ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τι έγραφε ο Σεφτελής για τον Χατζηδάκη το 2017- Μετά κατέβηκε στις εκλογές μαζί του και μας καλεί να τον βγάλουμε Δήμαρχο!!!

Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Τι έγραφε ο Σεφτελής για τον Χατζηδάκη το 2017- Μετά κατέβηκε στις εκλογές μαζί του και μας καλεί να τον βγάλουμε Δήμαρχο!!!


Τι να πω ; Να πω μόνο στον Άγγελο Δημητρόπουλο πως αυτά τα βγάζουν στην φόρα πριν τις εκλογές και τον πρώτο γύρο!!
Που να ήξερα εγώ  για αυτό το ποστ; Δεξιός είμαι δεν παρακολουθώ παρά μόνο τις καταγγελίες με αποδείξεις και τέτοιες δεν βγήκαν. 
Έχω άλλωστε την δική μου πορεία και δεν ακολουθώ την πεπατημένη. Αυτή που σε κάνει δημοφιλή στην πόλη εάν υμνείς τους "αγώνες" της αριστεράς. Οι αριστεροί άλλα λένε τώρα και άλλα μετά από μία ώρα τι να συνεννοηθώ εγώ μαζί τους.

Εδώ βγάλαμε ντοκουμέντα και όλοι σιώπησαν. Αλλά μιλάμε για τρελή κατάσταση στην κυριολεξία.
Διαβάστε το ποστ και θα καταλάβετε. 
 Κωλοτούμπα από αυτές που μένουν όπως και τα γραπτά. Τώρα εάν είχε δίκιο Σεφτελής για τους λαπτήρες που δεν μπήκαν επειδή μπλοκαρίστηκε ο διαγωνισμός και πήγαμε σε άλλον θα το δείξει η Ιστορία.

Αλλά από την μια μέρα στην άλλη ο φοιτητοπατέρας να γίνεται επικεφαλής και εσύ να τον ακολουθείς κάτι δεν πάει καλά.

Οι ψηφοφόροι βέβαια που σε τίμησαν θα το ήξεραν φαντάζομαι. Εάν όχι περαστικά τους. Άλλωστε και αυτοί έχουν τις ευθύνες τους. Στηρίζουν και αυτοί με την ψήφο τους όλα αυτά που απαξιώνουν την πολιτική. Άμα πετάει την μπάλα στην εξέδρα ο Χατζηδάκης άσε να μην του δώσουμε την "μπάλα" του Δημάρχου!!

Δεν μας φαίνεται και ιδιαίτερα αθλητικός τύπος άλλωστε. Πάντως και στην κεντροαριστερά έχουν τα δικά τους. Άλλος Τάσος προέκυψε εκεί. Χαλίφης στην θέση του χαλίφη. Ο Γιώργος πάντως είναι πιο ικανός πέρασε αέρα στον δεύτερο γύρο και περιμένει την έκπληξη!

Όπως καταλάβατε "έκλεψα" το θέμα από τον τοίχο του Άγγελου Δημητρόπουλου.


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: