ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το μήνυμα του Γαβριήλ Αραμπατζή για τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών - "Ο καθένας μπορεί να κάνει την επιλογή του"

Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Το μήνυμα του Γαβριήλ Αραμπατζή για τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών - "Ο καθένας μπορεί να κάνει την επιλογή του"

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους πολίτες της Ηλιούπολης που μας τίμησαν με την ψήφο τους την Κυριακή.
«Η Πόλη που θέλω» γεννήθηκε λίγους μήνες πριν από τις εκλογές και κατάφερε να αφήσει έντονα το αποτύπωμα της, πέρα από κομματικές ταμπέλες, χωρίς μεγαλοστομίες, στηριζόμενη στο πρόγραμμά της και σε εσάς.

Η στήριξη που λάβαμε ήταν σημαντική και ισχυρή, οι τέσσερις έδρες στο δημοτικό συμβούλιο και το ποσοστό που πήραμε μας δίνουν ώθηση, ώστε να πορευόμαστε πάντα με γνώμονα το καλό των συμπολιτών μας. 

Σχετικά με το δεύτερο γύρο των εκλογών, εμείς «Η Πόλη που θέλω» έχουμε εμπιστοσύνη στην κρίση των ψηφοφόρων μας και θεωρούμε ότι η καθεμία και ο καθένας από εσάς, έχοντας ως αρχή το καλό της Ηλιούπολης, μπορεί να κάνει την επιλογή του.

«Η Πόλη που θέλω» θα παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις και θα συνεχίσει την άσκηση εποικοδομητικής κριτικής προς το συμφέρον της πόλης μας.
Όλα τώρα αρχίζουν.
Ο επικεφαλής 

Γαβριήλ Αραμπατζής

1 σχόλιο:

ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Καλησπέρα συγχαρητήρια στον κύριο Αραμπατζή για τον δίκαιο και καθαρό αγώνα που έδωσε παρόλο που υπονομεύτηκε τόσο δεν μπήκε σε ανούσιες αντιπαραθέσεις δεν έκανε συναλλαγές κάτω από το τραπέζι και παρουσίασε μια ομάδα νέων αδιάφθορων ανθρώπων που κατά 80% ασχολούνταν πρώτη φορά με τα κοινά της πόλης μας. Παρόλο που ανήκει στην Νέα Δημοκρατία δεν το καπηλεύτηκε ανεβάζοντας ψεύτικα πανό υποστήριξης αλλά ούτε καν ανέβασε πρόσφατη φωτογραφία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε πανό την οποία αυτός διαθέτει ενώ κάποιοι άλλοι δεν διαθέτουν για να κοροϊδέψει τους ψηφοφόρους ότι έχει στήριξει. Έπαιξε έντιμα και ο δίκαιος δεν χάνεται ποτέ. Όσο αφορά αυτή την Κυριακή ας λύσουν τις διαφορές τους Χατζηδάκης και Βαλασόπουλος μόνοι τους, βέβαια δεν βλέπω και καμιά διαφορά μεταξύ τους 9 χρόνια και οι δύο παρουσίασαν ένα μεγάλο τίποτα. Να μην χρωστάει ο δήμος εμένα σαν πολίτη αυτής της πόλης από την γέννηση μου εδώ και 46 χρόνια δεν μου λέει κάτι δεν θέλω για δήμαρχο ένα διαχειριστή που τα μόνα έξοδα που κάνει είναι οι μισθοί των υπαλλήλων του δήμου αλλά έναν άνθρωπο με όραμα να κάνει έργα που να βελτιώνουν την καθημερινότητα μου. Ανάπλαση του Υμμητού κύριε πρόεδρε του ΣΠΑΥ και μέτρα να μην ξανακαεί το βουνό, πεζοδρόμηση κομματιών της πόλης, προσβασιμότητα στις πλατείες, νέες χρήσεις για τα σχολεία τεχνικό και πολυκλαδικό που καταρρέουν όπως συγκέντρωση υπηρεσιών εκεί Αστυνομίας, εφορίας, πυροσβεστικής, κατασκευή εμπορικού κέντρου εκεί κ.α αντί αυτού αχρείαστη αντικατάσταση πεζοδρομίων προεκλογικά στο κέντρο της πόλης ενώ αλλού δεν έχουν αντικατασταθεί ποτέ, δωρεάν συνδρομές στο κολυμβητήριο προεκλογικά με τα δικά μας λεφτά. Αθέμιτος ανταγωνισμός με επιστολές στους νέους ψηφοφόρους από Χατζηδάκη και Βαλασόπουλο που είχαν πρόσβαση στα δημοτολόγια. Τουλάχιστον ο Γεωργάκης κάθε τετραετία και ας χρωστούσε ο Δήμος. Ψηφίζω Πατούλη και λευκό στο Δήμο στην κωμωδία δεν παίρνω μέρος.