ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αυτά μόνο στην Ηλιούπολη γίνονται - Ο Ευσταθίου "απειλεί" πως θα είναι και το 2023 υποψήφιος για δήμαρχος!!!

Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Αυτά μόνο στην Ηλιούπολη γίνονται - Ο Ευσταθίου "απειλεί" πως θα είναι και το 2023 υποψήφιος για δήμαρχος!!!


Διαβάσαμε στον Ενεργό Πολίτη Ηλιούπολης  πως ο Τάσος Ευσταθίου σε συγκέντρωση που είχε με τους υποψήφιους δημοτικούς του συμβούλους ανακοίνωσε πως θα είναι και πάλι υποψήφιος για δήμαρχος το 2023!!
Προφανώς και πάλι ανεξάρτητος αφού τότε δεν θα θυμηθεί να αναρτήσει πανό πως οι "φίλοι" της ΝΔ στην Ηλιούπολη τον στηρίζουν. Θα βγάλει μάλιστα και ανακοίνωση για την επιλογή του ή μη στον δεύτερο γύρο των εκλογών. Περιμένει που θα κάτσει ή μπίλια ή δεν ξέρει ποιος είναι πιο ικανός ανάμεσα σε Βαλασόπουλο και Χατζηδάκη; 

Στην εκδήλωση αναφέρθηκε σε στις συνεχείς επιθέσεις λάσπης που δέχθηκε!! Θεωρεί μάλιστα επιτυχία πως αντί για 2 έβγαλε 6 δημοτικούς συμβούλους. Και η Λαϊκή Συσπείρωση έβγαλε από 2 που είχε τέσσερις αλλά δεν είναι για να πανηγυρίζει. Με απλή αναλογική έγιναν οι εκλογές δεν το κατάλαβε!

Πάντως από πέμπτος στην τρίτη θέση δεν είναι και άσχημα και με τους υποψηφίους από την παράταξη Αναγνώστου πήγε σαφέστατα καλύτερα. Το ότι θα είναι και πάλι υποψήφιος είναι βέβαια δικαίωμά του. Και τότε δεν θα λέει και τίποτα για την ΝΔ οπότε δεν θα έχουμε και εμείς λόγο να ασχολούμαστε μαζί του.

Άμα καβαλάει πεζοδρόμια θα τα γράφουμε και πάλι βέβαια ,δεν είναι λάσπη η ανάδειξη της κακής συμπεριφοράς. Ούτε βέβαια είναι λάσπη το γεγονός πως δεν καρατόμησε ως όφειλε τους υποψηφίους που νοσταλγούν την Χούντα!

Με ένα συγγνώμη προς τους πολίτες "καθάριζε" για την πρώτη μας ανάρτηση και μια ανακοίνωση της παράταξής του. Με μια δήλωση "μετανοίας" καθάριζαν και οι δύο υποψήφιοι του εάν και εφόσον ήθελε να είναι μαζί του . Τόσο απλά ήταν τα πράγματα. Δηλαδή που ήταν το δύσκολο; Όσο για τις δικές του τοποθετήσεις υπέρ του δοτού δημάρχου και αυτές εύκολα μπορεί να απαντήσεις εάν θέλεις.

Εδώ βουλευτές της ΝΔ με ενεργό δράση στην νεολαία της ΕΠΕΝ όπως ο Μάκης Βορίδης έχουν βγει δημόσια και έχουν αποκηρύξει τις επιζήμιες για την χώρα συμπεριφορές τους αυτός γιατί;

Δεν ήθελε να απαντήσει σε εμάς , δεν ήθελε όμως να ξεδιαλύνει και την στάση του απέναντι σε όλα αυτά; Το 2023 δηλαδή πάλι έτσι θα πάει;

 Το 2023  θα αρχίσει πάλι το ίδιο "παραμύθι" για την αγάπη του στην κεντροδεξιά!! Από αυτούς που εκλέχθηκαν φαίνεται άλλωστε πόσο κεντροδεξιοί είναι!! Εξαιρούμε τον Μιχάλη Κουρή που σίγουρα δεν είναι κεντροαριστερός!! Και που φυσικά ψηφίζει ΝΔ .  Χαρήκαμε μόνο για έναν αλλά δεν τον αποκαλύπτουμε για να μην βρει τον μπελά του! Λυπηθήκαμε που δεν βγήκαν άλλοι .... αλλά έτσι είναι οι παρατάξεις όπου τηρείται ιεραρχία!!

Η φωτογραφία είναι "κλεμμένη" από το ιστολόγιο του Άγγελου Κάνδηλα. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: