑ που πρέπει να βάλουν πλάτη για να γίνει η ΑΛΛΑΓΗ κάνουν ένας - ένας πίσω.

Εάν ο Βασίλης Βαλασόπουλος είναι καταστροφικός για την πόλη τότε κύριοι γιατί δεν λέτε στους ψηφοφόρους σας να τον καταψηφίσουν;

Γιατί δεν στηρίζετε τον Γιώργο Χατζηδάκη; Προφανώς γιατί βλέπετε και εσείς πως είναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ από τον νυν δήμαρχο.

Ο Τάσος έχει θέσει από τώρα υποψηφιότητα για το 2023! Θα περιμένουμε να μας "σώσει" τότε.

Αλλά και τότε κάποιος άλλος θα περάσει πρώτος - δεύτερος και θα καταλήξει και πάλι τρίτος!

Όμως αντιλαμβάνετε πως με αυτή του την επιλογή χάνει όλους τους μελλοντικούς του συμμάχους Δεν νομίζουμε πως καταλαβαίνει και πολλά από πολιτική έτσι και αλλιώς.

Για εμάς όσοι δεν πήραν θέση έχουν ήδη ΑΦΗΣΕΙ άλλη μια τετραετία στο Βαλασόπουλο.

Γιατί τα πράγματα είναι πολύ απλά. Είσαι ή με τον Βαλασόπουλο ή με τον Χατζηδάκη το άστους και βλέπουμε δεν χωράει στην πολιτική. Γιατί το 2023 και ο Χατζηδάκης θα πει άστους και βλέπουμε!

Μας άρεσε η ανακοίνωση του ΕΝΑΚ για τον Κοκοτίνη έστω και εάν εμείς δεν ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ με ΤΙΠΟΤΑ Γιώργο Χατζηδάκη .

"Ξεφράκωσε" κυριολεκτικά τους Συριζαίους που θα ψηφίσουν οι περισσότεροι Βαλασόπουλο. 

Δεν κατανοούμε πως οι "ηγέτες' των δημοτικών παρατάξεων που μας έπρηζαν επί χρόνια για τον "αυταρχικό" και "κακό" δήμαρχο , την κρίσιμη στιγμή ρίχνουν το μπαλάκι στον ηλίθιο ψηφοφόρο που τους ψήφισε.

Γιατί εγώ ψηφίζω παράταξη που ΞΕΡΕΙ που θέλει να πάει η πόλη, και όχι καιροσκόπους που ψάχνουν Αντιδημαρχία με όποιον κάτσει η μπίλια!!

Γιατί το να λες πως οι ψηφοφόροι σου ξέρουν τι θα ψηφίσουν χωρίς να τους λες με ποιον μπορεί εσύ να συνεργαστείς δείχνει πως αντιλαμβάνεσαι την πολιτική σαν δούναι και λαβείν .

Λίγοι ...όλοι οι επικεφαλής των παρατάξεων που δείχνουν πως δεν έχουν πυγμή, και πως δεν μπορούν να διαλέξουν ποιον θέλουν ή καλύτερα θεωρούν καλύτερο για δήμαρχο. 

Σας είπαμε με την απλή αναλογική όλα θα είναι χειρότερα.

Επομένως την Κυριακή "ελεύθεροι" οι δημότες θα επιλέξουν αυτόν που ψήφισαν και στον πρώτο γύρο. Και μετά μόνο εγώ που έχω δώσει ΣΤΗΡΙΞΗ θα έχω (σε περίπτωση ΝΙΚΗΣ βέβαια) το δικαίωμα να πανηγυρίζω!!

Δεν θα πανηγυρίσω βέβαια αφού θα σκέφτομαι πως θα γίνει διοίκηση με τους άχρηστους του Κοκοτίνη ή του Ευσταθίου!

Και φυσικά τι θέση θα πάρει στην διοίκηση ο δεύτερος Χατζηδάκης γιατί για μένα εάν μείνει εκτός το 2023 θα είναι το φαβορί!

Άρα πρέπει να μπει και αυτός για να "καεί" και να προχωρήσουμε παρακάτω!! Για την παράταξη που εγώ ψήφισα δεν νομίζω να υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν δεξιοί που να υπερψηφίσουν τους τραμπούκους!! Βέβαια στους 3.770 κάποιοι θα πάνε και στην απέναντι πλευρά ... αλλά θεωρώ ελάχιστοι.

Πάμε για ένα 55% Βαλασόπουλος για να εκτεθώ και με ποσοστά

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: