ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι δημότες μας σας έδωσαν 6 δημοτικούς συμβούλους αλλά δεν σέβεστε την αντίθετη άποψη

Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Οι δημότες μας σας έδωσαν 6 δημοτικούς συμβούλους αλλά δεν σέβεστε την αντίθετη άποψη


Ας μη με διαβάζουν όσοι στεναχωριούνται με την ΑΛΗΘΕΙΑ. Άλλωστε δεν πείθουν τους δημότες όσοι μας κατηγορούν πλέον ανοιχτά και για φίλους των κομμουνιστών! Ας δουν πως ούτε οι επικεφαλής των δικών τους παρατάξεων δεν  τολμούν να πουν ΔΗΜΟΣΙΑ  πως πρέπει να καταψηφιστεί ο νυν δήμαρχος!! Ξέρουν και αυτοί καλύτερα από τους δημότες πως είναι πιο ικανός από τον συνυποψήφιό του στον δεύτερο γύρο!



Εάν δεν ήμουν δεξιός θα ψήφιζα Βαλασόπουλο από τον πρώτο γύρο των εκλογών. Και θα τον ψήφιζα για έναν και μοναδικό λόγο. Γιατί παρέλαβε έναν δήμο χρεοκοπημένο με χρέη που ξεπερνούσαν τα 14.000.000 ευρώ και τον έκανε να έχει πλεόνασμα. Όχι 7.000.000 ευρώ που λέει αλλά σίγουρα πάνω από 3.000.000 ευρώ. Και το έκανε μέσα σε οικονομική κρίση και όχι όταν όλοι οι προηγούμενοι έπαιρναν τριπλάσιες κρατικές επιχορηγήσεις! 

Τι δεν έκανε; Δεν πολέμησε τους συνδικαλιστές των υπαλλήλων του δήμου μας. Δεν διέκρινε πως δίπλα του υπήρχαν κάποιοι που μπήκαν στον δήμο για να αποκατασταθούν επαγγελματικά. Δεν έδιωξε έγκαιρα όσους συμμαχούσαν με τους υπαλλήλους της καθαριότητας εις βάρος των πολλών!

 Γιατί είναι δήμαρχος των πολλών και όχι των λίγων. Θέλουν μάλλον να με κάνουν ΘΥΜΩΣΩ όσοι δεν κατανοούν ακόμα πως εδώ γίνεται ΡΕΠΟΡΤΑΖ και φυσικά ότι ανεβαίνει είναι ΘΕΜΑ. Στον πόλεμο εναντίον μου και ΚΑΠΟΙΑ τοπικά ΜΜΕ που συμβάλουν στην δική σας "ενημέρωση" δείχνοντας σας λακκούβες και κλείνοντας το μάτι στον ΦΑΣΙΣΜΟ.

Έφτασαν στο σημείο να παίρνουν τηλέφωνα ανώνυμα και να ζητάνε τιμολόγια από όσους ΧΩΡΙΣ ΕΝΑ ΕΥΡΩ προβλήθηκαν γιατί εγώ έκρινα πως αξίζουν μέσα από αυτό το ιστολόγιο.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΕ ΟΣΟΥΝ ΑΝΩΝΥΜΑ ΛΕΝΕ ΠΩΣ "ΛΑΣΠΩΘΗΚΑΝ" ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ 

"Λασπώνουμε" αυτούς που δεν έβγαλαν μια ανακοίνωση για να πουν το αυτονόητο, που συμμετείχαν στην διοίκηση που έφυγε αφήνοντας την πόλη χρεοκοπημένη, που ξεδιάντροπα υποστηρίζουν πως τάχα ενδιαφέρονται και αγαπούν την πόλη!! Ποιοι αυτοί που μας ΦΕΣΩΣΑΝ!! Αυτοί που έλεγαν πως θα τιμωρήσουν την διοίκηση Γεωργάκη, αυτοί που με τα πρωτοσέλιδα των δικών τους εφημερίδων έγραφαν για "άρχοντες" των ακινήτων και που μόλις πήραν την διοίκηση δεν ενημέρωσαν καν τους πολίτες για το χρέος που είχαμε στην "καμπούρα" μας. Και θα κάτσω εγώ να ασχοληθώ τώρα μαζί τους; Με αυτούς που ΑΠΕΤΥΧΑΝ ; Με αυτούς που η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ τους βγάζει μάτι;

 Όχι δεν θα ασχοληθώ επειδή η Ηλιούπολη μαζί τους ήταν πόλη - φάντασμα για κάθε δημοκρατικό πολίτη. "Χάιδεψαν" και τον μαύρο και τον κόκκινο φασισμό. Έστησαν αγάλματα σε αυτούς που ήθελαν την χώρα μας εκτός Ε.Ε , φτωχή χωρίς συμμάχους και κυρίως χωρίς ΜΕΛΛΟΝ!!  Ας σταματήσουν λοιπόν να προκαλούν λέγοντας για λάσπη. Τι είναι λάσπη; Το αυτοκίνητο στο πεζοδρόμιο; Τα ζήτω η Χούντα; Το έλλειμμα που άφησαν στον δήμο; Το άγαλμα σε έναν πολέμιο της Αστικής μας Δημοκρατίας; Θεωρούν φυσιολογικό πως εν έτη 2019  7% των δημοτών μας στις Ευρωεκλογές και 9% στις δημοτικές θεωρούν πως ο κομμουνισμός θα μας σώσει;

Όμορφοι κύριοι και πανέμορφες κυρίες που με υβρίζετε (όχι φανερά γιατί θεωρείτε πως θα σας κάνω μήνυση, μην ανησυχείτε δεν κυνηγάω απλούς πολίτες , ιδίως όταν γνωρίζω πως ούτε αυτοί πιστεύουν αυτά που λένε) η διαδικτυακή αυτή ΦΩΝΗ δεν θα σιωπήσει. Θα παραμείνει εδώ να στηρίζει τους ΔΕΞΙΟΥΣ.

Δεν στηρίζουμε ΚΛΕΦΤΕΣ , δεν στηρίζουμε ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ, δεν στηρίζουμε ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ. Θα μείνουμε εδώ δίνοντας την δική μας μάχη να προχωρήσει η πόλη με όσους ΘΕΛΟΥΝ και κυρίως ΜΠΟΡΟΥΝ να μην την βουλιάξουν οικονομικά και πάλι.

Με αυτούς που δεν κάνουν αυτά που θέλουμε εμείς (ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας, κλείσιμο του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης , κόψιμο των επιδοτήσεων στα ιδιωτικά αθλητικά σωματεία, ενοικίαση των δομών με μηνιαίο τίμημα σε ιδιώτες, φύλαξη της πόλης σε 24ωρη βάση από ιδιωτική εταιρεία , άμεση αγορά λαμπών led -για την μαυρίλα μας φταίει η αντιπολίτευση που την μπλόκαρε στο δημοτικό συμβούλιο- άμεση αξιολόγηση των δημοτικών υπαλλήλων, υποχρεωτική οκτάωρη παρουσία όσων δουλεύουν στο δήμο μας, περισσότερη αλληλεγγύη σε ανέργους και ηλικιωμένους, αύξηση και κυρίως είσπραξη των τελών σε όσες επιχειρήσεις καταλαμβάνουν πεζοδρόμια) .

Γιατί δεν τα κάνει αυτά η νυν διοίκηση. Προφανώς γιατί δεν είναι τόσο φιλελεύθερη για να τα πιστεύει ή επειδή θέλει να εκλεγεί και πάλι! Και θεωρεί πως οι πολλοί ΔΕΝ θέλουν μια τέτοια μεγάλη ΑΛΛΑΓΗ. Περιμένει και αυτή να επιβληθούν τα μέτρα από τους "κακούς" μας δανειστές, περιμένει να καταλάβει και ο τελευταίος μας δημότης πως όταν δεν γίνουν όλα τα παραπάνω θα οδηγηθούμε και πάλι σε νέα μνημόνια αφού τα λεφτά δεν είναι ποτέ αρκετά όταν τα δανείζεσαι!! 

Ανάμεσα λοιπόν σε αυτούς που δεν έκαναν όλα τα παραπάνω και παράλληλα μας φέσωσαν και από πάνω εμείς επιλέγουμε αυτούς που δεν μας φέσωσαν μετά από 9 χρόνια διοίκησης. Τόσο απλά ... τόσο δημοκρατικά ,,, τόσο όσο είναι φανερή και η δική τους ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ. 

Γιατί όταν κατηγορείς πως ο Χατζηδάκης είναι υπεύθυνος για τον ελλειπή φωτισμό της πόλης και μετά μας καλείς να τον ψηφίσουμε και για Δήμαρχο δεν είσαι απλά καιροσκόπος και υποκριτής αλλά και κάτι παραπάνω. 

Γι' αυτό αγαπητοί φίλοι και φίλες της δημοτικής παράταξης "ΗλιουΟλοι μαζί - ΕΝΑΚ" μην ασχολείστε το πως εμείς θα σταματήσουμε να αναρτούμε εδώ θέματα, Δεν μας σταμάτησαν οι "δικοί" μας με τις "ερπύστριες" , δεν μας σταμάτησαν οι σταλινοφασίστες, δεν θα μας σταματήσει κανείς . Αυτοί που μπορούν να μας σταματήσουν είναι οι πολλοί.

Όταν αυτοί δεν μας διαβάζουν τότε και εμείς θα καταλάβουμε πως δεν αξίζει να ασχολούμαστε άλλο με δημότες που θέλουν να ζήσουν στη Βενεζουέλα ή στη Μόσχα αλλά ευτυχώς οι πιο πολλοί  θέλουν να ζουν σε πόλεις του δυτικού κόσμου. Έναν κόσμο που εμείς υπερασπιζόμαστε χωρίς εισαγωγικά και αστερίσκους , έναν κόσμο που πολλοί στην πόλη μας λοιδορούν αφού πρώτα ωφελήθηκαν σε προσωπικό επίπεδο με όλα τα αγαθά που τους έχει προσφέρει. 

"Σύντροφοι" σε τρεις μέρες δεν ψηφίζουμε για το που θα πάει αυτή η πόλη αλλά για το που δεν θα πάει. Και να είσαστε σίγουροι πως οι περισσότεροι θα ψηφίσουν να μην πάει σε όσους την θέλουν χρεωμένη και δέσμια στα χέρια αυτών που την κατέστησαν όχι απλώς χρεοκοπημένη αλλά και μη δημοκρατική.

Γιατί όταν σε υμνούν οι σταλινοφασίστες πρώην δήμαρχε που ετοιμάζεσαι να ανακοινώσεις εκ νέου την στήριξή σου στον Γιώργο Χατζηδάκη, το κάνουν γιατί τους βόλεψες και όχι επειδή σε θεωρούν δημοκρατικό. Άλλωστε τι ξέρουν οι κομμουνιστές από Δημοκρατία;

Αυτά προς το παρόν γιατί το ρεπορτάζ τρέχει και οι δημότες θα πρέπει να πάνε ενημερωμένοι και όχι ως "πρόβατα" επί σφαγή στις κάλπες.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: