ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Στηρίζω και ψηφίζω την δημοτική παράταξη " Η Πόλη που θέλω"

Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Στηρίζω και ψηφίζω την δημοτική παράταξη " Η Πόλη που θέλω"


Επειδή εδώ δεν κρυβόμαστε , επειδή είμαστε δεξιοί από "κούνια" , επειδή κάνουμε ρεπορτάζ και καταγγέλλουμε και τους δικούς μας μακρυχέρηδες παίρνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΗ θέση. Το κάνουμε εμείς και δυστυχώς όχι οι βολεμένοι από την ΝΔ και την διοίκηση Αναγνώστου. Αυτοί σας στέλνουν στην "αγκαλιά" ακόμα και των σταλινοφασιστών της Λαϊκής Συσπείρωσης , εμείς εδώ σας λέμε ψηφίστε ΠΟΛΙΤΙΚΑ στείλτε μήνυμα στους οπαδούς του Μαδούρο , γκρεμίστε την ανικανότητα της κυβέρνησης και παράλληλα στείλτε στο χρονοντούλαπο τα "σταγονίδια" της πόλης  και τους ανίκανους επικεφαλής.
Ψηφίζουμε λοιπόν ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ , νέους ανθρώπους άφθαρτους και παράταξη με ιδεολογικό πρόσημο και όχι απολιτίκ ασκέρι που ο κάθε φασίστας διαφημίζει στον προσωπικό λογαριασμό στο facebook την δικτατορία των Απριλιανών και τον γραφικό και συνάμα υπεύθυνο για την Εθνική Τραγωδία της Κύπρου Παπαδόπουλο , Ιωαννίδη, Παττακό και τους άλλους πατριδοκάπηλους που κατέλυσαν την Δημοκρατία στην χώρα μας. Ψηφίζω λοιπόν την Παράταξη " Η Πόλη που Θέλω" του Γαβριήλ Αραμπατζή γιατί δεν τον θεωρώ επικίνδυνο για την Δημοκρατία μας, γιατί είναι πιο σοβαρός από τους δήθεν δεξιούς που σας πρότειναν το 2014 να ψηφίσετε Κοκοτίνη και επειδή στο δημοτικό συμβούλιο θα έχει ικανά στελέχη και όχι βολεμένους από την ΝΔ και την προηγούμενη διοίκηση που εξυπηρετούν ΜΟΝΟ τα προσωπικά τους συμφέροντα

Βάζω "σταυρό" στους Θανάση Αθανασίου και Ηρακλή Τσιμέκα γιατί είναι καθαροί, έχουν διάθεση και κυρίως μπορούν να προσφέρουν και αναζητούν ΡΗΞΕΙΣ και όχι συμβιβασμούς με το χθες. Το χθες που δεν ζήτησε ούτε μία συγγνώμη για τα 14.000.000 ευρώ που άφησε χρέος, που "αθώωσε" την διοίκηση Θεόδωρου Γεωργάκη και που έστηνε αγάλματα στους κομμουνιστές.

Πάμε λοιπόν την προσεχή Κυριακή όλοι όσοι δηλώνουμε δεξιοί και δεν ντρεπόμαστε για αυτό χωρίς αστερίσκους να στηρίξουμε ανθρώπους ικανούς που βαρέθηκαν την σαπίλα , βαρέθηκαν να ακούνε μεγαλύτερους να υμνούν δοτούς δημάρχους και που σιχάθηκαν με την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ κάποιων που έμαθαν να μην απαντούν ακόμα και όταν τους "φτύνουν" με συγκεκριμένα στοιχεία οι συμπολίτες τους.



Ενάντια λοιπόν στο κλίμα συναίνεσης και ΟΜΕΡΤΑ σας καλούμε να ψηφίσετε ΠΟΛΙΤΙΚΑ και όχι με βάση την λογική το "καλό" παιδί . Γιατί πολλές φορές τα φαινόμενα απατούν. Θέλουμε ΔΥΝΑΤΕΣ και ΚΑΘΑΡΕΣ φωνές στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο, Θέλουμε μια Πόλη που να είναι φιλική και προσβάσιμη από όλους , θέλουμε να μην μας λένε πως δεν πειράζει που χάθηκαν και κάποια εκατομμύρια , θέλουμε οι διοικούντες να απολογούνται και για το τελευταίο ευρώ που σπαταλούν.

ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ με αυτούς που δεν ξέρουν καν αριθμητική και θέλουν να διοικήσουν δεν γίνεται. Εκτός και ξέρουν και απλώς μας αποκρύπτουν το πραγματικό τους πρόσωπο. Αυτό του φέρτε μου λεφτά να κάνω προεκλογικό αγώνα και εγώ να μην βάλω τίποτα από την τσέπη μου. Γιατί και αυτά μας έχουν καταγγείλει και τα ερευνούμε με προσοχή. Γιατί εδώ ανεβάζουμε τα πάντα με στοιχεία ... και με χειρόγραφες σημειώσεις!!

Το βράδυ στις 8 και μισή ΟΛΟΙ να δώσουμε το ΠΑΡΩΝ στην πλατεία Φλέμινγκ όπου ο Γαβριήλ Αραμπατζής θα παρουσιάσει ένα διαφορετικό ψηφοδέλτιο. Με αυτούς που θέλουν να κάνουν και μπορούν , με αυτούς που δεν τους ενδιαφέρουν τα "βαρίδια" , με αυτούς που ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ πως όποιος κατασπαταλάει το ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ πρέπει να τιμωρείται.

Αρκετά ποια με τους Χριστοδουλάκηδες και τα μαξιλάρια τους. Ξυπνήστε πετάξτε τα "μαξιλάρια" σωτηρίας τους και ελάτε να πάμε πραγματικά Μπροστά και όχι να λέμε πως θα πάμε ακούγοντας εμβατήρια της Χούντας.


" Η Πόλη που Θέλω" δεν έχει θέση για φασίστες κόκκινους ή μαύρους , και δεν αγαπάει την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ αλλά την ΑΛΗΘΕΙΑ.

Σπάστε τις "αλυσίδες" σας με όσους υπηρέτησαν και υπηρετούν  την Διαπλοκή και τολμήστε να ψηφίσετε ενάντια στα δικά τους συμφέροντα. Γιατί όταν κάποιοι πλούτιζαν εσείς απλώς παίρνατε έναν μισθό .. και οι περισσότεροι (όπως και ΕΓΩ παλεύαμε για Ιδανικά και Αξίες δουλεύοντας για το μεροκάματο στον ιδιωτικό τομέα που παράγει πλούτο) αφήστε λοιπόν πίσω σας τις σειρήνες του Κρατισμού και των βολεμένων και πάμε να κάνουμε την πόλη μας όπως πραγματικά της ΑΞΙΖΕΙ. 

Γιατί δεν μας αξίζει να πληρώνουμε τα ταξίδια τους και την καλοπέρασή τους και να παραμένουμε ΠΙΣΤΟΙ σε όσους αποδεδειγμένα μας πούλησαν, γιατί δεν πάλεψαν ΠΟΤΕ στην ζωή τους για Ιδανικά και Αξίες. 

Ούτε στο συλλαλητήριο δεν πήγαν ως παράταξη και ο επικεφαλής των "Ελλάς, Ελλήνων , Χριστιανών" για να μην δυσαρεστήσουν κανέναν αριστερό της πόλης , παίζουν "μπάλα" με όλους κομμουνιστές και φιλοχουντικούς γιατί απλά είναι ότι "αρπάξουν" από ψήφους και εξαγορασμένες για μια αργομισθία συνειδήσεις.

Δεν θα πετύχουν και πάλι ΤΙΠΟΤΑ όσες συμφωνίες και εάν κάνουν με τους πολιτικούς τους αντιπάλους όσο και εάν θέλουν να γίνουν χωρίς να το αξίζουν χαλίφηδες στην θέση του χαλίφη.

Γιατί ο κόσμος τους έχει πάρει εδώ και χρόνια χαμπάρι και αρνείται να γυρίσει και πάλι πίσω!!!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: